Számlázó szoftver integrációink

Pár kattintás, és már megy is az automatikus számlázás

A SalesAutopilot eCommerce rendszerének segítségével rögzített megrendelésekről az alábbi rendszerek bármelyikével könnyedén tud számlát kiállítani. Az integráció más rendszerekkel is lehetséges, az alábbiakkal viszont csak pár kattintás.

szamlazzhu

Az egyik legnépszerűbb hazai online számlázóprogram integrációja néhány egyszerű lépésből áll, amelyeket az alábbiakban ismertetünk.

szkhlogo

A szamlazz.konnyen.hu-hoz kiegészítő SalesAutopilot előfizetés vásárolható. Miután ez megtörtént, a kezelőfelületeken néhány egyszerű lépést követve kapcsolhatja össze az eCommerce modullal a számlamotort.

e-szamla-logo

Az E-szoftver.hu – újabban szamlazoprogramom.hu – egy rugalmas, innovatív KKV megoldás, melyről sok pozitív ügyfél visszajelzés érkezik hozzánk rendszeresen. Jelentős előnye az online számlázóprogramokkal kapcsolatban, hogy lehet vele készletet kezelni.

cashmann-logo-black

A Cashman vállalatirányítási rendszer számlázási moduljával történő integrációhoz API kulcsot kell igényelni a Cashmantől, majd ennek birtokában teheti meg a néhány egyszerű beállítást a SalesAutopilot felületén.

billingo

Az automatikus számlázás beállításához a Billingo felületén néhány kattintással API kulcsot kell igényelnie, majd ezt az azonosítót a SalesAutopilot felületén be kell másolnia.

freshlogo

A Freshbooks használata angolszász területen jegyzett cégek számára lehetséges – a magyar számviteli törvények szerint működő cégek nem használhatják a Freshbooksot. Ettől eltekintve lehetséges az integráció SalesAutopilottal, a többi számlázós szoftverhez hasonlóan egy API kulcs igénylése, és néhány rövid beállítás után működik.