SalesAutopilot Bevezető Tréning

Segítünk Önnek elsajátítani a SalesAutopilot alap építőkockáit, amivel felépítheti első két egyszerű önműködő rendszerét a SalesAutopilot Ingyenes Csomagjának használatával anélkül, hogy Önnek bármilyen elkötelezettséget kellene vállalnia!

Ismer ennél “fair”-ebb ajánlatot?

FONTOS: Ez a tréning kezdő és újrakezdő SalesAutopilot felhasználóknak lett összeállítva.

Túl sok vállalkozást láttunk már elvérezni azon, hogy nem tudnak átlépni mindennapi robotból cégépítés üzemmódba.

Túl sok vállalkozást láttunk már megállni a fejlődésben amiatt, mert nem merték meglépni a következő logikus lépést az automatizálás útján.

Túl sok vállalkozást láttunk már feladni az Önműködő Internetes Vállalkozás álmát amiatt, mert nem voltak képesek túllépni egy elhibázott 40 ezer forintos “beruházáson”, és ezért soha nem kezdtek el használni egy valódi marketing automatizálási szoftvert!

Úgy döntöttünk, hogy ebből elég!

Túl sok vállalkozás stagnál hiába, pedig meglenne minden esélyük a hatalmas növekedésre, túl sok vállalkozó válik túlterheltté, pedig képes lenne egy igazi győztes céget építeni, és túl sok család szenved amiatt, mert a vállalkozó családfőnek szinte semmi ideje, és főként semmi szabadsága nincs arra, hogy minőségi életet éljenek!

Úgy döntöttünk, hogy ha rajtunk múlik, akkor ezt megváltoztatjuk!

Úgy döntöttünk, hogy olyan könnyűvé tesszük önműködő értékesítésének és marketingjének felépítését, amennyire ez csak lehetséges

A szoftver használatának elkezdése már most is INGYENES, ezen már nincs mit könnyebbé tenni. (Úgyhogy akár hozzá is láthat minden akadály nélkül…)

Következő lépésként több száz ügyfelünk korábbi visszajelzései alapján összeállítottunk egy olyan tréning tematikát, amely egyetlen nap alatt segíteni fog Önnek elindulni.

Olyan gyakorlati tudást fogunk a kezébe adni, melynek birtokában megszabadulhat a korábbi technikai küszködések okozta akadályoktól (és bosszankodástól), és roham léptekkel tud haladni rendszere felépítésében.

A SalesAutopilot (leánykori nevén: MailMaster) ha nem a mi kis magyar valóságunkba született volna, akkor mára a világ vezető hírlevélküldő rendszere lenne. Ahhoz , hogy ezt a rendszert maradéktalanul ki tudd használni szükséged lesz erre a tréningre. Az elhangzottak nem csak a rendszerrel kapcsolatos tudásod elmélyítését segítik, hanem új inspirációkat kaphatsz az üzleti folyamataid hatékonyabbá tételéhez is.
Nagy Péter

A Mailmasteres kollégák rendkívül kedvesek, segítőkészek voltak, a tréningen lépésről lépésre elmagyaráztak mindent, az egyéni kérdésekre is kitérve. Barátságosan, nyitottan álltak az ügyfelekhez, jó hangulatban telt a nap, nem egy “feszengős” oktatáson éreztem magam. Minden funkcióját elmagyarázták a szoftvernek, számos különböző megoldást, folyamatot végig néztünk együtt, úgyhogy a nap végére tényleg hasznos tudással tértünk haza, amit másnap a saját cégünknél már alkalmazni is tudtunk. Köszönjük nektek!

Foglalj Orvost

A tréning jelenleg prémium minőségű online videók formájában érhető el

A SalesAutopilot Bevezető Tréningen:

 • A tréning során összeállíthatja első nagyon egyszerű hírlevélküldő és árajánlatkérő rendszerét.
 • Részletesen megvizsgáljuk a SalesAutopilot 4 alapépítőelemét (lista, űrlap, levél, időzítés), hogy a tréning után a lehető legbiztosabban tudjon nekiállni saját maga által kitalált rendszerek építésének.
 • Összességében tehát nem pusztán elméleti tudást kap, nem is pusztán gyakorlati tudást, hanem rögtön GYAKORLATOT IS, mindezt azonban olyan környezetben, ahol azonnal TUD KÉRDEZNI, GYAKOROLNI ÉS FEJLŐDNI!

Mindenképpen Önnek való a SalesAutopilot Bevezető Tréning, ha:

 • Eldöntötte, hogy fel akarja építeni saját önműködő értékesítési és marketing rendszerét.
 • Ha fontolgatja, hogy fel szeretné építei önműködő értékesítési és marketing rendszerét, KERESI hozzá az IDEÁLIS ESZKÖZT, és készen áll elkezdeni használni a SalesAutopilot Ingyenes Csomagját.
 • Ha elege van a sufnituning és barkács megoldásokból, és végre profi marketing rendszert szeretne alkalmazni.
 • Ha már több hazai hírlevél küldő és CRM rendszert kipróbált, és rájött, hogy egyik sem ideális az Ön céljaira.
 • Ha már azt is tudja, hogy a SalesAutopilot-ot fogja használni, és SZERETNE a lehető LEGGYORSABBAN INDULNI vele.

Akikkel tréningjeink videófelvételein találkozhat:

15 éves marketing, projekt management és marketing rendszerépítési tapasztalattal egy olyan forradalmi gondolkodásmódot ad át, ami teljes megújulást hozhat cégébe, és nem csak az értékesítésre, de az egész cég működésére is hatalmas hatással lehet!

Csepregi Balázs
SalesAutopilot társtulajdonos

Marketing tanácsadó ügyfelünkből vált a SalesAutopilot trénerévé. Jelenleg a SalesAutopilot-tól független megvalósító partnerként segít önműködő rendszereket építeni ügyfeleinknek.

Krem Attila
Tréner, megvalósító partner

25 éve foglalkozik oktatással. A szoftvert saját rendezvényszervezési, oktatási vállalkozásban kezdte el használni, és annyira megszerette, hogy 2016. augusztusától 2019. júliusig volt a SalesAutopilot csapatának tagja.

Harmat Ákos
Tréner, SalesAutopilot felhasználó

Nézze meg a Prémium Minőségű Online Videót!

Nézze a tréinget saját íróasztalától vagy karosszékéből, és érjen el áttörést értékesítési és marketing rendszere felépítésében egyetlen nap alatt.

A videó felvétel prémium, mert:

 • Valódi TV Show műsor minőségben készült a felvétel, így Ön biztosan nem fog elaludni a számítógépe előtt.
 • Nagy felbontásban közvetítjük az előadók képernyőjét is (NEM a kivetítőt, hanem a képernyőt magát), így pontosan látja, mit csinálnak a szoftverben, és könnyedén tudja azt követni.
 • HD minőségben készült a felvétel, hogy tényleg lássa, amit látnia kell.

Ha megfordítjuk a doglot, a Prémium minőségű Online Video azt jelenti, hogy nem kell nagyítóval nézni a képernyőt, nem szaggat a hang, és nem egy 10 perc alatt összerakott Powerpoint prezentáció diáit kell perceken át néznie. Mindezek helyett olyan felvételre számíthat, amit bármelyik TV csatorna is megirigyelne.

A tréning témái

 • Hogyan építsen adatbázist? Gyorsan alkalmazható tippek, trükkök, amivel megsokszorozhatja feliratkozói számát.
 • Minden, amit a listákról tudnia érdemes (2 lista létrehozása). Amire figyelni kell, mikor egy listát létrehoz.
 • Űrlapokkal a hatékonyabb kommunikációs folyamatokért (2 űrlap létrehozása). Az önműködő rendszerek legfontosabb elemei az űrlapok.
 • Hogyan csoportosítsam az adatbázisomban lévőket? Bevezetés a szegmensek világába. Mikor és mire használjon szegmenst és hogyan állítsa be azokat.
 • Milyen lehetőségei vannak egy email megírása közben?
 • Hányféle időzítés van és mikor melyiket használja?
 • Kérdések és válaszok, további lehetőségek átbeszélése.

A prémium online videó megtekintéséhez szükséges:

Relatív gyors internet kapcsolat

Saját SalesAutopilot fiók. Ha még nem rendelkezne ilyennel, itt tud regisztrálni magának egyet.

A tréningen résztvevők visszajelzése, amire büszkék vagyunk! Az Ön ajánlása mikor kerül ide?

Hadd álljon itt pár ajánlás azoktól, akik már részt vettek a tréningen:

A szoftver neve 2016. szeptemberben MailMasterről SalesAutopilotra változott, minden MailMasterről elhangzó vélemény vonatkozik a SalesAutopilotra is.

Örülök neki, hogy megrendeltem a videós Bevezető Tréninget. Ha ez nincs, akkor lehet, hogy sosem kezdem el felépíteni a saját kis rendszeremet. Jó volt egyben, részletesen, magyarázatokkal együtt átlátni és megérteni a MailMaster alapjait. Rengeteg időt spóroltam vele. A megvalósítás alatt szinte azonnali segítséget kaptam, ráadásul munkaidőn kívül, mikor nem is számítottam rá! Sok ötletem van, amihez a további videós tréningek nagy segítséget fognak nekem adni. Köszönöm, hogy használhatom!

Balogh Eszter
A Mailmaster remek tudásbázissal rendelkezik, mégis fontos szerepe van a tréningnek. Sok ötletet, inspirációt és egy új szemléletet kaptam tőle. A tervezett rendszerem több hiányosságára is fény derített, amelyeket így egyszerűbben tudok orvosolni. Mindenkinek ajánlom a tréninget, aki szeretné lerövidíteni a próbálkozással eltöltött időt.
Sebők Atilla
“A mailmaster egy nagyon összetett rendszer, amit “nulla tudással” is el lehet kezdeni használni. Én a tudásbázisból táplálkoztam és nagyon jól tudtam működtetni. Ez a tréning viszont teljes átfogó képet adott az alapokról, mindent helyre tett és így már magabiztosabban automatizálok :)”

Kneipp Vince
A MailMaster egy profi eszköz a céges kommunikáció automatizálására, de ahhoz, hogy a maximumot hozhassuk ki belőle ismerni kell mire is képes igazán. A SalesAutopilot Bevezető tréning jó alapokat biztosított ehhez és konkrét megoldásokat adott arra, hogy már ma elindulhassanak a kampányok.
Miklós Zsolt

Nagyon tetszenek a videók, jó minőségben teljes mértékben befogadható és érthető formában lehet elsajátítani a MailMaster alapjait. A videókból süt az alaposság és igényesség. További munkasikereket kívánok a MailMasternek!

Molnárné Gyuris Edit

Rendkívül gyakorlatias volt a tréning és érthető. Apró lépésekkel mentünk végig a folyamatokon, úgy hogy egy laikus is megértse.Használható tudást szereztem. Köszönöm!

Márk Csaba

Igen, el akarom végezni a tréninget!

Töltse ki az alábbi megrendelő űrlapot és perceken belül küldjük Önnek a tréning hozzáférést!

A tréningen látottak hatására azt is megértheti, hogy miért van az, hogy számos haladó SalesAutopilot ügyfél minimális stábbal is rendkívüli eredményeket tud elérni, miközben mások más szoftverekkel éveken keresztül csak küszködnek, és nem jutnak egyről a kettőre.

Az Ön szolgálatában:

csb_signo

Csepregi Balázs, SalesAutopilot

ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, bátran írjon ügyfélszolgálatunknak Kapcsolat oldalunkon, vagy hívja munkaidőben a következő telefonszámot (+36) 1 490 0172. Örömmel állunk a rendelkezésére! Cégünkkel kapcsolatos részletes információkat Céginformáció oldalunkon találja meg.