Karrier: nyitott pozíciók

Profi munkatársakat keresünk csapatunk bővítésére!

Légy részese egy több, mint 20 éves, a hazai piacon működő szoftvercég fejlődésének, ahogy egyre nagyobb eredményeket érünk el maroknyi csapatunkkal!
Kik is az a SalesAutopilot?

Magyarország legjelentősebb marketing automatizálási szoftvere.

A SalesAutopilot az online is értékesítő komoly kisvállalatok automatizálási szoftvere amivel automatizálják a marketing-, értékesítési- és háttérfolyamatokat ezzel érve el több bevételt, és professzionálisabb működést.

14 fős csapattal és 345 M Ft árbevétellel (2021) a SalesAutopilot Magyarország legjelentősebb marketing automatizálási szoftvere.

15 fős

csapat

451 M Ft

árbevétel (2023)
Célunk

Missziónk, hogy automatizáljuk a 
vállalkozások sikerét

Célunk, hogy a kisvállalkozások megszabaduljanak az ismétlődő rabszolgamunka terhétől és az így felszabaduló időben a jobb marketinggel és jobb folyamatokkal több eredményt, és jobb életélményt teremtsenek az ügyfeleik, munkatársaik és a tulajdonosok számára.
Egy jó közösség

Miért érdemes csatlakozni csapatunkhoz?

Miért érdemes csatlakozni csapatunkhoz?

Fejlődésed maximális támogatása

A Marktech SaaS cégek piacán dolgozunk, és a világ legjobbjaival szállunk versenybe. Ez csak olyan csapattagokkal reális, akik szakmájuk legjobbjai – vagy azok akarnak lenni – és ezért tesznek is. Ehhez biztosítunk minden tanulási lehetőséget a könyvektől a konferenciákig, az online kurzusoktól a belső mentoringig, méghozzá annak arányában, hogy mennyire bizonyítod, hogy alkalmazod is a tanultakat.
Mindenünk a Tech

SaaS cég

A Software as a Service szegmens egy folyamatosan és dinamikusan fejlődő üzleti terület az egész világon, ezen belül természetesen Magyarországon is. A legfontosabb jellemzői címszavakban a profi munkakörnyezet, a belső motivációval rendelkező munkatársak, és a folyamatos tanulás, fejlődés.
Emellett fontos jellemzők még a nemzetközi piaccal való verseny, az angol nyelv jelenléte a munkánkban, és a folyamat alapú működés.
Karrier

Szakmai és emberi fejlődés

Minden csapattaggal személyre szabott fejlődési- és karrier tervet dolgozunk ki, és karrier coachingot biztosítunk külsős coach bevonásával.
A fejlődési- és karriertervhez szorosan kapcsolódik teljesítményértékelési rendszerünk, így kiszámíthatóan, a fejlődéseddel és teljesítményeddel arányos mértékben fog nőni fizetésed és előrehaladásod is.
Munkavégzésed helyszíne

100% remote work + tetszőleges bejárási lehetőség

Az időnk nagyobbik részében otthonról dolgozunk, ráadásul egyre távolabbi helyekről. Ha igényled, bármikor bejöhetsz (bemehetsz) az irodába, ahogy társaságigényesebb munkatársaink teszik is heti 1-2 alkalommal.
Kiváló éttermek és kávézók a ház sarkánál, illetve pár lépésre találhatók. Világos, kényelmes iroda vár, nagy fehér táblával, hatalmas konferencia monitorral, és a legfinomabb kávékkal és teákkal.
Munkaeszközeid

Csúcskategóriás munkaeszközök

Nem flancolunk, de a profi és eredményes munkához megfelelő eszközök kellenek. A feladataidhoz és a habitusodhoz passzoló felső kategóriás géped lesz. Vagy egy profi notebook egy nagy monitorral, vagy asztali gép két nagy monitorral.
Profi (jogtiszta) szoftverek, és profi kiegészítők fogják még eredményesebbé tenni a munkát. Ha szükséged van még valamire, csak szólj, és ha indokolt, már intézzük is!

Felelősségteljes munka

Nálunk mindenki vállalja a felelősséget a munkájáért, akár jól sikerült, akár rosszul. Valamit jól csináltál? Tiéd a siker, és együtt örülünk az eredményednek! Valamit elrontottál? Közösen megnézzük, mi okozta a hibát, javítjuk, majd beleépítjük folyamatainkba ezt a tapasztalatot is. Legközelebb pedig még jobban fogjuk csinálni.

Versenyképes jövedelem

Kiemelkedő embereket keresünk, így tudjuk: kiemelkedő bért is kell fizetnünk. A fizetésed 100%-ban bejelentve kapod.
A fizetésemelkedésed mértéke egyenes arányban lesz teljesítményeddel, melyre objektív mérőrendszert alkalmazunk, és piaci átlag feletti növekedést érhetsz el.
Munkatársaink véleménye

Ismerd meg néhány jövőbeli munkatársadat

„Fontos a fejlődés, és minden nap kihívások elé vagyok állítva, és nem csak szakmailag, de emberileg is”
Adamcsek Edit
volt ügyfélszolgálati csapatvezető
jelenleg vezetői csapatunk tagja
„Nem érzem magam egy apró porszemnek, hanem nagyon is sokat számít a véleményem”
Polonkai Andi
menedzser asszisztens
„Izgalmas kihívás elé állít a munkám minden nap, és szeretem, hogy rugalmasan kezelhetem az időmet."
Meretei Zsanett
korábbi technikai ügyfélszolgálati munkatársunk, jelenleg főállású anyuka
Nyitott pozíciók

Légy tagja csapatunknak, és éld át velünk a digitális üzlet világformáló hatását!

Légy tagja csapatunknak, és éld át velünk a digitális üzlet világformáló hatását!

Vagy ajánld az alábbi nyitott pozíciókat legtehetségesebb ismerőseidnek!

Szoftver Support Munkatárs

Salesautopilot, Budapest
Magyarország vezető marketing automatizálási szoftvercégeként teljes munkaidős munkatársakat keresünk, akik segítenek ügyfeleinknek eredményesebben használni szoftverünket ezzel vállalkozások ezreit segítve hozzá az eredményes működéshez ebben az új, egyre inkább online világban.

Nálunk dolgoznál, de más pozíciót keresel?

Ha tehát a fenti pozíciók nem számodra lettek kitalálva, viszont más területen szívesen dolgoznál a világ egyik leginkább sokoldalú cégautomatizálási szoftverének nemzetközi sikerre vitelén, kérjük írj nekünk egy emailt a talent – kukac – salesautopilot – pont – hu email címre, amiben világosan fejtsd ki, hogy milyen pozíciót képzeltél el magadnak!
Podcast

Szeretnéd tudni, hogyan gondolkozunk a közös munkáról?

Hallgass bele a „Jó veled dolgozni!” podcastunk részeibe: