CSR
5
perc
olvasási idő

Hogyan segíthet a céged a szenvedőknek, stratégiai módon, KKV költségvetésből?

Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
Publikálás dátuma:
2022-03-09

Te is szoktál azon töprengeni, hogyan tudnál segíteni – vagy akár még hatékonyabban segíteni – a szenvedőknek, nélkülözőnek, vagy bajba kerülteknek?

Már régóta terveztem beszélni erről a témáról, a mostani helyzet azonban sajnos még nagyobb jelentőséget ad a témának.

A mai videóban megmutatom hogyan alakíthatsz ki egy olyan stratégiát, amivel:

  • akkor is tudsz segíteni másokon, ha most még el sem tudod képzelni, hogy lenne rá kereted,
  • folyamatosan életeket változtathatsz meg csodálatos módon, mégsem igényli tőled, hogy levedd a fókuszt a bizniszed működtetéséről.

Ahogy a videóban is elmondom, nem gondolom, hogy valami „nagy mókus” lennék a témában, viszont pont ez adja a mondanivalóm relevanciáját: Nem kell milliárdosnak lenni ahhoz, hogy az ember hatékonyan tudjon adakozni, és életeket tudjon megváltoztatni!

#start-yellow#

Exkluzív, ingyenes letöltés: Automatizált Online Biznisz Tervező™

68 növekedési ötletgyűjtemény online rendszered eredményességének sokszorozásához. Kérj hozzáférést Automatizált Online Biznisz Tervező™ keretrendszerünkhöz, és ismerd meg azt a 68 növekedési eszközt is, melyek a rendelkezésedre állnak céged dinamikus online növekedéséhez.

Részletek és letöltés »

#end-yellow#

Apró lépésenként haladva életek ezreit változtathatod meg!

Körülbelül 30 éve olvastam először az adakozás jelentőségéről Jim Rohn-tól. Legalább másfél évtizedbe került, mire felfogtam belőle valamit, és nagyon picikében elkezdtük céges keretek között alkalmazni a tanítását.

Ma sem gondolom magamat / magunkat valami nagy szupersztárnak a témában, viszont ahogy pár hónapja elkezdtem átgondolni, hogy milyen hatást tudtunk elérni azzal az egyszerű, és egyben szerény adakozási stratégiával, ami valahogy út közben kialakult, akkor én magam is meglepődtem, hogy mekkora hatást lehet elérni milyen kicsivel.

Ez a felismerés indított arra, hogy röviden összefoglaljam azt az egyszerű modellt, amit követünk, és ami lehet, hogy számodra is egy nagyszerű első – vagy akár következő – lépés lehet ebbe az irányba.

#start-blue#

Inkább meghallgatnád a fenti videó hanganyagát útközben?

Töltsd le a SoundCloud Mobile App-ot, és már hallgathatod is! (11 perc)

#end-blue#

Szerző
Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője, valamint marketing- és értékesítési vezetője. 20+ éves marketing, projekt menedzsment és marketing rendszerépítési tapasztalatával, valamint a stratégiai megközelítésével hatékonyan segít a cég ügyfeleinek megtalálni a kreatív marketing és a megvalósíthatóság azon határterületét, ami a gyors fejlődéshez szükséges.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Próbáld ki teljes funkcionalitású ingyenes verziónkat akár most rögtön!

Ingyenes kipróbálás
Regisztrálj teljesen ingyenesen
Építs szabadon, korlátok nélkül
Spórolj időt, adj el többet