Marketing automatizálás
1
perc
olvasási idő

Online Automatizálás Újratöltve: új irányok és lehetőségek számodra is!

Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
Publikálás dátuma:
2024-04-03

Mire számítanál, ha azt mondanám neked, hogy jövünk valamivel a következő hetekben, ami:

 • forradalmasíthatja a látásmódodat az online biznisszel kapcsolatban,
 • ami segíteni fog, hogy 100%-osan kihasználd a SalesAutopilotot,
 • és ami teljesen a te biznisz kategóriádra van szabva, és egy bámulatos ötletláda lesz a számodra?

Szerinted mi lesz az?

 • Egy új AI asszisztens?
 • Egy tonnányi új SalesAutopilot funkció?
 • Egy brutális új oktatóanyag?

Az utolsó van a legközelebb hozzá. De mégsem az. De mégis…

Mutatom neked Tóth Ádámmal közösen, a Konverted.io alapítójával, akik több, mint 300 brutálisan jó értékesítési weboldalt készítettek az elmúlt évben, és aki a Konverted Akadémia keretében 150 vállalkozásnak segített újragondolni az online jelenlétet!

Ez egy rövidebb verzió (33 perc), de ha érdekel, a vágatlan verzióhoz itt találsz linket, mert ebből sokkal többet tudsz tanulni (45 perc).

#start-yellow#

Spórolj időt és pénzt folyamataid automatizálásával!

Ha szeretnél biztosra menni marketing emailjeid célbajuttatásával, próbáld ki a SalesAutopilotot. Így nem csak egy tuti biztos háttérrel rendelkező szoftverhez jutsz hozzá, de megkapod azt a támogatást is, amit 20 éves tapasztalatunk alapján nyújtunk ügyfeleinknek emailjeik célbajuttatásához!

Próbáld ki ingyen »

#end-yellow#

Két módon profitálhatsz a videó interjúból, és abból, amit mutatunk neked Ádámmal:

(1) Mutatunk neked valamit, ami segíteni fog újrafelfedezni az online jelenlétedben rejlő HATALMAS lehetőségeket:

 • segít átlátni, hogy mi mindennel lehet a TE biznisz típusod esetén növelni a bevételeket vagy automatizálni az ismétlődő feladatokat, azaz bemutatja a teljes perspektívát,
 • az iparágadra szabott ötleteket fog adni konkrét marketing automatizálási forgatókönyvekkel,
 • a konkrét tippek mellett hatalmas inspirációt fog adni az ötleteléshez.

(2) Ádám munkamódszeréből ellesheted, miként tudod a legjobban szolgálni a piacodat a webes megjelenés stratégiai szemléletű megközelítésével.

Jó tanulást és inspirálódást!

A következő napokban és hetekben összesen még 6 hasonlóan inspiratív, de sokkal rövidebb videó érkezik.

A következő utáni részben pedig KÜLÖN küldök videót a webshopos, az infotermékes, és a szolgáltató bizniszeknek. Ha a te bizniszed nem is pont ilyen, de a három közül valamelyiknek az online modellje biztos rád passzol. Szerintem tetszeni fognak!

Fenti videónk vadonat új weboldalunkat – és a te vadonat új lehetőségeidet – bemutató sorozatunk 1. része, melyben bemutatom hogyan fedezheted fel újra az online jelenlétedben rejlő HATALMAS lehetőségeket.

A sorozat többi videóját itt találod, érdemes őket is megnézni:

 1. ITT JÁRSZ MOST - Lesd el, miként tudod a legjobban szolgálni a piacodat a webes megjelenés stratégiai szemléletű megközelítésével: Online Automatizálás Újratöltve: új irányok és lehetőségek számodra is!
 2. 5+1 rövid pontban megmutatom, hogyan tudod a legjobban kihasználni az új weboldalunkon található elképesztő mennyiségű tudást és értéket: Itt a térképed a sikeres automatizációhoz, több bevételhez és önjáró vállalkozáshoz!
 3. Tudd meg milyen automatizálási best practice-ekkel keresheted a legtöbb pénzt a te biznisz típusodban: Automatizálj a bizniszedre szabva, bevált technikákkal a 3 fő üzleti modellre
 4. Ez a videó fog a legtöbbet segíteni a marketing automatizálási stratégiád hosszú távú kialakításában: Rakd össze az éves automatizálási stratégiád ezzel a listával
 5. Láss tisztán, hogy milyen támogatásra számíthatsz a SalesAutopilottal való induláskor, újrainduláskor, vagy éppenséggel automatizmusaid továbbfejlesztésekor: Indulj és fejlődj gyorsabban a Salesautopilot támogatási lehetőségeivel

Szerző
Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője, valamint marketing- és értékesítési vezetője. 20+ éves marketing, projekt menedzsment és marketing rendszerépítési tapasztalatával, valamint a stratégiai megközelítésével hatékonyan segít a cég ügyfeleinek megtalálni a kreatív marketing és a megvalósíthatóság azon határterületét, ami a gyors fejlődéshez szükséges.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Próbáld ki teljes funkcionalitású ingyenes verziónkat akár most rögtön!

Ingyenes kipróbálás
Regisztrálj teljesen ingyenesen
Építs szabadon, korlátok nélkül
Spórolj időt, adj el többet