…csinálja a Télapó után! Ügyfeleink megtanítják…

Nem könnyű összeszervezni több ezer krampuszt, ajándékcsomagoló tündért, szarvast, szán-szervizest, és még ki tudja hány különböző csapattag gondoskodik róla, hogy a Télapó cége olajozottan működjön.

Ezért volt hatalmas szám, amikor az öreg felismerte, hogy a háttérfolyamatok automatizálása NEM azt jelenti, hogy egy szoftver fogja elvégezni a munkát – mondjuk a szarvasok helyett egy szoftver fogja húzni a szánokat –, hanem azt, hogy szoftver segítségével fogja MINDENKI átlátni, hogy mikor mit kell csinálnia, valamint a szoftver fogja folyamatosan tájékoztatni az ügyfeleket, hogy mi hol tart.

Egyik korábbi emailünkben említett webáruházas ügyfelünk tapasztalata szerint az újravásárlás legfőbb akadálya, hogy nem történik, vagy nem elég pontos az ügyfelek tájékoztatása, hogy mikor mi fog történni. Ezt rakta helyre, és a forgalom szárnyal.

Ha leegyszerűsítjük, ez egy “ne menj haza Józsi, amíg ezt a számot itt nullára nem csökkented” típusú képernyő minden egyes operátornak, akár ajándékcsomagolóról, akár szán-szervizesről van szó.

Amikor pedig megértette az öreg, hogy az automatizált folyamatoknak hála MINDIG pontosan fogja látni, hogy ki hol tart, vagy hogy mikor miből mennyit csinált, akkor pedig kifejezetten vörösre csapkodta a homlokát – mázli, hogy van az a nagy sapkája, és senki nem fogja megtudni.

(a lenti képet kérem ne küldje tovább senkinek, nem akarom, hogy valaki világgá kürtölje)

Mutathatunk példákat, hogy Ön is meg tudja csinálni?

Azt pedig, hogy ezt hogyan tudja ÖN is megcsinálni, és hogy az Ön bizniszében milyen hatása lehetne, több éles példán keresztül fogjuk megmutatni a Cégduplázó Webináriumon.

Próbáltam egyébként rávenni az öreget, hogy küldje le valamelyik menedzserét a webináriumra – nekem pl. a szervizvezetője nagyon szimpatikus – és eddig nem mondott kifejezetten nemet. Az is lehet tehát, hogy lesz lappföldi esettanulmány is. De ha nem is őt, valakit biztos fog küldeni, mert erre a szavát adta.

Persze az egész nem ér semmit (Önnek), hacsak nem regisztrál a webináriumra! (Ez most egy javaslat volt :-))

Ui.: gondolhatná, hogy Ön nem az ajándék bizniszben van, de higgye el nekem, a Télapó vállalata is sokkal több mindennel foglalkozik, mint ami publikus. Úgyhogy biztos lehet benne, hogy relevánsak lesznek az esettanulmányok!

Klikk a regisztrációhoz »

 A Cégduplázó Webinárium támogatója a Télapó, a Kedvezményes SalesAutopilot Éves csomagok szállítója.

Gondolatok, kérdések, vélemények:

vélemény