Webáruház integráció

A webshopok megtáltosodnak, ha SalesAutopilot integrálnak hozzájuk és néhány egyszerű automatizmust beállítanak. A legtöbb ismert webshoppal kézenfekvő az integráció.

Az egyik legnépszerűbb hazai szolgáltatás formában elérhető webshop rendszer. Sok funkció elérhető a különböző csomagokban. Programozó nélkül is könnyedén kezelhető.

Szintén hazai és szintén népszerű webshop motor szolgáltatás. Szintén könnyedén használható programozó segítsége nélkül.

A WooCommerce egy ingyenes webáruház kiegészítő a WordPress rendszerhez. A beállításokat követően könnyedén használható technikai hozzáértés / segítség nélkül. Lévén a WordPress a világ legnépszerűbb blogmotorja, a WooCommerce-hez is számos ingyenes és fizetős sablon valamint plugin érhető el.

Az egyik legelterjedtebb Joomla kiegészítő webshop motor. A WooCommerce-hez hasonlóan viszonylag könnyen használható programozó segítsége nélkül, de a beállításokhoz kell némi technikai beállítottság.

Robosztus webshop rendszer, talán a leggazdagabb funkcionalitású nyílt forráskódú rendszer. Hozzáértő integrátor segítsége elengedhetetlen a bevezetéshez és használathoz.

Szintén ingyenes, nyílt forráskódú webshop motor. Nem igényel annyira nagy hozzáértést a használata, mint a Magentóé, de még mindíg előnyös, ha erősen technikai beállítottságú, ha ezt kívánja használni.