Fizetési megoldások

Programozó NÉLKÜL, néhány kattintással. Aknázza ki az internetes kártyaelfogadásban rejlő lehetőségeket szuper-egyszerűen a SalesAutopilot megrendelő űrlapian használható kártya elfogadási lehetőségekkel!

otp-bank-logo

A kártyás fizetés hazai “klasszikusa”. Előfeltétele, hogy rendelkezzen OTP kártyaelfogadói szerződéssel, de ha ez megvan, csak pár lehetővé tenni megrendelési űrlapjain a kártyaelfogadást.

A sokak által ismert és népszerű PayU fizetési szolgáltatót átvette az OTP bank, és külön szolgáltatásként üzemelteti néhány extra szolgáltatással a “sima” OTP kártyaelfogadáshoz képest, mint pl. a “One click upsell”, és a “Recurring billing”.

CIB ügyfelek számára kézenfekvő megoldás. A Transgate Systems fizetési átjáró (Payment Gateway) segítségével a SalesAutopilot felületén a beüzemelés gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

A világ talán legnépszerűbb kártyaelfogadói szolgáltatása, méghozzá bank kihagyásával. A PayPal Express Checkout folyamat lehetővé teszi, hogy PayPal fiókkal nem rendelkező megrendelők is tudjanak fizetni Önnél PayPal-on keresztül.

A Barion a gazdaságos hazai “bankmentes” megoldás internetes kártyaelfogadásra. “One click upsell” és ismétlődő fizetés (“Recurring billing”) is megvalósítható segítségével.

Nemzetközileg is közismert kártyaelfogadói rendszer magyar nyelvű leírásokkal. Nem magyar céggel is alkalmazható megoldás.

Első sorban a UK piacon közismert fizetési szolgáltató. Ideális megoldás, ha angliai céggel / bankkal kell megvalósítania online kártyaelfogadásra képes megrendelési folyamatát.

A PayPal leányvállalata. A Braintree megoldása viszonylag könnyen elérhetővé teszi az ún. “on-site” fizetést, melynek lényege, hogy a kártyaadatok megadása egy szuper-biztonságos megoldás segítségével kényelmesen, az Ön weboldalába ágyazva történik meg. Ezt a megoldás első sorban nemzetközi piacon érdemes alkalmazni, a hazai közönség még kicsit bizalmatlan a megoldás felé. Támogatja a “One click upsell” és a “Recurring billing” alkalmazását.