Stratégia
5
perc
olvasási idő

3+1 elmetrükk, amikkel átvészelheted a hullámvölgyeket, és újra növekedési pályára állhatsz

Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
Publikálás dátuma:
2022-03-22

Volt már veled, hogy elkezdtek ellaposodni az eredményeid? Vagy hogy az online ügyfélszerzésed elveszítette a lendületét? Előfurdult már, hogy tartósan elvesztetted a fókuszod, és emiatt frusztrálttá váltál? Mai videómban azt a 3+1 elmetrükkömet mutatom meg, amik nekem szoktak segíteni visszaszerezni a lendületet a következő intenzív növekedési időszakhoz..

Ha egy ideje már az online térben értékesítesz, akkor elkerülhetetlenek az ideiglenes hullámvölgyek és lendületvesztések. Ez teljesen normális. Viszont, ha nem cselekszel időben, vagy nem a megfelelő módon hozol döntést, huzamosabb ideig is benne ragadhatsz a gödörben.

Az elmúlt 22 évben – mióta online marketinggel foglalkozom – én is számos megrekedésen lendültem túl, ezért mai videómban megmutatom neked, hogy mi az a 3+1 elmetrükk, amik nekem, és csapatomnak is segítettek túllendülni a lendületvesztéseken.

Miért elmetrükköket mutatok be, és nem technikákat?

  • Azért, mert a technikáktól függetlenül kell magunkat visszaállítanunk a növekedési pályára.
  • Amikor lendületet veszítünk, legtöbbször nem egy új technika a megoldás, hanem a hozzáállásunk és a nézőpontunk helyreállítása.

A technikákkal sincs semmi gond, de az itt bemutatott gondolkodásmódok helyes alkalmazása fog majd segíteni a megfelelő technika kiválasztásában is. A lényeg, hogy először újra helyesen gondolkozz, a technikák úgyis csak utána segítenek.

A 3+1 elmetrükkről minden részletet elmondok az alábbi videóban. A videóban említett jegyzetet ide kattintva tudod letölteni, regisztráció nélkül.

#start-yellow#

Exkluzív, ingyenes letöltés: Automatizált Online Biznisz Tervező™

68 növekedési ötletgyűjtemény online rendszered eredményességének sokszorozásához. Kérj hozzáférést Automatizált Online Biznisz Tervező™ keretrendszerünkhöz, és ismerd meg azt a 68 növekedési eszközt is, melyek a rendelkezésedre állnak céged dinamikus online növekedéséhez.

Részletek és letöltés »

#end-yellow#

3+1 elmetrükk, hogy ismét növekedési pályára állj

Szinte nincs is annál kiborítóbb érzés vállalkozóként, amikor megállás nélkül dolgozol, de egyszerűen nem tudsz szintet lépni. Ellaposodnak az eredményeid, demotivált, frusztrált, és türelmetlen vagy, nem csak magaddal, hanem csapattársaiddal, partnereiddel is.

De ne keseredj el, mert van megoldás!

A videóban mutatott módszereket mi is alkalmazzuk a SalesAutopilot-nál, így kipróbált, nálunk már bizonyítottan működő technikákat fogsz tanulni. Röviden ezekről lesz szó:

1 – Mi a különbség a Piacismeret és a Vevőismeret között, és melyikre van szükséged (és hogyan szerezd be)?

2 – Hogyan segítenek a  Folyamatok abban, hogy ne fáradj ki állandóan az újabb és újabb Projektektől.

3 – Random Ötletek vs. Growth Stacking, és a legfontosabb kérdés, amit egy-egy ötlet felmerülésekor érdemes feltenni.

+1 – „Színes Üveggolyók” vs. Stratégiai Gondolkodás, és mit jelent egyáltalán a gyakorlatban a Stratégiai Gondolkodásmód?

Ha részletesebben beleásnád magad az ügyfélszerző folyamatokba, akkor töltsd le ingyenesen az Automatizált Online Biznisz Tervezőt, amiben 68 növekedési ötletet fogsz találni ahhoz, hogy a problémád megoldásához milyen folyamatszintű megoldást szükséges alkalmaznod.

#start-blue#

Inkább meghallgatnád a fenti videó hanganyagát útközben?

Töltsd le a SoundCloud Mobile App-ot, és már hallgathatod is! (12 perc)

#end-blue#

Szerző
Csepregi Balázs
SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.
A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője, valamint marketing- és értékesítési vezetője. 20+ éves marketing, projekt menedzsment és marketing rendszerépítési tapasztalatával, valamint a stratégiai megközelítésével hatékonyan segít a cég ügyfeleinek megtalálni a kreatív marketing és a megvalósíthatóság azon határterületét, ami a gyors fejlődéshez szükséges.

Heading

This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

Próbáld ki teljes funkcionalitású ingyenes verziónkat akár most rögtön!

Ingyenes kipróbálás
Regisztrálj teljesen ingyenesen
Építs szabadon, korlátok nélkül
Spórolj időt, adj el többet