Ingyenes online előadás
Azonnal nézheted!
Adj el többet kevesebb munkával

Top 7 online automatizmus, ami megnövel(het)i a profitodat 2024-ben

Min érdemes változtatnod a bizniszedben ahhoz, hogy 50%-kal nőjön a profitod? (ez már az előadás első 7 percében kiderül!)
Mi az a gondolkodásmód, amivel könnyedén eléred, hogy ne csak az alvás rovására tudj hatékonyabbá válni? (ez az előadás első 10 percében kiderül!)
7 online pénztermelő automata rendszer, azon belül 20+ különleges hatékonyságnövelő “trükk” (valós gyakorlati példák 35 percben)
Megnézem az előadást!
Több mint 1.000 elégedett ügyfél

Akár egyedül dolgozol, akár csapattal, az előadás után Te is képes leszel a vállalkozásodban...

Nagyobb bevételt elérni és a favágó feladatokat csökkenteni

Az automatizálással át tudod billenteni a mérleg nyelvét az igazán magas forint értékű tevékenységek oldalára a munkanapjaidban.

Egyszerűsíteni az árajánlat adást és az értékesítői munkát

Az adminisztrációd csökkentése jelentős idő- és költségmegtakarításhoz vezet, tehát a vállalkozói hatékonyságod növekszik.

Automatizált, klassz toborzó rendszerben gondolkodni

A hatékony toborzás lehetősége nem lesz álom többé. Az idegőrlő közjátékokat is ki tudod iktatni a folyamatból.
Tematika

Miről lesz pontosan szó az előadáson?

Bizonyított gyakorlati példák plusz bevételhez és időtakarékos működéshez
“Kosárérték”-növelés pofon egyszerűen - NEM webshopoknál
Hogyan használd automata értékesítésre parlagon hagyott online “ingatlanjaidat”
Örökzöld funnelek mindig aktuálisan
Ajánlatkérések megválaszolása 90% munka megtakarítással
Hatékony telefonos értékesítés sales-es kollégák nélkül.
Háttéradminisztrációd leautomatizálása toborzási rendszerünk példáján keresztül
Kinek hasznos?

Kinek ajánljuk ezt az előadást?

Mindenképp tarts velünk ha..

Többszörözni akarod az effektív órabéred.
Pontosan tudod, hogy nem mindegy, mennyi időt tudsz eladásra fordítani. Szeretnéd áttenni a hangsúlyt a profittermelésre, ezért hajlandó vagy megnézni egy rövid előadásban, hogyan segíthet az automatizálás a célszámaid elérésében és az álmaid megvalósításában.
Bizonyítottan működő példákat akarsz látni.
Felismered, hogy az automatizálás nem statikus folyamat, hanem egy dinamikusan fejlődő céges alappillér. Bevezetésével nemcsak az aktuális munkafolyamataid megkönnyítése a célod, hanem hosszú távon az üzleti állóképességed, és a versenyképességed növelése is, ezért még nagyobb örömmel foglalkozol vele.
Komolyan gondolod, hogy hatékonyabb vállalkozást és több profitot szeretnél
Tisztában vagy vele, hogy a 7 automatizált folyamatból, amit mutatunk, nem mindegyik lesz pontosan neked való. Mégis hajlandó vagy megnézni az előadást, hiszen tudod, hogy lesz egy tucat olyan apró megoldás, amelyeket a saját céges folyamataidban fel tudsz használni, ezáltal garantáltan munkamegtakarítást és több pénzt nyersz.

Nem neked való ha szerinted...

…az automatizálás humbug, úgyis elfoglalt leszel.
Jelentős különbséget tapasztalsz a munkanapjaidban, ha automatizálsz. Igaz, hogy továbbra is két lehetőséged lesz adott időben – pénzt termelsz vagy a háttér dolgokkal foglalkozol –, viszont az automatizálás után a pénztermelő tevékenységeid száma megnő, a háttérmunka pedig lecsökken!
…ez úgyis bonyolult.
Ha időhiányban szenvedsz, akkor neked van a legnagyobb szükséged arra, hogy ez megváltozzon. Számos ingyenes online anyaggal és szakértői támogatással állunk rendelkezésedre, amelyek segítenek az automatizálás megértésében és bevezetésében. Ha belevágsz, akkor a gördülékeny kezdetektől kísérünk a célig!
47 perc túl sok idő +47% profitért.
Hajlamos vagy egy előadás hallgatása közben arra, hogy folyamatosan a „Hogyan?”-on gondolkodj. Nem tudsz elvonatkoztatni és ha nem illik rád egy teljes folyamat, csalódott leszel. Csak készre kidolgozott elemekkel vagy képes előre lépni. Tökéletességre törekszel, sajnos a hatékonyság árán is.
Előadó

Csepregi Balázs

A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője. 20 éves marketing, projekt menedzsment és marketingrendszer-építési tapasztalatával, valamint stratégiai megközelítésével hatékonyan segít megtalálni a vállalkozóknak a megvalósítható automatizálás azon területét a cégükön belül, ami a gyors fejlődéshez szükséges.
Ingyenes online előadás

Jelentkezz díjmentes előadásunkra

Regisztráció
Top 7 online automatizmus, ami megnövel(het)i a profitodat 2024-ben
Csepregi Balázs előadás
Előadó: Csepregi Balázs
A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője
Időtartam: 47 perc
Azonnal nézhető!
Szervező
SalesAutopilot Kft.
Két évtizedes múltunkkal és szakértő csapatunkkal azon dolgozunk, hogy kifejezetten a hazai vállalkozások igényeire szabott, az ő életüket, üzletmenetüket megkönnyítő szoftvert építsünk, amely egyre gazdagodó funkcióival gyorsítósávot biztosít számukra az üzleti sikerhez.