Fizetési megoldások

Programozó NÉLKÜL, néhány kattintással. Aknázza ki az internetes kártyaelfogadásban rejlő lehetőségeket szuper-egyszerűen a SalesAutopilot megrendelő űrlapian használható kártya elfogadási lehetőségekkel!

otp-bank-logo

A kártyás fizetés hazai “klasszikusa”. Előfeltétele, hogy rendelkezzen OTP kártyaelfogadói szerződéssel, de ha ez megvan, csak pár lehetővé tenni megrendelési űrlapjain a kártyaelfogadást.

Tovább a leíráshoz

A sokak által ismert és népszerű PayU fizetési szolgáltatót átvette az OTP bank, és külön szolgáltatásként üzemelteti néhány extra szolgáltatással a “sima” OTP kártyaelfogadáshoz képest, mint pl. a “One click upsell”, és a “Recurring billing”.

Tovább a leíráshoz

CIB ügyfelek számára kézenfekvő megoldás. A Transgate Systems fizetési átjáró (Payment Gateway) segítségével a SalesAutopilot felületén a beüzemelés gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

Tovább a leíráshoz

A világ talán legnépszerűbb kártyaelfogadói szolgáltatása, méghozzá bank kihagyásával. A PayPal Express Checkout folyamat lehetővé teszi, hogy PayPal fiókkal nem rendelkező megrendelők is tudjanak fizetni Önnél PayPal-on keresztül.

Tovább a leíráshoz

A Barion a gazdaságos hazai “bankmentes” megoldás internetes kártyaelfogadásra. “One click upsell” és ismétlődő fizetés (“Recurring billing”) is megvalósítható segítségével.

Tovább a leíráshoz

Nemzetközileg is közismert kártyaelfogadói rendszer magyar nyelvű leírásokkal. Nem magyar céggel is alkalmazható megoldás.

Tovább a leíráshoz

Első sorban a UK piacon közismert fizetési szolgáltató. Ideális megoldás, ha angliai céggel / bankkal kell megvalósítania online kártyaelfogadásra képes megrendelési folyamatát.

Tovább a leíráshoz

A PayPal leányvállalata. A Braintree megoldása viszonylag könnyen elérhetővé teszi az ún. “on-site” fizetést, melynek lényege, hogy a kártyaadatok megadása egy szuper-biztonságos megoldás segítségével kényelmesen, az Ön weboldalába ágyazva történik meg. Ezt a megoldás első sorban nemzetközi piacon érdemes alkalmazni, a hazai közönség még kicsit bizalmatlan a megoldás felé. Támogatja a “One click upsell” és a “Recurring billing” alkalmazását.

Tovább a leíráshoz