SalesAutopilot Döntéselőkészítő Bemutató

Iktasson ki minden bizonytalanságot és kockázatot, hozzon egy jól informált döntést, és ne veszítsen több időt a megfelelő szoftver reménytelen keresgélésével!

A SalesAutopilot Döntéselőkészítő Bemutatót ebben a formájában megszüntettük, és új bemutató kialakításán dolgozunk. Mivel nagyon sok féle cég nagyon eltérő igénnyel jött el hozzánk az elmúlt időszakban, fontosnak láttuk, hogy az egyes cégtípusoknak eltérő tematikájú bemutatókat tartsunk. Az oldal alján tudja jelezni érdeklődését, és amint megvan az Ön cégéhez passzoló bemutató következő dátuma, azonnal jelentkezni fogunk emailben!

Számos vállalkozót ragad meg az Önműködő Értékesítés és Marketing koncepciója, mégis nagyon kevesen vannak, akik végül meg is valósítják ilyen irányú elképzeléseiket.

Hogy miért?

Sokszor látszólag SEMMILYEN objektív akadálya nincs az Önműködösítésnek, de valahogy mégsem valósulnak meg a hatalmas tervek.

Az ok nagyon sok vállalkozónál nagyon egyszerű. A megfelelő szoftver híján el sem tudják képzelni, hogy lehetséges felépíteni egy önműködő értékesítési- és marketing rendszert. Mivel még soha nem láttak valódi marketing automatizálási rendszert, nem is gondolják, hogy mi mindent lehet oly módon automatizálni, hogy a vállalkozás még személyesebben bánjon az érdeklődőkkel és ügyfelekkel.

Persze vannak, akik sejtik, hogy mit is jelenthet az, hogy marketing- és értékesítési automatizálási rendszer, de olyan bonyolultságú rendszert képzelnek el, hogy nem csoda, ha nem is próbálnak mélyebbre ásni, és kideríteni, hogyan is történhetne értékesítése és marketingje önműködővé tétele.

Szerencsére azonban még így is sokan vannak, akik megértik, hogy attól, hogy valami profi, még nem kell bonyolultnak is lennie. Megértik, hogy attól, hogy egy rendszer akár évekig el fogja tudni kísérni őket marketingjükben, akár már a kezdetektől is pont azt tudja nyújtania, amire szükségük van.

Az ő számukra hoztuk létre a SalesAutopilot Döntéselőkészítő Bemutatót!

“A Döntés Előkészítő Bemutató valóban az volt, amit a neve is rejt: segített a döntésben. Hasznos informácikat kaptunk, és a kérdéseinkre is kielégítőek voltak a válaszok.
Mindenkit csak bíztatni tudok: akár csak rábukkant, vagy erősen gondolkodik a MailMaster bevezetése mellett!”

Babanics Irisz

“Mindenkinek aki részt kíván venni a Döntés Előkészítő Bemutatón, azt üzenem, hogy bátran-bátran, mert ha még kérdés van benned, akkor nem ismered elég jól a rendszert! Ha nem ismered, jobban bele fogsz látni és gyorsan megérik a kérdés is benned. És az már egy jó állapot, mikor mosolyogva jössz el a bemutató után, hogy miért is volt ez kérdés…”

Faragóné Budai Ági

Ismerje meg a SalesAutopilotot számos valós példán keresztül, és lássa meg, milyen különleges marketing- és értékesítési rendszert építhetne Ön is a szoftverrel!

Ebben az előadásban nincs semmi elmélet!

Az egész előadás nem más, mint kiválóan működő, bevált gyakorlati megoldások és jobbnál jobb ötletek konkrét bemutatása. Bemutatjuk mindazokat a megoldásainkat, amelyek segítségével életet és ötletességet vihet online marketingjébe, és amelyek számunkra vagy ügyfeleink számára már sokszorosan bizonyították eredményességüket.

Egy olyan ötlet-csokorral fog hazamenni, amely lelkesedéssel tölti el a megvalósítás során, és amely ötletek akár sokszorosan is megnövelhetik online marketingje eredményességét!

Ráadásul ez az egyetlen olyan marketing képzésünk ahova bárki bejuthat!

Cégünket a SalesAutopilot-ot sokan az ország egyik legjobb online marketing oktató cégének tartják. Ennek egyik oka, hogy mindenféle marketing hókusz-pókusztól mentesen, 100%-ban egyenes módszerekkel dolgozunk, és ugyanilyen módszereket tanítunk ügyfeleinknek is, a másik ok pedig, hogy oktatásaink során mindig kizárólag a gyakorlatra és ügyfeleink céljaira fókuszálva mutatjuk be a legmodernebb marketing technikákat.

Önműködő Értékesítés, egyszer s mindenkorra!

Nem pusztán szoftverbemutatót fog látni. Magyarország egyik leggyakorlatiasabb és leginkább megvalósítás orientált szakembergárdája végigvezeti Önt a valódi eredményeket hozó marketing és értékesítés módszertanán is.

Csepregi Balázs a SalesAutopilot társtulajdonosa több, mint 15 éves marketing, projekt management és rendszerépítési tapasztalattal egy olyan forradalmi gondolkodásmódot ad át, ami teljes megújulást hozhat cégébe, és nem csak az értékesítésre, de az egész cég működésére is hatalmas hatással lehet!

Mellébeszélés és üres ígéretek, “csilli-villi” prezentációk és gyönyörű képernyőfotók NÉLKÜL…
csakis a VALÓSÁG!

Amikor egy honlapon keresztül próbál megismerni egy marketing automatizálási rendszert, egy crm rendszert, egy hírlevél küldő szoftvert, a sok vonzó kép és “csilli-villi” funkció között nagyon nehéz felmérni, hogy valóban alkalmas lesz-e a szoftver azokra a feladatokra, amikre Ön használni szeretné azt.

De amikor benézhet a motorházba, amikor valós példákon keresztül láthatja, hogy valaki hogyan használja a rendszert, akkor máris minden sokkal jobban kiderül.

Amikor a bemutatón több órán keresztül “kell” kattintgatnia a szoftver értékesítőjének, akkor máris felszínre jönnek azok az apró hibák, és hiányosságok, amik a hétköznapokban Önt az őrületbe fogják kergetni.

Amikor minden kérdését felteheti, akkor máris kiderül, hogy mennyire van (vagy nincs) felkészülve a szoftver a legizgalmasabb marketing kihívások legyűrésére.

És amikor konkrét, működő, példákon keresztül mutatják meg Önnek a szoftver alkalmazását, akkor máris sokkal könnyebben el tudja képzelni, hogy hogyan fog az Ön számára többlet bevételt termelni az adott szoftver.

SalesAutopilot, Mini CRM, Marketing Mérnök, …, vagy Webgalamb?

Sok ügyfelünk már több más rendszert is használt mielőtt mellettünk döntött. Ennek következtében ügyfeleinken keresztül első kézből ismerjük az egyéb rendszerek legfőbb előnyeit és hátrányait.

Amennyiben megfogalmazza jelenlegi legfőbb kihívásait, melyekre jelenlegi rendszere nem nyújt megoldást, akár részletesen is bemutatjuk, hogy a SalesAutopilot-tal hogyan lehet az adott kihívást könnyen és mégis eredményesen kezelni.

Azon túl, hogy megismeri a SalesAutopilot legfőbb jellemzőit, olyan alapelveket fog megismerni:

  • Amely alapelvek erővel, a rájuk épülő módszerek pedig élettel fogják megtölteni marketing gépezetét (még ha eddig nem is volt ilyenje)!

  • Amelyeket egészen minimális időbfektetéssel el tud kezdeni alkalmazni, és már nagyon hamar érezhetőek az eredmények.
  • Amely módszereket akkor is tud alkalmazni, ha nincs nagyvállalati marketing büdzséje (sőt, még középvállalati büdzsé sem kell hozzájuk).
  • Amelyek segítenek kiküszöbölni az egyre növekvő reklámzaj negatív hatásait.
  • Amelyek alkalmazásához nem kell marketing professzornak lenni, de amelyeket valamiért mégsem használnak még talán az Ön konkurensei sem (ha szeretné, azt is eláruljuk, hogy miért nem használják őket, és hogy Ön hogyan lehet mestere ezen módszereknek).

“A DEB olyan volt, mint egy autóvásárlás előtti próbaút: pro-kontra megalapozta a döntésem. Megérthető volt belőle a MM lényege, felmérhettem előre a várhatóan befektetendő munka mennyiségét és nekem erős motivációt jelentett a több éves (éles!) felhasználói fiókok látványa, amiket nyilván sosem láthattam volna YouTube videókban … I’m in :)”

Gaál Miklós

“…Csak ajánlani tudom mindenkinek: annak is, aki még nem építette ki vállalkozása ügyfélkapcsolati rendszerét, az ne is keressen tovább; és annak is aki már használ “hasonló” rendszereket, de nehezen viseli a falakat: “Ez nagyon jó ötlet, csak nem lehet megcsinálni, mert…” Én biztos, hogy nem keresek tovább.”

Láncos Andrea

Akik segítenek a döntésben

Előadásainkat, tréningjeinket az alábbi kiemelkedő tapasztalatú munkatársaink tartják. Amennyiben egy adott rendezvény tematikája nem kifejezetten valamelyik szakember személyéhez kapcsolódik, az egyes rendezvények előadója nem minden alkalommal ugyanaz a munkatársunk.

15 éves marketing, projekt management és marketing rendszerépítési tapasztalattal egy olyan forradalmi gondolkodásmódot ad át, ami teljes megújulást hozhat cégébe, és nem csak az értékesítésre, de az egész cég működésére is hatalmas hatással lehet!

Csepregi Balázs
SalesAutopilot társtulajdonos

A Salesautopilot vezető fejlesztőjeként ismerik a legtöbben. Az elmúlt néhány évben az Önműködő Értékesítés területére koncentrálva csapatával egy olyan szoftvermegoldást dolgozott ki és fejleszt folyamatosan, amely a legtöbb cég értékesítését képes forradalmasítani.

Khauth György
SalesAutopilot társtulajdonos

Mindenképp érdemes ott lennie a bemutatón, ha:

  • Most kezdi az online marketinget, és nem akar felesleges köröket futni, mielőtt eredményes lesz.
  • Ha már csinálja egy ideje az online marketinget, de nem jön elég eredmény, és nem is tudja pontosan, hogy hogyan lehetne megsokszorozni a haladás sebességét.
  • Ha jól megy online marketingje, de tudja, hogy ha további online üzleteket is fel akar futtatni, ahhoz sokkal szisztematikusabb működésre lesz szükség.

A bemutató részletes programja

12:15 – 12:30 – Regisztráció, networking

12:30 – 13:15 – Első rész: Az önműködő értékesítés és a SalesAutopilot szoftver alapfogalmai

Bemutatjuk az önműködő értékesítési és marketing rendszerek alkotóelemeit, a SalesAutopilot építőkockáit, azt az összesen öt alapelemet, amelyekből a legegyszerűbb és legösszetettebb értékesítési rendszerek készülnek.

13:30 – 14:15 – Második rész: Ez ennyire egyszerű!

Bemutatjuk, hogy mennyire egyszerű elindulni a SalesAutopilot használatával, és hogy mennyire gyorsan lehet már működő rendszereket létrehozni.

14:30 – 15:15 – Harmadik rész: A híd a lehetetlen és lehetséges között, avagy a világ egyik legkifinomultabb értékesítés és marketing automatizálási rendszere működés közben

Bemutatjuk legizgalmasabb marketing rendszereinket, méghozzá kívülről és a gépház irányából egyszerre, hogy lássa, ezzel a rendszerrel nem csoda, ha valaki rövid időn belül piacvezetővé válik.

15:30 – 16:15 – Negyedik rész: A döntéstől a megvalósításig

Ebben a részben áttekintjük azokat a különlegességeket, amelyeket cégünk teljes természetességgel nyújt ügyfeleinek, és amelyek miatt a versenytársaink joggal utálhatnak bennünket; megismerheti csapatunkat; és bemutatjuk hogyan tud velünk a lehető legeredményesebben együttműködni!

A következő bemutatók időpontjai:

A bemutató pontos helyszíne:

1024 Budapest, Margit krt. 31-33. félemelet 4.

A bemutatón résztvevők visszajelzése, amire büszkék vagyunk! Az Ön ajánlása mikor kerül ide?

Hadd álljon itt pár ajánlás azoktól, akik már részt vettek a bemutatón:

A szoftver neve 2016. szeptemberben MailMasterről SalesAutopilotra változott, minden MailMasterről elhangzó vélemény vonatkozik a SalesAutopilotra is.

“Mérnökként minden lépést gondosan megtervezek, csak alapos kutatómunka és utánajárás után döntök. A hozzám hasonlóknak mindenképp ajánlom a MailMaster profi bemutatóját.”

Horváthné Pákozdi Emese

“Ha valahol látod azt a szót hogy “Online Marketing” akkor nézz körül, mert a MailMaster felirat is ott lesz valahol. Hogy miért? Menj el egy döntés előkészítő bemutatóra és megtudod.”

Bodó Gyula
“Minden pillanata hasznos volt a döntés előkészítőnek.
Minőségi információt kaptam a vásárlás, rendelés kényszerérzete nélkül!
Lehetőségeket – megoldásokat kínálnak, teljes mértékben a vállalkozás profiljára szabva.”

Sándor Zsuzsi

“Először voltam ilyen bemutatón. Nagyon kellemes volt a fogadtatás, és a bemutató is elnyerte a tetszésemet. Egyszerűen, de mégis lényegre törően lett bemutatva a szoftver felépítése, használati funkciói. Az előadó minden kérdésemre megfelelő válasszal tudott szolgálni.Köszönöm a részvételi lehetőséget.”

Turcsányi László

“Ó! Ez a legnehezebb! 🙂 (Mármint röviden megfogalmazni…) Talán röviden annyi, hogy: Nincs veszteni való! Biztos vagyok benne, hogy a Döntéselőkészítő Bemutatón való részvétel és a MailMaster megismerésére szánt idő bőségesen megtérül azokban az ötletekben, amik az előadás során felbukkantak. Köszönöm, hogy részt vehettem, köszönöm az igyenes használati lehetőséget, a sok-sok oktató anyagot, támogatást és a rengeteg egyébb inspiráló segítséget! ”

Balogh Árpád

“Kétségeim voltak, hogy képes vagyok-e kiépíteni és bevezetni a MailMaistert. Ki tudom-e alakítani magamnak az Önműködő Vevőszerző Rendszert. A bemutató megerősített benne, hogy a fokozatosság elvét alkalmazva ez nem okozhat gondot. Aki eddig nem mert belevágni a Növekedési Platform bevezetésébe, mindenképpen menjen el egy Döntés Előkészítő Bemutatóra, hogy bizonyosságot szerezzen! Egyre inkább hiszek benne, hogy megvalósítható -Magyarországon is- az Önjáró Vállalkozás! Az eszközök adottak hozzá.”

Czakó Tibor


Igen, részt akarok venni!

Töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot és biztosítsa a helyét bemutatón!

Fontos: Ez a rendezvény NEM egy tréning, nem fogja megtanulni a szoftver használatát. Azt viszont egészen biztosan tudni fogja, hogy a SalesAutopilot az a valami, amit pont Önnek találtak ki, vagy esetleg valami egészen mást keres.

Ha a SalesAutopilot pont Önnek való, akkor ez a nap egy rendkívül izgalmas és eredményes üzleti időszak első napja lesz!

Tipp: Hozza el webmesterét, programozóját, hogy ő is első kézből ismerje meg a legfejlettebb technikákat, hogy akár már másnap hozzá tudjon kezdeni a megvalósításhoz az Ön számára.

Extra: Az előadások végén az összes felmerülő kérdést fel tudja tenni. Így a nap folyamán elhangzottak egymásra tudnak épülni, és ettől szintén sokkal könnyebb lesz az alkalmazás.

A bemutatón látottak hatására azt is megértheti, hogy miért van az, hogy számos haladó SalesAutopilot ügyfél minimális stábbal is rendkívüli eredményeket tud elérni, miközben mások más szoftverekkel éveken keresztül csak küszködnek, és nem jutnak egyről a kettőre.

Az Ön szolgálatában:

csb_signo

Csepregi Balázs, SalesAutopilot

ui.: Amennyiben bármilyen problémája adódik a megrendelés során, bátran írjon ügyfélszolgálatunknak Kapcsolat oldalunkon, vagy hívja munkaidőben a következő telefonszámot (+36) 1 490 0172. Örömmel állunk a rendelkezésére! Cégünkkel kapcsolatos részletes információkat Céginformáció oldalunkon találja meg.