SAPI Újdonságok
6
perc
olvasási idő

6 izgalmas tavaszi újdonság a SalesAutopilotban

Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
Publikálás dátuma:
2023-04-13

Legújabb #SapiLife videós podcastunkban Adamcsek Edit 6 új, figyelemre méltó fejlesztést mutat be neked, amelyekkel többek között gyorsabban áttekintheted emailjeid eredményességét, és vásárlóidnak elérhetővé tudod tenni a Foxpost vagy Packeta csomagpontba történő szállítás lehetőségét. Nézzük, miért érdemes ezeket az új funkciókat kipróbálni.

Lehet élmény az űrlap kitöltés? Trendi űrlapok, rövidebb idő alatt. Próbáld ki!

 • Új SalesAutopilot űrlap design érhető el az év Pantone színével! Az év Pantone színe által inspirált új design nem csak vizuálisan teszi vonzóbbá az űrlapokat, hanem emlékezetesebbé is varázsolja azokat az ügyfelek számára, akik kitöltik őket.
 • Gyorsítottuk a megrendelő űrlap létrehozását. A SalesAutopilot új funkciója lehetővé teszi, hogy időt takaríts meg a munkavégzés során és gyorsabban hozz létre megrendelő űrlapokat.

Adj szabad választási lehetőséget vásárlóidnak ezekkel a csomagpont opciókkal!

 • Foxpost és Packeta csomagpontok SalesAutopilotos megrendelő űrlapokon! ✨ Az új lehetőségek kényelmesebbé teszik a vásárlást ügyfeleid számára, ráadásul egyszerűbbé is teszik a termékek szállítását. Az ügyfelek könnyedén megadhatják a kívánt csomagpontot, amelyre a termék szállítását szeretnék, így elkerülhető az időpazarlás és a kényelmetlenség a házhozszállítással kapcsolatban.

Legyél profibb a feliratkozóid szemében: figyelj erre a(z) apróságra!

 • Soha többé „a(z)” az emailjeidben! Kevésbé tekintik automata levélnek, spamnek vagy más, nem kívánt tartalomnak az emaileIdet az ügyfelek, ha a szövegben és tárgyban nincs ott az „a(z)” szócska.

Hozz megalapozott, jó üzleti döntéseket a mérések segítségével!

 • Új eredménykimutatások érhetőek el a nyitóképernyőre! 📈 Belépés után azonnal láthatod a kiküldött hírleveleid eredményeit. Megrendelési listák esetén pedig áttekintést kaphatsz arról is, hogy mennyi bevételed keletkezett.

A részleteket a videóban találod, alatta pedig megtekintheted a tartalomjegyzéket.

(Frissítés. A videó első verziójában nem a megfelelő űrlap sablon lett bemutatva, mint az év Pantone színével készült sablon, ezért a videót 2023. április 20-án frissítettük és cseréltük.)

#start-video#ovgsl078ag#end-video#

Új SalesAutopilot fejlesztések

Ezekről hallhatsz részleteket a videóban:

 • 00:00 – Bemutatkozás és bevezetés
 • 01:08 – Új SalesAutopilot űrlap design érhető el
 • 04:46 – Az [a(z)] mezőkód használatával a kiküldött emailben a megfelelő névelő jelenik meg
 • 10:07 – Új eredmény kimutatások érhetőek el a nyitóképernyőre 📈
 • 17:43 – Gyorsítottuk a megrendelő űrlap létrehozását
 • 21:03 – Elérhető a Foxpost és Packeta integráció ✨
 • 22:08 – Foxpost integráció használatának bemutatása
 • 27:18 – Packeta integráció használatának bemutatása

Reméljük, hogy ezek az új funkciók segítenek hatékonyabbá és eredményesebbé tenni számodra a marketing automatizálást. Ne habozz kipróbálni ezeket, hogy javítsd ügyfeleid élményét és növeld az eredményességedet!

Szerző
Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője, valamint marketing- és értékesítési vezetője. 20+ éves marketing, projekt menedzsment és marketing rendszerépítési tapasztalatával, valamint a stratégiai megközelítésével hatékonyan segít a cég ügyfeleinek megtalálni a kreatív marketing és a megvalósíthatóság azon határterületét, ami a gyors fejlődéshez szükséges.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Próbáld ki teljes funkcionalitású ingyenes verziónkat akár most rögtön!

Ingyenes kipróbálás
Regisztrálj teljesen ingyenesen
Építs szabadon, korlátok nélkül
Spórolj időt, adj el többet