CMS – Weboldal-tartalomkezelő rendszerek

A SalesAutopilot rendelési- és feliratkozási űrlapjai szinte minden tartalomkezelő rendszerrel integrálhatók. A legtöbb rendszer esetében mindössze néhány sor bemásolása a CMS admin felületén elegendő ahhoz, hogy szép, reszponzív űrlap kerüljön az oldalra, ami az adatokat beküldi a SalesAutopilotba.

2000px-WordPress_logo.svg

A legnépszerűbb webes tartalomkezelő rendszerbe könnyen és elegánsan, ún. shortcode-ok létrehozásával illeszthetők be a SalesAutopilot űrlapjai egy ingyenes plugin segítségével.

Drupal weboldalakba könnyedén illeszthető SalesAutopilot űrlap. Két egyszerű beállítást követően mindössze a platform űrlapvarázslójában található rövid kódot, az ún. iframe-et kell bemásolni a tartalomszerkesztőben a kívánt helyre.

A WordPress-hez hasonlóan Joomla-ban is egy kiegészítő telepítése segítségével javasolt SalesAutopilot űrlapok beillesztése. A kiegészítő segítségével a tartalomba a kívánt helyre kell egy rövid kódrészlet beszúrni.

Google Site-ba a SalesAutopilot által megadott iframe bemásolásával illeszthető be űrlap.

Wezzpage-be is rendkívül egyszerű és gyorsan helyezhető el SalesAutopilot űrlap. Egy “beágyazás” elemet kell a tartalomban a megfelelő helyre elhelyezni és abba bemásolni az űrlapvarázsló által adott forráskódot.