Rendszerépítés a SalesAutopilot szoftverrel

Hozza ki a maximumot SalesAutopilot fiókjából, és építse rendszerét egy olyan átlátható módszerrel, amit minden munkatársának gyerekjáték lesz átlátnia és továbbfejlesztenie!

A SalesAutopilot legnagyobb előnye (a rugalmasság) egyben a legnagyobb “hátránya” is. A szoftver nem ad Önnek keretet ahhoz, hogy HOGYAN építse fel összetett marketing gépezetét. Így gyakorlatilag BÁRMIT képes lehet felépíteni, aminek a marketingben, online marketingben, marketing automatizálásban értelme van (=eredményt hoz), viszont SalesAutopilot fiókja – megfelelő módszertan nélkül – pár hónap, de legfeljebb pár év alatt könnyen átláthatatlanná válhat (ahogy nagyon sok ember számítógépe is totál káosz).

Ennek az az eredménye, hogy egyre kevésbé találja meg a dolgokat, egyre kevésbé tudja visszakövetni, hogy “ki kivel van”, és egyre kevesebb kedve lesz kifinomult megoldásokat alkalmazni, pedig Ön is tudja, hogy ezek hoznák az eredményeket.

De van megoldás!

Van egy 9 éve bevált MÓDSZERTANUNK, amit ha minden érintett (a rendszert felépítő) munkatársa átvesz tőlünk és alkalmaz:

 • Örökre rend lesz – és rend marad – SalesAutopilot fiókjában,
 • Bármely új kolléga könnyedén át fogja tudni venni a teljes, több év alatt felépített rendszert, akár napok alatt,
 • Mindig tudni fogja, hogy milyen adatot hol kell keresni,
 • A legkifinomultabb, legprofibb marketing technikákat is azonnal fogja tudni alkalmazni, nem lesz akadály a fiókban uralkodó káosz.

Ez az a tréningünk, ahol az ebédnél rendszeresen fejünkhöz vágják ügyfeleink a következőt:

“Ha szóltatok volna, hogy ez ennyire roh _ _ _ ul fontos, már rég eljöttem volna, és ennyi meg ennyi időt, és ennyi meg ennyi szí _ _ st tudtam volna megspórolni magamnak!”

Részletek és megrendelés
Egyszerűen imádom a képzéseiteket! Hangsúlyoztátok, hogy ez egy haladó szintű tréning lesz és el is mondtátok az elején a nehézségeket, de én annál inkább élvezem, minél összetettebb egy rendszer! Rengeteget tanultam, minden kérdésemre választ kaptam és még aznap neki is kezdtem a megvalósításnak! Nagyon köszönök Nektek mindent! Bárcsak több napos tréningeket is tartanátok! 🙂 🙂
Kollár Kata
…A tréningen gyakorlatilag úgy éreztem magam, mint egy kiképzett titkos ügynök, akit bevezetnek abba a titkos szobába, ahol megtalál minden fegyvert amiről korábban csak tanult. Most ott van előtte és bármelyiket megfoghatja, használhatja. A tréning felfedi a szoftverben rejlő lehetőségeket, és igazán közérthető nyelven adják át azt a komoly programozói tudást, amit a szoftver mögé raktak. Most sajnálom, hogy nem 2 évvel ezelőtt hoztuk meg ezt a döntést. Csak ajánlani tudom!
Bosznay Péter

A tréning jelenleg prémium minőségű online videók formájában érhető el

Ezen a haladó szintű tréningen:

 • Bemutatjuk hogyan tud több listáról kommunikálni ügyfeleivel és feliratkozóival a lehető leghatékonyabban és legátláthatóbban

 • Bemutatjuk az automatizált értékesítési rendszerek felépítésének 13 pontos, bárki által alkalmazható és megismételhető módszertanát, azaz az egyes lépéseket, mind marketing, mind technikai szempontból.

 • Bemutatjuk a SalesAutopilot műveletek fajtáit és használatukat, hogy bátran tudjon személyreszabott, automatizált folyamatokat létrehozni

 • Bemutatjuk a mindennapi használat apró fortélyait, azokat az apróságokat, amelyek nekünk is jelentős időt takarítanak meg minden egyes kampány vagy értékesítési rendszer összerakása során

Mindenképpen Önnek való a Rendszerépítés Tréning, ha:

 • Már ismeri a SalesAutopilot használatának alapjait, a listák, űrlapok, levelek és időzítésének kezelését, és szeretne továbblépni a haladó és egyre eredményesebb használat felé.

 • Cége e-mail marketingje több (vagy azt tervezi, hogy több lesz), mint egy-egy havi hírlevél kiküldése. Ha szeretne minél több automatizált, mégis intelligens módon megvalósított marketing és értékesítési folyamatot működtetni.

 • Ha már régebb óta használja a SalesAutopilot-ot, és a listák sokasága kezdi maga alá temetni, fiókja kezd átláthatatlan lenni, és szeretne egy olyan módszertant megismerni, amellyel akár évekig is áttekinthető és könnyen kezelhető lesz marketing rendszere – még akkor is, ha több tucat listával és sok száz levéllel dolgozik.

 • Ha szeretne konkrét, működő példákat látni profi értékesítési rendszerekre.
 • Ha nincs rá pénze, hogy online rendszerének kiépítését teljes mértékben rábízza egy online marketing tanácsadóra és/vagy weboldal készítő cégre.

 • Ha nincs ideje magától kitalálni egy módszert, amivel gyorsan és hatékonyan meg tudja valósítani marketing elképzeléseit, hanem inkább egy jól bevált módszertant követne

 • Ha Ön SalesAutopilot partner, vagy az szeretne lenni, és szeretne másoknak is hatékony segítséget nyújtani jövedelmező online rendszerük felépítésében.

Akikkel tréningjeink videófelvételein találkozhat:

15 éves marketing, projekt management és marketing rendszerépítési tapasztalattal egy olyan forradalmi gondolkodásmódot ad át, ami teljes megújulást hozhat cégébe, és nem csak az értékesítésre, de az egész cég működésére is hatalmas hatással lehet!

Csepregi Balázs
SalesAutopilot társtulajdonos

Marketing tanácsadó ügyfelünkből vált a SalesAutopilot trénerévé. Jelenleg a SalesAutopilot-tól független megvalósító partnerként segít önműködő rendszereket építeni ügyfeleinknek.

Krem Attila
Tréner, megvalósító partner

A szoftvert saját rendezvényszervezési, oktatási vállalkozásban kezdte el használni, és annyira megszerette, hogy 2016. augusztusától 2019. júliusig volt a SalesAutopilot csapatának tagja. 25 éve foglalkozik oktatással.

Harmat Ákos
Tréner, SalesAutopilot felhasználó

Nézze meg a Prémium Minőségű Online Videót!

Nézze a tréinget saját íróasztalától vagy karosszékéből, és érjen el áttörést értékesítési és marketing rendszere felépítésében egyetlen nap alatt.

A videó felvétel prémium, mert:

 • Valódi TV Show műsor minőségben készült a felvétel, így Ön biztosan nem fog elaludni a számítógépe előtt.
 • Nagy felbontásban közvetítjük az előadók képernyőjét is (NEM a kivetítőt, hanem a képernyőt magát), így pontosan látja, mit csinálnak a szoftverben, és könnyedén tudja azt követni.
 • HD minőségben készült a felvétel, hogy tényleg lássa, amit látnia kell.

Ha megfordítjuk a dolgot, a Prémium minőségű Online Video azt jelenti, hogy nem kell nagyítóval nézni a képernyőt, nem szaggat a hang, és nem egy 10 perc alatt összerakott Powerpoint prezentáció diáit kell perceken át néznie. Mindezek helyett olyan felvételre számíthat, amit bármelyik TV csatorna is megirigyelne.

A tréning részletes tematikája

1. Alapozás: Amit a marketing automatizálásról SEHOL máshol nem tanítanak

Megnézzük, milyen nehézségek szoktak felmerülni összetettebb marketing rendszerek készítésénél, különösen akkor ha egynél több listáról kommunikál ügyfeleivel és feliratkozóival. Áttekintjük, hogy mik a legáltalánosabb problémák, amik ilyenkor felmerülnek a feliratkozók szűrésében, a kampányok során (pl. senki ne kapja meg kétszer a kampány levelet, de mindenki megkapja, akinek meg kell), és a leiratkozások kezelésében.

2. A Nagy lista koncepciója: a hatékony és átlátható rendszerek alapja

Létrehozunk két ún. kis listát, majd bemutatjuk milyen rövid távú megoldások állnak rendelkezésére a fenti problémákra, avagy nagy lista nélkül milyen lehetőségei vannak. Ezután átbeszéljük a hosszú távon felmerülő problémákat, amik akkor merülnek fel, ha csak kis listákban gondolkozik. Végül pedig közösen létrehozzuk nagy listáját, ami megoldást fog nyújtani minden eddig bemutatott problémára.

3. Profi automatizált folyamatok készítése műveletekkel

Bemutatjuk a SalesAutopilot műveletek használatát, hogy a jövőben bátran tudjon automatizált folyamatokat létrehozni és gond nélkül tudja alkalmazni a tréningen bemutatott módszertant. Ezekután hozzáadjuk a korábban létrehozott nagy listához az összes szükséges mezőt, majd beállítjuk a lista szintű műveleteket, amik bebiztosítják, hogy feliratkozói adatai mindig egy helyen legyenek és soha semmi ne vesszen el. Végül megnézzük a levelekhez kapcsolódó műveleteket, hogy még teljeskörűbben és személyreszabottabban tudjon automatizálni.

4. Bámulatosan profi értékesítési rendszerek készítése 12 egyszerű lépésben

Ez a nap legfontosabb blokkja. Bemutatjuk azt a tíz éves tapasztalatra épülő módszertant, amelynek 10 pontja akár egy nagyobb jegyzetpapíron is elférne, és amely még a legbonyolultabb rendszer felépítését is egy lépésről-lépésre követhető feladatsorrá egyszerűsíti. Eddig nem volt olyan személyes konzultációnk és konkrét ügyfél problémánk, amelyre ne nyújtott volna megoldást ez a módszertan.

5. Soha többé kéretlen levelek: leiratkozások kezelése

Konkrét gyakorlati eseteken keresztül megnézzük hogyan a legcélszerűbb kezelni a leiratkozásokat olyan kampányokról, amiket csak feliratkozói egy csoportjának küld és hogyan tudja egyszer s mindenkorra elkerülni, hogy véletlenül olyanoknak küldjön emailt, akik korábban már leiratkoztak levelezéseiről. Azt is megtekintjük, hogy hogyan tudja a leghatékonyabban kezelni a leiratkozásokat keresztmarketing tevékenységek esetén.

6. Leiratkozó űrlap elkészítése

Bemutatjuk hogyan tudja kezelni a leiratkozásokat olyan időhöz kötött kampányokról, mint pl. egy karácsonyi kampány, amiket minden feliratkozójának kiküld. Közösen létrehozzuk az ehhez használható űrlapot is. Ebben a blokkban mutatjuk be, hogyan tudja feliratkozóit csak egy bizonyos kampányról leiratni ahelyett, hogy minden levelezéséről leíratná őket.

A prémium online videó megtekintéséhez szükséges:

Relatív gyors internet kapcsolat

Saját SalesAutopilot fiók. Ha még nem rendelkezne ilyennel, itt tud regisztrálni magának egyet.

A résztvevők visszajelzése, amire büszkék vagyunk! Az Ön ajánlása mikor kerül ide?

Hadd álljon itt pár ajánlás azoktól, akik már részt vettek a tréningen:

A szoftver neve 2016. szeptemberben MailMasterről SalesAutopilotra változott, minden MailMasterről elhangzó vélemény vonatkozik a SalesAutopilotra is.

Nagy segítség volt az előzetesen elküldött videó! Felkészülten mehettünk a gyakorlat centrikus napra! Az külön pozitív volt, hogy gyakorlatilag minden résztvevő felmerülő gondjára jutott idő… Többek közt az én felmerülő problémám is megoldódott Balázs segítségével. Köszönöm!
Mizsák Lajos
A tréning teljesen egyértelmű volt számomra, melynek során rengeteg olyan kérdésre is választ kaptam, amelyek az oktató videók megtekintése során felmerültek. Nagyon gyakorlatias volt, fény derült az egyes funkciók közötti (mi miért történik) kapcsolatokra is. Nem bántam meg, hogy részt vettem rajta.

Szmolár Márk
Ma már minden magyarországi KKV- nak is kötelező valamilyen CRM, és hírlevelező szoftvert használnia, erre pedig hosszas próbálgatás után rá kellett jönnöm, hogy jelenleg nincsen jobb a piacon ,mint a SalesAutopilot!
Káplár Kornél
Nem csak a rendszer tetszik, de az MM csapat tagjainak kedvessége, figyelmessége is hozzájárult ahhoz, hogy este a tömény tanfolyam után azzal értem haza: jó kis nap volt!
Bercsák Márta
Nagyon hasznos volt az oktatás. Eddig csak hírlevelet küldtem ki időzítéssel, és azt gondoltam, ezzel már jól állok. Ehhez képest olyan extra dolgokat is megtudtam, amiket most kezdek hozzáadni a meglévőkhöz. Rá kellett jönnöm, hogy ez még csak automatizmus, nem rendszerépítés. De azt is szeretnék, csak előbb ezt még be kell gyakorolnom. Utána cél a következő tanfolyam. 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom, és ajánlom is! Időt lehet vele megtakarítani.
Varga Éva
Rendszerépítés Tréning: A SalesAutopilot egy nagyon kifinomult rendszer, szinte mindent tud amit ebben a témában kell. Azonban ezt csak akkor tudjuk kihasználni, ha valóban értjük a lényegét és azt, hogyan érdemes csinálni. Engem a tréning biztos, hogy több hetes felesleges próbálkozástól mentett meg. Köszönöm!
Horváth Győző

Igen, el akarom végezni a tréninget!

Töltse ki az alábbi megrendelő űrlapot és perceken belül küldjük Önnek a tréning hozzáférést!

A fenti tematika egy olyan szemléletmód megismerését és olyan gyakorlati ismeretek megszerzését teszi lehetővé, amely tudással a haza online közösségben jó ha néhány, vagy legfeljebb néhány tucat szakember rendelkezik!

Ezen a képzésen SalesAutopilot felhasználóként olyan technikákat ismerhet meg, amelyeket eddig csak a hozzánk közel álló szűk körnek tudtunk megtanítani (vagy amelyeket eddig csak néhány kiemelt ügyfelünk számára tettünk elérhetővé).

A tréningen látottak hatására azt is megértheti, hogy miért van az, hogy számos haladó SalesAutopilot ügyfél minimális stábbal is rendkívüli eredményeket tud elérni, miközben mások más szoftverekkel éveken keresztül csak küszködnek, és nem jutnak egyről a kettőre.

Az Ön szolgálatában:

csb_signo

Csepregi Balázs, SalesAutopilot

ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, bátran írjon ügyfélszolgálatunknak Kapcsolat oldalunkon, vagy hívja munkaidőben a következő telefonszámot (+36) 1 490 0172. Örömmel állunk a rendelkezésére! Cégünkkel kapcsolatos részletes információkat Céginformáció oldalunkon találja meg.