Eleged van belőle, hogy a vállalkozásod azért nem fejlődik a megfelelő ütemben, mert nem jut időd tervezésre, és azokra az értékteremtő feladatokra, amik újabb szintre emelnének?

Eszedbe jutott már, hogy az időrabló és unalmas – de természetesen kötelező – adminisztrációs feladatokat nem is neked kéne csinálnod?

Mielőtt felveszel egy új embert, nézd meg ezt a videót…

…ahol Csepregi Balázs és Domán Zsolt, a DO!ma Show adásában bemutatja, hogyan szabadítanak fel értékes időt (és növelnek bevételt) maguknak és kollégáiknak, 6 kedvenc SalesAutopilot automatizmusuk segítségével.

A videós interjú részletes, gyakorlatias, és rendkívül informatív. Találsz benne kezdő és haladó technikákat egyaránt!

Exkluzív, ingyenes letöltés:

Automatizált Online Biznisz Tervező™

68 növekedési ötletgyűjtemény online rendszered eredményességének sokszorozásához. Kérj hozzáférést Automatizált Online Biznisz Tervező™ keretrendszerünkhöz, és ismerd meg azt a 68 növekedési eszközt is, melyek a rendelkezésedre állnak céged dinamikus online növekedéséhez.

Részletek és letöltés »

6 automatizmus, amik időt nyernek neked

A videóban ezekkel az automatizmusokkal találkozhatsz:

  • 07:58 – Egy egyszerű feliratkozói folyamat első lépése, ha még csak most kezded az adatbázis építést. Itt találsz segítséget az induláshoz »
  • 13:30 – Egy mentorprogram teljes jelentkezési folyamata, a regisztrációtól kezdve, az előszűrési folyamaton keresztül, az időpontfoglaló rendszeren át, a szerződéskötési folyamatig.
  • 31:30 – Egy digitális szerződéskötési folyamat tervrajza, amivel leegyszerűsítheted és felgyorsíthatod a szerződéskötést.
  • 40:10 – 2 profi – mégis egyszerűen kivitelezhető – Upsell rendszer, amivel akár 8%-al növelheted a bevételedet. A pipálós upsellt így tudod beállítani. Az egy kattintásos upsell technikai részleteiért kattints ide: Simple, Barion.
  • 46:57 – Egy haladó toborzási rendszer + egy ajándék toborzási landing page elemzés, ha mégis úgy döntesz, hogy időszerű az új kolléga felvétele. 🙂

Ha pedig még több profi technikát ismernél meg, töltsd le az Automatizált Online Biznisz Tervezőt™, amelyben 68 növekedési módszert fogsz találni az eredményes online marketing rendszered építéshez.

Inkább meghallgatnád útközben?

Töltsd le a Spotify Mobile App-ot, és már hallgathatod is! (1 óra 18 perc)

A SZERZŐRŐL

Csepregi Balázs

SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.

facebook twitter youtube

A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője, valamint marketing- és értékesítési vezetője. 15 éves marketing, projekt menedzsment és marketing rendszerépítési tapasztalatával, valamint a stratégiai megközelítésével hatékonyan segít a cég ügyfeleinek megtalálni a kreatív marketing és a megvalósíthatóság azon határterületét, ami a gyors fejlődéshez szükséges.

Gondolatok, kérdések, vélemények:

vélemény