…és látja már a fényt az alagút végén?

Értem én, hogy Ön is nagyon szívesen automatizálná a háttérfolyamatokat, még nagyobb örömmel dolgozna az ügyfélélményen, hiszen az hozza a vevők tömegét, de a nap önnek is csak 36… ööö, elnézést, 24 órából áll, ami már most is tele van.

Nagyon szép, hogy a Télapónak – és talán az Ön versenytársainak is – olajozottan működő cége van automatizálással, ügyfélélménnyel, meg mindennel, csak éppen Ön már épkézláb embert is alig talál, nemhogy olyat, akivel ezt mind meg is tudja csinálni!

És ha meghallja, hogy másoknak is ugyanilyen nehéz munkatársakat találni, a kedve is elmegy a toborzástól!

Viszont az az igazság, hogy a Télapónak – ahogy már talán egy-egy versenytársának is – van egy “gonosz” trükkje a toborzásra, ami miatt hatalmas előnyben vannak!

Olyan előnyben vannak, ami miatt “nyers erővel”, azaz kemény munkával képtelenség behozni őket!

Olyan előnyről van szó, ami miatt nekik a toborzással járó munka 90%-át nem kell elvégezniük, amit pedig meg kell csinálni, azt pont emiatt sokkal jobban csinálhatják, ráadásul ez a munka szórakoztatóbb része!

Sejti már hova fogunk kilyukadni?

Automatizálás.

Igen ám, de hogyan?

Megmutatjuk, méghozzá részletesen!

4 éve alkalmazzuk a módszert, azóta fejlesztgetjük, csiszolgatjuk, és a Cégduplázó Webináriumon bemutatjuk önnek mi mindent tanultunk a témáról a gyakorlatban! Meghívott vendégeinkkel pedig a toborzás egy-egy fontos kapcsolódó részletét fogjuk kivesézni.

Ha a legkisebb mértékben gondja van a megfelelő munkatársak megtalálásával, erről nem szabad lemaradnia!

Regisztráljon máris a webináriumra!

Ui.: A toborzási módszer, amit alkalmazunk, újra és újra lenyűgözi a jelölteket, akik bekerülnek a folyamatba, és minden igyekezettel azon vannak, hogy nálunk dolgozhassanak! Ha Ön is ilyen lelkes jelöltekre vágyik, regisztráljon a webináriumra, és mi minden titkunkat megosztjuk Önnel!

 A Cégduplázó Webinárium támogatója a Télapó, a Kedvezményes SalesAutopilot Éves csomagok szállítója.

Gondolatok, kérdések, vélemények:

vélemény