Hogyan duplázza meg cége eredményességét kiszámíthatóan?

Több és elégedettebb ügyfél, több szabadidő, kevesebb stressz, motiváltabb munkatársak….

A SalesAutopilot Cégduplázó Webinárium vágatlan videója a Télapó támogatásával!

SalesAutopilot Cégduplázó Webinárium

Október

30

Élő webinárium felvétele

 • 3 minden hazai KKV-t érintő téma
 • 8  beszélgetőpartner
 • 8,5 órányi vágatlan felvétel pontos téma linkekkel

Október 30, kedd

 • időpont: 10:00 – 16:00
 • csatlakozzon az Önt érdeklő témákhoz
 • részletes program hamarosan

Miért maradnak el cége eredményei, és még ha eredményes is, miért nincs egy perc ideje sem? Miért nem jön annyi eredmény, mint amit terméke, szolgáltatása, és ötletei alapján megérdemelne? Öt alattomos okot azonosítottunk…

Az Ön cégét is sújtja ezen problémák bármelyike?

 • Toborzás és megtartás. Nem tud elég jó embereket felvenni kulcs fontosságú posztokra, és ha fel is veszi őket, nem maradnak meg cégénél
 • Online megvalósítás. Nincs embere profi online rendszerek összerakására, Önnek pedig végképp nincs ideje – és talán kedve sem. Nincs se munkatárs, se külsős szakember. Ha mégis van, nem hatékony az együttműködés.
 • Tartalom gyártás. Tudja, hogy szüksége van kontent marketingre, nincs rá embere, és azt sem tudja, honnan lehetne. Ha pedig még nincs rá lehetősége, hogy felvegyen rá embet, Önnek nincs meg rá az ideje, inspirációja, türelme, hogy megírja, amit kell. Pláne rendszeresen.
 • Időrabló, bosszantó háttérfolyamatok. Legszívesebben csak menne előre újabb és újabb ötletei megvalósításával, de a háttérfolyamatok állandóan összeomlanak. A munkatársak “mindent” összekutyulnak, az ügyfelek pedig joggal elégedetlenek. VAGY “csak” akkor omlanának össze a folyamatok, ha növekedésnek indulna.
 • Nehéz összerakni egy hatékonyan megvalósítható tervet. Szuper ötletei vannak, van víziója, de nagyon nehéz ezt úgy átadni a munkatársaknak, hogy hatékonyan meg tudják valósítani. Ha pedig mindent Ön akar elvégezni, ami a fejében van, akkor megintcsak nem fog tudni rendesen haladni.

A videó tartalma:

1. blokk: kezdés, a nap programjáról, bevezető

2. blokk: Első interjú vendégem Német Sanyi (Suzuki Autoalkatrészek Webáruház) egy sokak szerint unalmas folyamatot automatizált le (először csak nagyon alapszinten), és ez hozott neki annyi _ _ _ _ _ _ _ -t, aminek segítségével azóta egészen új szintre emelte bizniszét. Egyik webáruháza azóta négyszerezett, másik kettő duplázott. Heti 3,5 napot dolgozik, és imádja amit csinál.

3. blokk: Juhász Anna (Hosszúlépés – nem, nem az, amire gondol) még meg sem valósította, ami miatt a SalesAutopilot mellett döntött, és máris rendkívül lelkes automatizálás rajongó, aki nagyszerű eredményeket tudhat magáénak. Ő volt második beszélgetőpartnerem.

4. blokk: Krem Attila – partnerünk és trénerünk – egyik speciális autó részegység javítással foglalkozó ügyfele néhány hónap alatt piacvezető helyre tornázta fel magát egy olyan megrendelési és szolgáltatási folyamattal, amiben “semmi különös nincs”, egyszerűen csak “normálisan” átgondolták, mire van szükségük a vevőnek. Attila, és az ügyfél képviselője voltak beszélgetőpartnereim.

5. blokk: Vannak ügyfeleink, akik mindent összekattintgatnak, és vannak, akik mindent rábíznának egy külső szolgáltatóra. Sajti Karesz, partnerünket azért szerettem volna bemutatni ügyfeleinknek, mert ő a kettő közötti kategóriának dolgozik: azoknak segít, akiknek fontos, hogy átlássák, hogy mi történik SAPI fiókjukban, de nem szeretnének mindent ők maguk összekattintgatni.

6. blokk: Ügyfélélmény tervezés GYAKORLATÁRÓL beszélgetek a komoly nagyvállalati ügyfélszolgálat vezetői tapasztalattal (= ügyfélélmény teremtés nagy mennyiségben és gazdaságosan) is rendelkező, most Call Center Concierge szolgáltatást nyújtó Berka Lacival. A beszélgetés elején én magam röviden összefoglalom azt a pofonegyszerű szolgáltatásfejlesztési folyamatot, amit a fenti vállalkozók megismerése után magamnak “desztilláltam”.

7. blokk: Bemutatom a “SAPI Robi” szülőatyját, aki megosztja saját kreatív alkotófolyamatának titkát, és abban fog segíteni Önnek, hogy hogyan tud nyomás alatt, szoros határidőkkel is minőségi kreatív ötletekkel előállni.

8. blokk: Ebben a blokkban Krem Attilával átnézzük, honnan indult ma már “legendás” toborzási folyamatunk (sokszor még elutasított jelentkezők is hálálkodnak, hogy részük lehetett az élményben), hogyan optimalizáltuk a hatékonyságát az elmúlt években bekövetkezett munkaerőpiaci változások miatt, és milyen nem látható “titkos” összetevőkre van szüksége, hogy Ön is eredményesen alkalmazza.

9. blokk: Zólomy Orsolyával, a Profiles Magyarország tanácsadójával, “HR-es második anyukánkkal” pedig mélyen belemegyünk a jelenlegi munkaerőpiaci helyzet megértésébe, és kivesézzük, hogy mit tehet egy KKV annak érdekében, hogy TOP munkatársakat vonzzon, és tudjon megtartani.

Nem tudott ott lenni?

Nem tudott ott lenni az egész webináriumon? Csak az egyik téma érinti?

Semmi gond, a videókba tetszőlegesen beletekerhet, illetve minden fontosabb témához közvetlen nézhető linket küldünk feliratkozáskor.

Nincs ideje leülni megnézni a videót?

 • Mobilon és tableten is működik
 • A felvételt – amíg cégünk működik – korlátlatn ideig eléri

…de mindkettőhöz regisztrálni szükséges