Kapcsolódó szoftverek

Néhány kattintással integrálható külső megoldások

WEBOLDAL RENDSZEREK

A Sales Autopilot egyszerűen összekapcsolható szinte bármelyik weboldallal, programozói munka nélkül!

LANDING PAGE

A Sales Autopilotnek van saját landing page építője, de könnyen integrálható a legtöbb landing page-építő szoftver űrlapjaival is.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Facebook, Twitter Goolge+ integrácIó: akár emailekbe, akár landing page-ekbe néhány kattintással kapcsolhat gombokat, social media modulokat. Sőt, az űrlapkitöltést/regisztrációt is „facebookosíthatja” egy kattintással.

WEBÁRUHÁZ

Webáruháza nyereségessége óriási mértékben növekszik, ha a Sales Autopilottel önműködővé teszik a rendelésekhez kapcsolódó üzleti folyamatokat. A legnépszerűbb webshop platformokkal könnyű és gyors az integráció.

FIZETÉSI MEGOLDÁSOK

Szinte bármelyik Magyarországon elterjedt kártyás fizetési megoldással könnyen összekapcsolható a Sales Autopilot – programozói segítség nélkül!

SZÁMLÁZÓ SZOFTVEREK

A Sales Autopilot egyszerűen integrálható online számlázószoftverekkel. Automatizálja a számlakiállítást és elküldi az elektronikus számlát az ügyfélnek.

CSOMAGKÜLDÉS

Számos népszerű csomagküldő szolgálat felé automatizálhatja az ügyvitelt.

SMS

Az emailen és a nyomtatott DM leveleken túl SMS küldést is ugyanolyan kifinomult szegmentálási lehetőségekkel és önműködősítéssel tud beállítani.

CRM

Ha nem a Sales Autopilot beépített CRM-jét használja, akkor is könnyedén integrálható.