Jogi információk

A SalesAutopilot Kft. szolgáltatásainak használatát az alábbi jogi dokumentumok szabályozzák.

Szolgáltatói Szerződés (adatfeldolgozói szerződés) / Végfelhasználói Szerződés

A SalesAutopilot szoftverszolgáltatás (SaaS) használatát az ezen az oldalon található SalesAutopilot Szolgáltatási Szerződés szabályozza, amely szerződés egyben a GDPR által előírt Adatfeldolgozói Szerződés követelményeinek maradéktalanul megfelel, így az Adatfeldolgozói Szerződés szerepét is betölti.

A szerződés a szolgáltatás használatára irányuló regisztráció megtörténtével jön létre.

  • Az alábbi linken a 2020. június 1. óta hatályban lévő – GDPR-nak megfelelő – Szolgáltatási Szerződést találod.

Spam ellenes eljárási rend

A SalesAutopilot nem tolerál semmiféle kéretlen levélküldési tevékenységet. Ezen alapelv alapján mi magunk is betartjuk, és ügyfeleink is minden körülmények közt kötelesek betartani cégünk Spam ellenes szabályzatát. Ha azt tapasztalod, hogy valamely SalesAutopilot felhasználó akár neked, akár másnak kéretlen reklámlevelet küldött, kérlek jelezd azt felénk oldalunkon, mi pedig haladéktalanul kivizsgáljuk az esetet. Amennyiben SalesAutopilot felhasználóként el akarod kerülni, hogy kéretlen levélküldés gyanújába kerülj, kérlek mindenképpen tanulmányozd át Spam ellenes eljárási rendünket!

Tovább a részletekhez »

Adatkezelési tájékoztató

A SalesAutopilot Kft. a SalesAutopilot professzionális marketing és automatizálási szoftvernek az ügyfelekkel való megismertetését, a használat támogatását, a SalesAutopilot felhasználóinak kiszolgálását, e-mail marketing témájú szakmai rendezvények szervezését, szakmai tanulmányok közzétételét, továbbá az ezekhez kapcsolódó ügyviteli feladatokat, és ezeknek a keretében az Érintettek személyes adatainak kezelését a hatályos jogszabályi előírások és az üzleti etika szabályainak betartásával végzi. Mindezek részleteit az alábbi linken elérhető Adatkezelési Tájékoztató tartalmazza.

Tovább az Adatkezelési Tájékoztatóhoz »

Próbáld ki teljes funkcionalitású ingyenes verziónkat akár most rögtön!

Ingyenes kipróbálás