Jogi információk

A SalesAutopilot Kft. szolgáltatásainak használatát az alábbi jogi dokumentumok szabályozzák.

Szolgáltatói Szerződés (adatfeldolgozói szerződés) / Végfelhasználói Szerződés

A SalesAutopilot szoftverszolgáltatás (SaaS) használatát 2018. május 25-ig a korábbi Végfelhasználói Szerződés szabályozza, május 25-től az európai egységes adatvédelmi rendeletnek megfelelő adatfeldolgozói szerződés, a SalesAutopilot Szolgáltatói Szerződés szabályozza.

A szerződés a szolgáltatás használatára irányuló regisztráció megtörténtével jön létre.

A korábbi Végfelhasználói Szerződés értelmében a SalesAutopilot 2018. április 25-én tájékoztatta minden ügyfelét az új szerződés tartalmáról, mely így az egyes ügyfelek vonatkozásában mint ráutaló magatartással a szoftver május 25. után való használatával hatályosodik.

Spam ellenes eljárási rend

A SalesAutopilot nem tolerál semmiféle kéretlen levélküldési tevékenységet. Ezen alapelv alapján mi magunk is betartjuk, és ügyfeleink is minden körülmények közt kötelesek betartani cégünk Spam ellenes szabályzatát. Amennyiben úgy véli, hogy valamely SalesAutopilot felhasználó akár Önnek, akár másnak kéretlen reklámlevelet küldött, kérjük jelezze azt felénk oldalunkon, mi pedig haladéktalanul kivizsgáljuk az esetet. Amennyiben SalesAutopilot felhasználóként el akarja kerülni, hogy kéretlen levélküldés gyanújába kerüljön, kérjük mindenképpen tanulmányozza át Spam ellenes eljárási rendünket!

Tovább a részletekhez »

Adatkezelési tájékoztató

A SalesAutopilot Kft. a SalesAutopilot professzionális marketing és automatizálási szoftvernek az ügyfelekkel való megismertetését, a használat támogatását, a SalesAutopilot felhasználóinak kiszolgálását, e-mail marketing témájú szakmai rendezvények szervezését, szakmai tanulmányok közzétételét, továbbá az ezekhez kapcsolódó ügyviteli feladatokat, és ezeknek a keretében az Érintettek személyes adatainak kezelését a hatályos jogszabályi előírások és az üzleti etika szabályainak betartásával végzi. Mindezek részleteit az alábbi linken elérhető Adatkezelési Tájékoztató tartalmazza.

Tovább az Adatkezelési Tájékoztatóhoz »