Profi munkatársakat keresünk csapatunk bővítésére!

A SalesAutopilot az online is értékesítő komoly kisvállalatok cégautomatizálási szoftvere, amivel megnövelik árbevételüket, és automatizálják a vásárlási- és háttérfolyamatokat.

Ügyfeleink évente 200 millió emailt küldenek ki és több, mint 20 milliárd forint értékben adnak el az interneten a SalesAutopilot segítségével. 700 ügyféllel, 50 fős országos partneri hálózattal, 15 fő körüli csapattal és 200M Ft árbevétellel (2018) a SalesAutopilot Magyarország legnagyobb cégautomatizálási szoftvere.

Azért alkottuk meg a SalesAutopilot szoftvert, hogy a kisvállalkozások végre megszabaduljanak az ismétlődő rabszolgamunka terhétől és az így felszabaduló időben a jobb folyamatok által jobb életélményt  teremtsenek az ügyfeleik, munkatársaik és a tulajdonosok számára.

Vállalkozó ügyfeleink azért szeretik, mert:

  • Profibb értékesítési-, marketing-, és egyéb folyamatokat tudnak létrehozni cégünkben
  • Egyszerre nő az eredményesség, és ezen keresztül a bevétel, és csökken a lélekölő rutinmunka
  • Egyre több szabad kapacitásuk marad kreatív munkára, vagy akár munkán kívüli időtöltésre

Marketinges (alkalmazott) ügyfeleink azért szeretik, mert:

  • Profibb marketing rendszereket tudnak építeni, és így kevesebb munkával több eredményt tudnak felmutatni
  • Automatizálni tudnak sok korábban manuálisan végzett feladatot
  • Érdekesebb, izgalmasabb feladadtokon tudnak dolgozni, mint korábban

Egyre nagyobb partneri körünk tagjai azért szeretik, mert:

  • Miután azáltal, hogy beleszerettek a marketing- és cég automatizálásba, egy új karrierút nyílt meg előttük: Kisvállalati Cég Automatizálási Szakemberek lettek
  • Bámulatos eredményeket tudnak létrehozni ügyfelek számára kb. tized akkora (!) költséggel, mint a hagyományos weboldal fejlesztő cégek…
  • …és még így is szuper jövedelmező tanácsadói bizniszt tudnak felépíteni.

Légy része jelenleg 15 fős (növekvő) csapatunknak, ahogy vállalkozókat a marketingeseket szabadítunk fel az idegölő rutinfeladatok alól és sokszoros eredményekhez segítjük őket!

FULL STACK FEJLESZTŐ

Ha szenvedélyesen szereted a fejlesztői munkát, ha fontos számodra a profizmus minden területen, és ha olyan fejlesztéseken akarsz dolgozni, ami jobbá teszi emberek ezreinek életét és ezt te akár láthatod is, akkor gyere és dolgozz Magyarország egyik legizgalmasabb SaaS csapatával!

TECHNICAL SUPPORT SPECIALIST

Ha széleskörű technikai tapasztalatod van a webes technológiák terén, komoly szellemi kihívásra vágysz, és jól kommunikálsz mind szóban, mind írásban, akkor jelentkezz a SalesAutopilot csapatába Technical Support Specialist pozícióba!

ÜGYFÉLSIKER MENEDZSER

Ha értesz az online marketinghez ÉS annak technikai oldalához is, emellett pedig üzleti beállítottságú vagy, akkor jó helyen jársz! Ügyfélsiker Menedzserként Te segíthetsz ügyfeleinknek üzleti szemléleted és technikai tudásod bevetésével megoldani a cégük növekedését gátló problémáikat, a SalesAutopilot céguatomatizációs szoftver használatának segítségével.

Ez egy igazán különleges pozíció, mert egyszerre foglalkozhatsz emberekkel, a business-el, és a technikai feladatokkal is!

NÁLUNK DOLGOZNÁL, DE MÁS POZÍCIÓT KERESEL?

Amennyiben kiemelkedő tehetség vagy – marketing szövegírástól a szoftver értékesítéséig, partnermenedzsmenttől a keresőoptimalizálásig bármilyen területen -, és már most is nagyra értékeled a SalesAutopilot szoftvert valamint cégünk munkáját, könnyen lehet, hogy más területen is tudnánk együttműködni, mint a fent meghirdetett pozíciók.

Ha tehát a fenti pozíciók nem számodra lettek kitalálva, viszont más területen szívesen dolgoznál a világ egyik leginkább sokoldalú cégautomatizálási szoftverének nemzetközi sikerre vitelén, kérjük írj nekünk egy emailt a talent – kukac – salesautopilot – pont – hu email címre, amiben világosan fejtsd ki, hogy milyen pozíciót képzeltél el magadnak!