Marketing automatizálás
2
perc
olvasási idő

Itt a térképed a sikeres automatizációhoz, több bevételhez és önjáró vállalkozáshoz!

Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
Publikálás dátuma:
2024-04-07

Az előző blogbejegyzésemben lerántottam a leplet a legújabb projektünkről: az új edukációs weboldalunk érkezéséről.

Bár még egy kicsit várnod kell, hogy végigkattintgathasd…

…hoztam egy újabb videót, amiben megmutatom, milyen izgalmas lehetőségek várnak, és mit tanulhatsz az új platformunktól.

Az új weboldalunk ugyanis nem csupán egy hagyományos értékesítési felület, hanem egy valódi tudásbázis, amely teljes körűen átadja a kkv marketing és cégautomatizálás know-how-ját és best practice-eit.

Iparág specifikusan látod, hogyan néz ki az automatizáció a te vállalkozásodban, és mik a leginkább bevált gyakorlatokat az adott szegmenshez. De erről hamarosan jövök egy igazán különleges tartalommal…

A videóban 5+1 rövid pontot mutatok, amik mentén a legjobban kihasználhatod az új weboldalunkon található elképesztő mennyiségű tudást és értéket.

Spórolj időt és pénzt folyamataid automatizálásával!

Ha szeretnél biztosra menni marketing emailjeid célbajuttatásával, próbáld ki a SalesAutopilotot. Így nem csak egy tuti biztos háttérrel rendelkező szoftverhez jutsz hozzá, de megkapod azt a támogatást is, amit 20 éves tapasztalatunk alapján nyújtunk ügyfeleinknek emailjeik célbajuttatásához!

Próbáld ki ingyen »

Csak néhány “apróság”, amit a videóból megtudsz:

(1) Mi az a 6 fő terület, ahol a SalesAutopilot nélkülözhetetlen segéded lehet, függetlenül attól, hogy milyen bizniszben vagy.

(2) Hogyan érdemes automatizálni az online jelenlétet a 3 fő online biznisz típusban:

  • Mi az az egy terület, amit webshoposként mindenképpen automatizálj?
  • Mit érdemes még automatizálnod a marketing folyamatok mellett, ha képzéseket értékesítesz?
  • Milyen folyamatok automatizálásával segíted a legjobban a szolgáltató bizniszed?

(3) Nem a fő 3 típusban működsz? Semmi gond! Azt is megmutatom, hogyan használd a weboldalt rendezvényesként, ügynökségként vagy pár termékes vállalkozásként.

(4) Az automatizálásnak van egy elengedhetetlen eleme, hogy ne extra fejfájást, hanem valóban eredményt hozzon. Ennek a hogyanjáról is beszélek a videóban…

(5) Végezetül pedig mutatom, hogy tudod a legtöbbet kihozni abból az idő befektetésből, amit egy automatizációs szoftver bevezetésére vagy kimaxolására szentelsz.

Tehát, ha szeretnéd megtanulni, hogyan kereshetsz több pénzt online, hogyan teheted önjáróvá az online bizniszedet, és hogyan használhatod ki a legjobban az automatizációs eszközöket, tarts velem a videóban.

A következő videóban megmutatom külön-külön a három fő biznisz típus bevált gyakorlatait, hogyan keresik ők a pénzt, hogyan teszik automatizálttá, önjáróvá az online bizniszüket.

Szerző
Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője, valamint marketing- és értékesítési vezetője. 20+ éves marketing, projekt menedzsment és marketing rendszerépítési tapasztalatával, valamint a stratégiai megközelítésével hatékonyan segít a cég ügyfeleinek megtalálni a kreatív marketing és a megvalósíthatóság azon határterületét, ami a gyors fejlődéshez szükséges.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Próbáld ki teljes funkcionalitású ingyenes verziónkat akár most rögtön!

Ingyenes kipróbálás
Regisztrálj teljesen ingyenesen
Építs szabadon, korlátok nélkül
Spórolj időt, adj el többet