Blog & Belépés 2017-04-03T16:41:09+00:00
10.január 2018.

[TRÉNING] Tanulja meg az ALAPOKAT, hogy valóra válthassa terveit…

2018. január 10.|Blog|

…és legyen 2018 a megvalósítás éve

Először is boldog és sikeres új évet kívánunk! Talán nem tévedünk nagyot, ha azt gondoljuk, hogy az év első napjai Önnél is a tervezéssel telnek…

Ahhoz azonban, hogy elképzelései az idő múlásával ne kerüljenek a “kivitelezés elmaradása miatt elhalt szuper tervek” fiókba, hanem tényleg meg is valósuljanak, fontos hogy Ön és kollégái jól tudják használni a SalesAutopilot szoftvert, hogy ismerjék az ALAPOKAT.

Bevezető Tréningünkön ebben segítünk: egy nap alatt megtanítjuk a SalesAutopilot használatának IDEÁLIS és CÉLSZERŰ módjának alapjait.

Olyan gyakorlati tudást fogunk a kezébe adni, melynek birtokában megszabadulhat a korábbi technikai küszködések okozta akadályoktól (és bosszankodástól), és egyből VILLÁMGYORSAN és JÓL tud elindulni saját önműködő folyamatainak felépítésében.

Jelentkezzen január 18-i Bevezető Tréningükre, ahol

  • Közös munkával összeállítjuk első nagyon egyszerű hírlevél és árajánlatkérő rendszerét, így ha nem is ismeri a szoftver összes funkcióját, akkor is gyakorlatot szerez a rendszerek összeállításában,
  • Részletesen átvesszük a SalesAutopilot 4 alap építőelemét (lista, űrlap, levél, időzítés), hogy a tréning után magabiztosan tudjon nekiállni a saját maga által kitalált rendszerek építésének,
  •  megtanítjuk, hogy mikor és mire használjon szegmenst, és hogyan állítsa be azokat,
  • Megmutatjuk hogyan tervezze meg és tartsa rendben fiókját, hogy mindig hatékonyan tudja […]
22.december 2017.

SalesAutopilot Ügyfélszolgálat Ünnepi Nyitvatartása

2017. december 22.|Blog|

A közelgő ünnepi időszakra való tekintettel fontosnak tartottuk tájékoztatni minden kedves ügyfelünket és felhasználónkat a SalesAutopilot ügyfélszolgálatának ünnepi nyitvatartásáról.

December 25: Munkaszüneti nap, nem lesz SalesAutopilot ügyfélszolgálat
December 26: Munkaszüneti nap, nem lesz SalesAutopilot ügyfélszolgálat
December 27: Lesz SalesAutopilot ügyfélszolgálat a megszokott órákban (8:00 – 16:00)
December 28: Lesz SalesAutopilot ügyfélszolgálat a megszokott órákban (8:00 – 16:00)
December 29: Lesz SalesAutopilot ügyfélszolgálat a megszokott órákban (8:00 – 16:00)
Január 1: Munkaszüneti nap, nem lesz SalesAutopilot ügyfélszolgálat
Január 2: Az ünnepi időszak vége, a SalesAutopilot ügyfélszolgálata folytatja munkáját

A rendszer problémamentes működése érdekében folyamatos technikai ügyeletet tartunk az ünnepek alatt is.

Minden kedves ügyfelünknek és felhasználónknak áldott, békés karácsonyt és üzleti sikerekben gazdag új évet kívánunk!

8.december 2017.

[TRÉNING] Ha úgy érzi, nincs ideje rá, akkor Önnek különösen fontos: Bevezető Tréning 12.14-én…

2017. december 8.|Blog|

…az időrabló kísérletezgetések helyett

Ha eddig még csak ismerkedett a SalesAutopilot szoftverrel, vagy valamennyire már elkezdte használni, de még nem vett részt Bevezető Tréningünkön, mindenképpen ajánlom Önnek, hogy jöjjön el rá!

Ha most arra gondol, hogy “igen, jó lenne eljönni, de a rengeteg munkám miatt nem nagyon jut rá időm”, akkor mindenképpen szánjon egy napot erre a képzésre… 🙂

Tudom, elsőre ellentmondásnak és meglepőnek hangzik ez, de gondoljon bele!

Mennyi időt és felesleges próbálkozást spórolhat azzal, ha a segítségünkkel egy nap alatt megtanulja az alapokat, azokat a fontos tudnivalókat, amelyek birtokában át fogja látni a szoftver működését, logikáját, és attól kezdve egyből JÓL és a lehető leggyorsabban tudja saját önműködő marketing-, és értékesítési folyamatait összeállítani.

Nem kell kísérletezgetnie, próbálkoznia a szoftverben, ráadásul automatizált folyamataival rengeteg kézi adminisztrációtól és személyes ügyintézéstől szabadulhat meg.

A tréningre szánt egy napja sokszorosan megtérül mind időben, mind eredményességben!

December 14-én, azaz jövő csütörtökön tartjuk következő Bevezető Tréningünket. Ne maradjon le róla!

Mit kap a Bevezető Tréningen?

Az elméleti tudás megszerzése mellett oktatónkkal közösen sok feladatot is megoldanak, így egyben gyakorlatot is szerez, és könnyedén fogja elsajátítani a szoftver helyes használatát.

A tréningen együtt összeállítjuk első hírlevél és árajánlatkérő rendszerét, és megtanítjuk:

29.november 2017.

[TRÉNING] Ha egynél több listája van, ez KELL Önnek –> Rendszerépítés Tréning 12.07-én

2017. november 29.|Blog|

Káosz helyett átlátható, jól működő rendszerek

A SalesAutopilot legnagyobb előnye a rugalmasság, de ez egyben a legnagyobb hátránya is. Miért gondoljuk így? A szoftver szinte semmilyen keretet nem ad Önnek ahhoz, hogy HOGYAN építse fel összetett marketing gépezetét.

Így egyfelől gyakorlatilag BÁRMIT képes lehet felépíteni benne, aminek a marketingben, online marketingben, marketing automatizálásban értelme van (=eredményt hoz).

Másfelől viszont megesik – és a tapasztalat azt mutatja, elég gyakran -, hogy a felhasználók SalesAutopilot fiókjaiban egy idő után eluralkodik a káosz, és nehéz átlátni a folyamatokat, listákat, hogy ki-kivel van, mi-mivel van összekapcsolva (vagy éppen hogy nincs)…

Ha kicsit is ismerős a leírt kaotikus helyzet – vagy ha még nem, de kezdené felépíteni, bővíteni rendszerét, akkor a megelőzése érdekében – ne hagyja ki Rendszerépítés Tréningünket!

A képzésen megtanítjuk Önnek azt a 9 éve bevált MÓDSZERTANUNK-at, amit ha alkalmaz, akkor a káosz helyett örökre rend lesz a SalesAutopilot fiókjában, és mindig tudni fogja, hogy milyen adatot hol kell keresni.

Bemutatunk egy olyan gondolkodásmódot is a rendszerek építéséről, ami sokaknak az első nagy áttörést adta a SalesAutopilot szoftverrel kapcsolatban.

Megtanítjuk többek között,

  • hogyan tervezze meg saját rendszerét,
  • hogyan kezelje a listákat, a listák közötti „kommunikációt”,
  • hogyan használja a műveleteket, amelyek […]
24.november 2017.

Black Friday 2017 – helyzetjelentés óráról-órára

2017. november 24.|Blog|

Ahogy pár nappal ezelőtti bejegyzésünkben ígértük, a mai napon időről-időre közzé tesszük, hogy mi a helyzet a Black Friday levélküldésekkel kapcsolatban.

6:40 - Eddig minden nyugodt, minden rendszer megfelelően működik.

7:30 - Minden rendszer működik, ellenőrző emailem 29 perc késéssel érkezett.

8:35 - Minden rendszer működik, levélküldés visszaállt normál sebességre.

9:45 - Minden rendben működik, levélküldés megy gyorsan.

22.november 2017.

[TRÉNING] Értékesítési Tölcsér Megvalósítási Nap november 30-án…

2017. november 22.|Blog|

…az Online Katapult ajánlásával

Az online értékesítés egyik népszerű módja a profitmaximalizáló értékesítési tölcséren keresztül történő eladás. Ha Önnek már megvan az ötlete, tudja mit szeretne értékesítési tölcsérrel eladni, de megakadt a technikai megvalósításában, vagy teljesen tanácstalan abban, hogyan kell összeraknia a folyamatot, akkor ne habozzon, jelentkezzen november 30-i Értékesítési Tölcsér Megvalósítási Napunkra!

Miért biztatom arra, hogy jöjjön el erre a napra?

Mert a SalesAutopilot szoftverrel mindent el tud készíteni saját kezűleg, ami egy értékesítési tölcsér összeállításához kell, és mi ezen a napon megtanítjuk Önnek a “hogyan”-t. Ezzel nemcsak hogy elhárul az akadály az Ön értékesítési tölcsérének technikai megvalósítása elől, de rengeteg időt is spórolhat azzal, ha nem kísérletezget, hanem egyből a jó megoldást alkalmazza!

Ahogy Domán Zsolt, az Online Katapult társtulajdonosa fogalmazott:

“Mi magunktól tanultuk ki a MailMaster* használatát, ötször annyi idő alatt, mint amennyi alatt te fogod, ha elmész a Megvalósító Napra. Ezt a napot Balázsék a mi személyes kérésünkre alakították ki, direkt azért, hogy téged semmilyen technikai akadály ne hátráltasson a pénztermelésben.” (*SalesAutopilot korábbi elnevezése)

A Megvalósítási Napon végigvezetjük az egész tölcsér folyamaton lépésről-lépésre. Megnézzük és együtt beállítjuk:

  • a lead magnet (csali) feliratkozó űrlapot,
  • a belépő- és a főtermék megrendelési folyamatot,
  • az upsell […]
16.november 2017.

Ez lehet a valaha volt egyik legfontosabb üzleti videó, amit látott!

2017. november 16.|Blog|

…viszont mielőtt belevágnánk, szükséges még egy kis felkélszülés:

Az előző videóinkban (#1, #2, #3) eljutottunk oda, hogy könnyen lehet, hogy Ön is annak a hatalmas félreértésnek az áldozata, amelynek eredményeként akárhogy igyekszik, hogy kiszámíthatóan eredményes értékesítési- és marketing rendszereket építsen, mégis, minden erre irányuló igyekezete ellenére:

(1) Nem készülnek el rendszerei úgy, ahogy szeretné, és még ha el is készül pár rendszer,

(2) Mégsem növekszenek eléggé értékesítési és marketing eredményei.

Ha ez így van, akkor nagyon hálás lesz azért a gondolatért, amit az alábbi két perces videóban látni fog, ugyanis itt szeretném felvetni a megoldás kulcsát, ami egy… (klikk a videóra!)

A sikeres megvalósítás 3 törvénye

15.november 2017.

Black Friday sikeres előkészületek 2017

2017. november 15.|Blog|

Ahogy az elmúlt években a hazai kereskedők is egyre jobban kihasználják a Black Friday-ban rejlő lehetőségeket, értelemszerűen az érintett technológiai háttérszolgáltatókat is egyre nagyobb terhelés éri. Így van ez a SalesAutopilot-tal is, és az elmúlt két évben mindkétszer igen izgalmas időszakot éltünk meg ezen időszak alatt.

Mai rendkívüli blogpostomban röviden szeretném összefoglalni a legfontosabb tudnivalókat az Ön számára, hogy Ön is a maximális mértékben és minimális bosszankodással tudjon élni a Black Friday adta lehetőségekkel… És hogy Ön és ügyfeleink megússzák az ehhez hasonló közelharcot – még ha virtuális közelharcról is lenne szó.

Black Friday

Fel vagyunk készülve, de…

…meglepetések még így is érhetnek bennünket. Egyrészt hatalmas technológiai fejlesztéseket végeztünk az elmúlt évben, melyek már önmagukban is könnyedén elbírnák a tavalyi Black Friday terhelés többszörösét is. Ezen kívül külön is készültünk az idei Black Friday-re…

Viszont így is azt kell mondanom, hogy fel vagyunk készülve, de az Ön és összes ügyfelünk bölcs együttműködésére is szükség van, hogy az idei évet inkább a sikerek, mint a bosszankodás jellemezze.

Az alábbiakban bemutatjuk mindazt, amit mi tettünk a felkészülés érdekében, majd alább bemutatjuk, hogy mit érdemes Önnek tennie, ha szeretné a legtöbb eredményt kihozni az idei Black Friday-ból.

De kezdjük inkább az Ön részével…

Share This