Social Media integrációk

Ossza meg és tegye könnyen megoszthatóvá tartalmait, és érje el Facebook-on feliratkozóit, ügyfeleit!

Ha “tök jó” tartalmakat küld emailben, akkor érdemes megadni az olvasóinak azt a lehetőséget, hogy megosszák hírlevelét (annak a böngészőből elérhető változatát) a közösségi médiákon. Gyors integrációt követően a website-okhoz hasonló módon social media gombokat helyezhet el emailjeibe is.

A marketingfolyamatok gyorsítását szolgálja a hírlevélből automatikus social media posztolás funkció. Az automatikus posztolás akkor jön jól, ha Önnek az elsődleges kommunikációs csatornája az email; magyarán, jellemzően a listájára feliratkozott közönségét előbb értesíti, mint a Facebook, Twitter stb. táborát. Ez esetben automatikusan posztolhat hírlevélküldés kapcsán a Facebookra és a Twitterre.

Ossza meg hírleveleinek tartalmát (blog értesítő funkció segítségével) teljesen automatikusan Facebook oldalán, és így egyel kevesebb teendője lesz folyamatos kommunikációjával.

twitter

Ne csak Facebook-on, Twitter-en is ossza meg mi történik cégével. Az automatikus Twitter postolás az automatikus Facebook postoláshoz hasonló módon működik, azzal a különbséggel, hogy csak bejegyzésének címe fog megjelenni a Twitter-en, plusz a bejegyzéshez vezető rövid link.

 

Bármely SalesAutopilot szegmensből automatikusan Facebook egyéni közönséget képezhet, ami óriási lehetőség remarketing eredményességének növelésében. A szegmensek tartalmának változásával automatikusan szinkronban marad Facebook közönség is.

A funkció egyelőre csak korlátozott számú ügyfelünk számára, és csak külön kérésre érhető el, azonban ingyenes.

email

Ha már úgyis kiváló email-eket küld olvasóinak, tegye lehetővé számukra, hogy megosszák a leveleket (azok online verzióját) a közösségi média felületeken, ezzel is növelve népszerűségét!