Ügyek, amelyeket támogatunk

„Mert hát ki tehet téged különbbé? Mid van, amit nem kaptál volna? Ha pedig kaptad, mért dicsekedel, mintha nem kaptad volna?!”
– Pál Apostol Korintusiakhoz írt 1. levele, 4. fejezet, 7. vers (Csia Lajos ford.)

Hisszük, hogy mindaz, amink van, Teremtő Istenünk jóvoltából áll a rendelkezésünkre, és nem pusztán saját használatra kaptuk, hanem azért, hogy az általunk elérhető emberek körébe segítsünk eljuttatni az Evangélium üzenetét, a Jó Hírt:

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta oda, hogy senki el ne vesszen, aki Őbenne hisz, hanem örök élete legyen. Mert az Isten nem azért küldte a Fiút a világra, hogy elítélje a világot, hanem, hogy rajta keresztül megmentse a világot. Az, aki benne hisz, nem kap ítéletet, aki nem hisz, már ítélet alatt van, mert nincs hite az Isten egyszülött Fiának nevében.” János Evangéliuma, 3. fejezet 16-18. versek (Csia Lajos ford.)

Éppen ezért lehetőségeink szerint örömmel támogatunk olyan ügyeket, szervezeteket, amelyek az Evangélium üzenetét hordozzák a világban.

Kiút Szociális és Mentálhigiénés Egyesület

A COVID járvány alatt ismertük meg az egyesület munkáját, azon belül is azon hátrányos helyzetű családok támogatását, ahol a szülők a COVID korai eseményei miatt veszítették el munkájukat, és került veszélybe lakhatásuk. Ilyen esetben a szülők gyakran munkásszállóra, a gyerekek pedig otthonba kerülnek. Az egyesület folyamatos anyagi támogatása kiemelt projektünk.

Tovább az egyesület honlapjára »

Férfiak Klubja

A Bedő Imre közgazdász által alapított szervezet és csapat felismerte, hogy társadalmunk problémáinak jelentős része a társadalom egyik alap építőelemének, a család intézményének erodálódására, mi több, tudatos bomlasztására vezethető vissza. Imre könyvekkel, előadásokkal, folyamatos videó publikálással, és számos izgalmas kezdeményezéssel igyekszik ébresztgetni mind férfiakat és nőket, hogy újra összefogva mentsék, ami még menthető.

Tovább a klub honlapjára »

Palánta Sorsfordító Alapítvány

Részlet az alapítvány honlapjáról:

"A Palánta Sorsfordító Alapítvány fő célkitűzése, hogy a Biblia üzenetének továbbadása útján segít az ország társadalmának gyógyításában, a családok helyreállításában, és megerősítésében.

...

A Palánta Gyermek- és Ifjúsági Misszió a felnövekvő generáció gondolkodásának és életének formálását tűzte ki Isten Igéjének segítségével a jövőt szem előtt tartva. Ez a munka a Palánta Sorsfordító Alapítvány célkitűzésével összhangban áll, ezért annak segítségét élvezi."

Tovább az egyesület honlapjára »

Bartimeus Egyesület

A Bartimeus Egyesület munkatársai szívét a vak és gyengén látó emberek szolgálata mozgatja. Részlet az egyesület honlapjáról:

"Küldetésünk, hogy a fogyatékkal élő, illetve hátrányos helyzetű embereknek megmutassuk Isten szeretetét és kegyelmét, illetve felkészítsük őket arra, hogy jó hatással lehessenek a világra és Krisztus testére [azaz a hívők közösségére]"

Tovább az egyesület honlapjára »

Néhány tovább ügy, amelyeket büszkén támogatunk...

72 Tanítvány Mozgalom Alapítvány

Efrata alapítvány a hajléktalanokért

Élni és Szeretni Édesanya nélkül Alapítvány

Hallatlan Alapítvány

Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Alapítvány

Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

Marczibányi Téri Kodály Általános Iskola

NEM ADOM FEL Alapítvány

Tudást és Felemelkedést Alapítvány

Vallalkozz Itthon Nonprofit Kft.

Próbáld ki teljes funkcionalitású ingyenes verziónkat akár most rögtön!

Ingyenes kipróbálás