Profi munkatársakat keresünk csapatunk bővítésére!

A SalesAutopilot az online is értékesítő komoly kisvállalatok cégautomatizálási szoftvere, amivel megnövelik árbevételüket, és automatizálják a vásárlási- és háttérfolyamatokat.

Ügyfeleink évente 200 millió emailt küldenek ki és több, mint 20 milliárd forint értékben adnak el az interneten a SalesAutopilot segítségével. 700 ügyféllel, 50 fős országos partneri hálózattal, 15 fő körüli csapattal és 200M Ft árbevétellel (2018) a SalesAutopilot Magyarország legnagyobb cégautomatizálási szoftvere.

Azért alkottuk meg a SalesAutopilot szoftvert, hogy a kisvállalkozások végre megszabaduljanak az ismétlődő rabszolgamunka terhétől és az így felszabaduló időben a jobb folyamatok által jobb életélményt  teremtsenek az ügyfeleik, munkatársaik és a tulajdonosok számára.

Vállalkozó ügyfeleink azért szeretik, mert:

  • Profibb értékesítési-, marketing-, és egyéb folyamatokat tudnak létrehozni cégünkben
  • Egyszerre nő az eredményesség, és ezen keresztül a bevétel, és csökken a lélekölő rutinmunka
  • Egyre több szabad kapacitásuk marad kreatív munkára, vagy akár munkán kívüli időtöltésre

Marketinges (alkalmazott) ügyfeleink azért szeretik, mert:

  • Profibb marketing rendszereket tudnak építeni, és így kevesebb munkával több eredményt tudnak felmutatni
  • Automatizálni tudnak sok korábban manuálisan végzett feladatot
  • Érdekesebb, izgalmasabb feladadtokon tudnak dolgozni, mint korábban

Egyre nagyobb partneri körünk tagjai azért szeretik, mert:

  • Miután azáltal, hogy beleszerettek a marketing- és cég automatizálásba, egy új karrierút nyílt meg előttük: Kisvállalati Cég Automatizálási Szakemberek lettek
  • Bámulatos eredményeket tudnak létrehozni ügyfelek számára kb. tized akkora (!) költséggel, mint a hagyományos weboldal fejlesztő cégek…
  • …és még így is szuper jövedelmező tanácsadói bizniszt tudnak felépíteni.

Légy része jelenleg 15 fős (növekvő) csapatunknak, ahogy vállalkozókat a marketingeseket szabadítunk fel az idegölő rutinfeladatok alól és sokszoros eredményekhez segítjük őket!

FULL STACK FEJLESZTŐ

Ha szenvedélyesen szereted a fejlesztői munkát, ha fontos számodra a profizmus minden területen, és ha olyan fejlesztéseken akarsz dolgozni, ami jobbá teszi emberek ezreinek életét és ezt te akár láthatod is, akkor gyere és dolgozz Magyarország egyik legizgalmasabb SaaS csapatával!

Tovább

TECHNICAL SUPPORT SPECIALIST

Ha széleskörű technikai tapasztalatod van a webes technológiák terén, komoly szellemi kihívásra vágysz, és jól kommunikálsz mind szóban, mind írásban, akkor jelentkezz a SalesAutopilot csapatába Technical Support Specialist pozícióba!

Tovább

ÜGYFÉLSIKER MUNKATÁRS

Ha szenvedélyesen szereted az online marketinget, a profizmust, inkább szeretsz az eredményességgel foglalkozni, mint a technikai részletekkel, és szeretsz embereknek segíteni, segíts a SalesAutopilot ügyfeleknek túljutni a szoftverrel való ismerkedés során felmerülő kisebb-nagyobb elakadásaikon, kétségeiken, segíts nekik megtalálni a számukra legoptimálisabb szolgáltatásainkat, és kövesd nyomon a SalesAutopilot-tal való boldogulásuk útját!

Akkor is érdemes ezen a pozición gondolkoznod, ha más szakmai irányban látod magad cégünknél. Az “Ügyfélsiker Munkatárs” ugyanis az a munkakör, ami a belépő pozició az összes szakmai munkakörhöz – kivéve talán a programozó.

Tovább

MENEDZSER ASSZISZTENS

Ha szeretsz a körülötted levőknek segíteni, gyorsan megoldani gyakorlatias problémákat, és fontos neked rendet tartani egy pörgős irodában, erősítsd vezetőinket a SalesAutopilot csapatánál! A menedzser asszisztensi feladatokat nem egyedül, hanem tapasztalt kolléganőnkkel együtt fogod elvégezni. Így ketten fogjátok alkotni a “Cég és iroda működtetés” csapatot.

Tovább

NÁLUNK DOLGOZNÁL, DE MÁS POZÍCIÓT KERESEL?

Amennyiben kiemelkedő tehetség vagy – marketing szövegírástól a szoftver értékesítéséig, partnermenedzsmenttől a keresőoptimalizálásig bármilyen területen -, és már most is nagyra értékeled a SalesAutopilot szoftvert valamint cégünk munkáját, könnyen lehet, hogy más területen is tudnánk együttműködni, mint a fent meghirdetett pozíciók.

Ha tehát a fenti pozíciók nem számodra lettek kitalálva, viszont más területen szívesen dolgoznál a világ egyik leginkább sokoldalú marketing automatizálási szoftverének nemzetközi sikerre vitelén, kérjük az alábbiak szerint küldd el jelentkezésed!

Amennyiben inkább humán beállítottságú vagy, és olyan pozíciót keresel, amelyben elsősorban emberekkel kell foglalkoznod (értékesítés, szövegírás, stb.), vagy legalábbis nem technikai munkakört keresel, kérlek a fenti “Ügyfélsiker Munkatárs” pozíciónál add le jelentkezésed, majd a jelentkezés során a számos lehetőség közül a számodra legésszerűbbnek tűnő helyen világosan fejtsd ki, hogy milyen pozíciót képzeltél el magadnak.

Ha inkább technikai beállítottságú vagy (programozó, rendszergazda, stb), kérlek a fenti “Technical Support Specialist” pozíciónál add le jelentkezésed, majd a jelentkezés során a számodra legésszerűbbnek tűnő helyen alaposan írd körül a számodra ideális pozíciót.

FONTOS: Akár humán jellegű pozícióra jelentkezel, és emiatt az “Ügyfélsiker Munkatárs” pozíciónál jelentkezel, akár technikai pozíciót keresel, és a “Technical Support Specialist” pozíciónál jelentkezel, CSAK a teljesen befejezett jelentkezéseket értékeljük ki, mert az összes kérdés megválaszolására szükség van ahhoz, hogy felmérjük a tehetséged jellegét és azt, hogy hogyan tudnánk együtt dolgozni.