Érdeklődő szerzés
5
perc
olvasási idő

Mitől működik az adatbázis építés 2022-ben? Gyakorlati szempontok az induláshoz vagy újrakezdéshez

Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
Publikálás dátuma:
2022-02-03

2022. elég durva évnek ígérkezik online marketing szempontból. Sokaknak sok online próbálkozása fog homokzátonyra futni, és az egyik opció, hogy izomból nyomod (amíg ki nem vérzik a marketing büdzséd), vagy újragondolod a megközelítésed, és visszatérsz az alapokhoz.

Az egyik alapvetés, hogy SAJÁT adatbázist kell építeni.

Az viszont már egyáltalán nem egyértelmű, hogy hogyan.

Mitől fog bárki is feliratkozni hozzád 2022-ben, amikor a „szakértők” már legalább 72-szer eltemették az email marketinget, és amikor – be kell valljuk –, azért csak nagyobb az online zaj, mint mondjuk 10 éve, és már egyáltalán nem olyan nagy szám, hogy van egy hírlevél feliratkozás ablak az oldaladon?

Ennek a kérdésnek a megválaszolására kezdtem el egy 4-5 részesnek ígérkező videó sorozatot, amiben bemutatom a 2022-ben legfontosabb adatbázis építési alapelveket és technikákat.

Ezen az oldalon az első részt látod, és a további részeket is itt, a SalesAutopilot blogjában fogod megtalálni.

Konkrét alapelvek a videóban! ⬇️

#start-yellow#

A Bizniszed megérdemel egy profi Vevőszerző rendszert!

Exkluzív, díjmentes letöltés: 68 növekedési ötletgyűjtemény online rendszered eredményességének sokszorozásához. Kérj hozzáférést Automatizált Online Biznisz Tervező™ keretrendszerünkhöz, és ismerd meg azt a 68 növekedési eszközt is, melyek a rendelkezésedre állnak céged dinamikus online növekedéséhez.

Részletek és letöltés »

#end-yellow#

A top 5 adatbázis építési alapelv 2022-ben

Mai videómban öt olyan egyszerű alapelvet tanítok neked, amelyek nélkül semmilyen érdeklődőszerzési próbálkozás nem ér semmit, és amelyekre biztosan fogsz tudni alapozni.

Hihetetlen mennyiségű „divat-tippet” hallhatsz az érdeklődőszerzésről is, de ha mindet megcsinálod, akkor sem biztos, hogy működni fog!

Sőt!

Az én álláspontom – és tapasztalatom –, hogy nem érdemes a divatos irányzatoknak bedőlni, mert csak túlterhelnek tennivalóval.

A fenti videóban megmutatom neked, hogy hogyan tudod a munka 80%-át megspórolni, és csak azt a részét elvégezni, ami az eredmények zömét hozza.

PRO TIPP: A legfrissebb felmérések és statisztikák 30-40-szeres email marketing megtérülésről beszélnek 2022-re nézve, és az email marketing első lépése az adatbázis építés. Végezd el a megfelelő alapozást a fenti videó segítségével, és minden további gyakorlati tanács többszörös megtérülést fog hozni a számodra!

#start-blue#

Inkább meghallgatnád a fenti videó hanganyagát útközben?

Töltsd le a SoundCloud Mobile App-ot, és már hallgathatod is! (9 perc)

#end-blue#

Szerző
Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője, valamint marketing- és értékesítési vezetője. 20+ éves marketing, projekt menedzsment és marketing rendszerépítési tapasztalatával, valamint a stratégiai megközelítésével hatékonyan segít a cég ügyfeleinek megtalálni a kreatív marketing és a megvalósíthatóság azon határterületét, ami a gyors fejlődéshez szükséges.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Próbáld ki teljes funkcionalitású ingyenes verziónkat akár most rögtön!

Ingyenes kipróbálás
Regisztrálj teljesen ingyenesen
Építs szabadon, korlátok nélkül
Spórolj időt, adj el többet