Blog & Belépés2020-04-24T10:41:06+02:00
28.július 2021.

A sikeres marketing automatizálás 3 alapfeltétele – a te céged hogy áll ezekkel?

2021. július 28.|Blog|

Eleged van belőle, hogy minden hónapban meg kell küzdened az árbevételért? Hatékonyabbá, eredményesebbé tennéd az ügyfélszerzésed, növelnéd a céged árbevételét? Sejted, hogy ehhez a marketing automatizálás a következő lépés, de nem tudod, hogy mit és hogyan csinálj, hogy a legkevesebb befektetett energiával a legtöbb eredményt érd el? Abban sem vagy biztos, neked egyáltalán működni fog-e?

Ha bármelyik fenti kérdésre IGEN a válaszod, akkor ez a blogposzt és a benne szereplő videó neked szól.

Az alábbiakban bemutatom, mi az a 3 dolog, amivel rendelkezned kell, hogy kimaxold a marketing automatizmusokban rejlő lehetőségeket, ne veszíts el 10-20-30… 100%-ot marketinged eredményességéből. Ezek nélkül szinte biztosan nem lesz látványos eredménye a próbálkozásaidnak, vagyis “NEKED nem fog működni” az automatizálás. 

Ne aggódj, a megvalósításban is segítek: 2 olyan segédanyagot is elérhetővé tettem számodra, amikkel egyszer és mindenkorra megalapozhatod marketing automatizmusaid eredményességét.

Készen állsz? Vágjunk bele! […]

2.június 2021.

3+1 ok, amiért át kéne térned az új email editorunkra (és a SalesAutopilot 2.0-ra)…

2021. június 2.|Blog|

Tavaly év vége felé vált elérhetővé ügyfeleink számára a SalesAutopilot 2.0, és benne új, világszínvonalú drag-and-drop email editor, mely az amúgy külső fejlesztésű BeeFree.io eszközére épül.

Az alábbi blogposztban a régi email editor (EDM Designer) kivezetéséről szeretnék kulcsfontosságú információkat adni, valamint motivációt és segítséget nyújtani az új email editorra való átálláshoz. Azt is bemutatom, hogy miért érdemes átváltani az új editor használatához nélkülözhetetlen SalesAutopilot 2.0-ra, és hogy mennyire egyszerű a váltás.

Nézzük részletesen….

[…]

31.március 2021.

15 SAPI újdonság: Nagyobb fiókbiztonság, jobb használhatóság, praktikusabb eCommerce és boldogabb feliratkozók

2021. március 31.|Blog|

…14+1 fejlesztés, amiből legalább hármat biztosan be akarsz majd építeni cégautomatizáló rendszeredbe. Azonnal.

Könnyebbé tennéd a megrendelések kezelését? Aggódsz a rendszereid biztonságáért? Szeretnél még kevesebb kattintással több eredményt elérni? 

Ha bármelyikre igen a válaszod, akkor neked szól ez a blogposzt. 14+1 új fejlesztéssel érkezünk, amikkel mindegyik kérdésre kínálunk megoldást. Foglalkozunk a fiókbiztonsággal, a felhasználói élményed növelésével, a megrendelések kezelésének automatizálásával és az feliratkozóid elégedettségével is.

Jöhetnek a részletek?

[…]

17.március 2021.

[esettanulmány] Konverziómaximalizálás a vevőszerzésben – 9+5 technika vevőszerző kampányod eredményeinek maximalizálására

2021. március 17.|Blog|

Számodra mi a fontos egy értékesítési kampány összerakásánál? Minél nagyobb konverzió, minél kevesebb munkával, nem? Az alábbi esettanulmányban mutatok neked 9 alig használt konverziónövelési technikát plusz 5 módot, amivel kisebb csapattal is el tudsz érni nagyobb eredményt.

Az meg már csak a hab a tortán, hogy közben – bármilyen intenzíven is kampányolsz –, a listádat sem fogja túlzottan igénybevenni.

Jól hangzik? Nézzük a konkrét módszereket…

[…]

1.március 2021.

Még gyorsabb és eredményesebb hírlevélírás 8 vadonat új SAPI funkcióval

2021. március 1.|Blog|

Az új évet ugyanott folytattuk, ahol a tavalyit abbahagytuk: tovább fejlődött a SAPI 2.0., így még hatékonyabban tudod vele automatizálni a céges folyamataidat. Többek között az új email editor frissült új funkciókkal, amiben most már egyénileg és csapatmunkában is nagyon könnyű lesz trendi, látványos emaileket létrehozni gyorsan és egyszerűen.

Mielőtt azonban bemutatom a 8 új funkciót, hadd emlékeztesselek, hogy ha a régi felület használója vagy, az új email editor nem elérhető számodra. Ha ezt szeretnéd használni (és a lent felsorolt előnyeit élvezni), akkor be kell kapcsolnod a SAPI 2.0. verzióját. Arra is felhívom a  figyelmed, hogy ha a régi kezelőfelületen hibát találunk, azt javítjuk, de fejlesztéseket már nem végzünk rajta. Ellentétben a SAPI 2.0-val, ami folyamatosan frissülni fog továbbra is, hogy még kényelmesebb és hatékonyabb legyen vele a munka.

[…]

10.december 2020.

A SalesAutopilot TOP 10 decemberi fejlesztései

2020. december 10.|Blog|

A SalesAutopilot 2.0 december 1-i bevezetése után számos további finomítás született saját, és ügyfeleink első tapasztalatai alapján, és máris megszületett a 2.1-es verzió, ami egy újabb jelentős ugrást jelent.

Ha inkább VIDEÓT néznél, kérlek tekerj lejjebb! ⬇️

A 2.1-es verzió fejlesztéseit az alábbi csoportokba lehet sorolni:

  • A legnagyobb durranás az ügyfeleiddel, partnereiddel, és munkavállalóiddal történő érintésmentes szerződéskötést lehetővé tevő Eszerzodes.hu integráció, amely abban segíti a kis és közepes cégeket, hogy az ügyfeleikkel, partnereikkel, és akár munkavállalóikkal történő szerződéskötés automatizáltan és érintésmentesen tudjon megtörténni. A funkció segítsével azon túl, hogy csökken az egészségügyi kockázat, a járvány előttinél is gyorsabbá válnak a szerződéskötési folyamatok, és hatalmas kapacitások szabadulnak fel a korábban automatizálatlan folyamatok automatizálása által. Ennek köszönhetően több idő marad az emberekre történő odafigyelésre is, és a nem fizikai értelemben vett “human touch”-ra.
  • A második legfontosabb funkciócsoport a szoftver kezelését teszi gördülékenyebbé, jelentősen gyorsabbá és kére állóbbá.
  • A harmadik csoport légyege az új funkciókra – pl. a Vizuális Automatizmus Építőre – való átállást segíti.

Elég is a beszédből, zavaró tényezőket kikapcsolni, biztonsági öveket bekapcsolni… és indulhat is a videó! 🎥

[…]

10.november 2020.

A létező legeredményesebb email marketing taktika

2020. november 10.|Blog|

12 napja zártuk valaha volt legsikeresebb email kampányunkat – behozta az 5. negyedéves bevételt – így arra gondoltam, összefoglalom neked röviden a legfontosabb tanulságokat tanulságot.

Csak idézd fel, hogy mennyi az éves bevételed, oszd el néggyel és gondolj bele, hogy milyen lenne, ha egy 12 emailből álló két hetes kampánnyal ugyanezt be tudnád hozni!

Viszont előre figyelmeztetlek, hogy SEMMI ÚJAT nem fogsz hallani 😉

Egyetlen olyan technikát fogok kiemelni neked, amiről valószínűleg már 100x hallottál, csak soha nem merted 🐰 alkalmazni; vagy éppen merted volna, de lusta 🦥 voltál belerakni az extra energiát. Pedig azt kell mondjam, hogy nem is igényel extra energiát!

Éppen ellenkezőleg! SOKKAL könnyebb volt így dolgozni!

Belevághatunk?

[…]

3.szeptember 2020.

Hogyan győzöl KKV-ként bizonytalan piacon, kemény versenyben, erős versenytársak között?

2020. szeptember 3.|Blog|

Még a nyár közepén készítettem ezt a videót az ügyfeleinknek arról, hogy mire van szükséged KKV-ként a rendkívüli eredményességhez egy ilyen bizonytalanságokkal teli időszakban, gyorsan változó, nehéz piacon, erős versenytársak között.

Úgy éreztem, hogy számodra is fontos lehet ez az infó, úgyhogy most neked is küldöm szeretettel.

Arról beszélek a videóban, hogy hogyan tudsz lézer pontosan fókuszálni az eredményességre, ezt hogyan tudod elérni, és hogyan szerzel ezzel gyorsan piaci előnyt.

Arról is szó van benne, hogy legújabb fejlesztéseink fő motivációja is ez volt: Megvizsgáltuk, hogy mi kell ahhoz, hogy KKV-ként a jelen piaci helyzetben ki tudj emelkedni a versenyből, és azt kerestük, hogyan tudunk ebben segíteni, és ennek alapján készítettül el legújabb funkcióinkat.

A videóban bemutatom azt a 3 x 3 – most különösen fontos – sikertényezőt, amit legeredményesebb ügyfeleinknél beazonosítottunk, és amelyek megvalósításához – szerintem – bámulatos funkciókat is fejlesztettünk.

Szeretnéd felgyorsítani a céged az itt látott funkciókkal, amint elérhetőek lesznek számodra is?

Ha van SalesAutopilot fiókod, azonnal szólni fogunk. Ha még nincs, itt tudsz regisztrálni magadnak ingyenesen egyet: SalesAutopilot Kipróbálás

A KKV siker kulcsa: Gyorsaság

Vannak ügyfeleink, akik havi 5-10.000 Ft-os havidíjat fizetnek a SalesAutopilot szoftverért, és drágának találják. Vannak, akik 100-200 ezret, és – […]

Go to Top