Karrier2018-11-14T20:41:18+00:00

Profi munkatársakat keresünk csapatunk bővítésére!

A SalesAutopilot – korábban MailMaster – szoftver a világ egyik legsokoldalúbb, mindenképpen legrugalmasabb “minden az egyben” marketing- és értékesítés automatizáló szoftvere.

Vállalkozó ügyfeleink azért szeretik, mert:

  • Profibb értékesítési-, marketing-, és egyéb folyamatokat tudnak létrehozni cégünkben
  • Egyszerre nő az eredményesség, és ezen keresztül a bevétel, és csökken a lélekölő rutinmunka
  • Egyre több szabad kapacitásuk marad kreatív munkára, vagy akár munkán kívüli időtöltésre

Marketinges (alkalmazott) ügyfeleink azért szeretik, mert:

  • Profibb marketing rendszereket tudnak építeni, és így kevesebb munkával több eredményt tudnak felmutatni
  • Automatizálni tudnak sok korábban manuálisan végzett feladatot
  • Érdekesebb, izgalmasabb feladadtokon tudnak dolgozni, mint korábban

Egyre nagyobb partneri körünk tagjai azért szeretik, mert:

  • Miután azáltal, hogy beleszerettek a marketing- és cég automatizálásba, egy új karrierút nyílt meg előttük: Marketing és Cég Automatizálási Szakemberek lettek
  • Bámulatos eredményeket tudnak létrehozni ügyfelek számára kb. tized akkora (!) költséggel, mint a hagyományos weboldal fejlesztő cégek…
  • …és még így is szuper jövedelmező tanácsadói bizniszt tudnak felépíteni.

Légy része jelenleg 15 fős (növekvő) csapatunknak, ahogy vállalkozókat a marketingeseket szabadítunk fel az idegölő rutinfeladatok alól és sokszoros eredményekhez segítjük őket!

ÜGYFÉLSIKER MUNKATÁRS

Ha szenvedélyesen szereted az online marketinget, a profizmust, inkább szeretsz az eredményességgel foglalkozni, mint a technikai részletekkel, és szeretsz embereknek segíteni, segíts a SalesAutopilot ügyfeleknek túljutni a szoftverrel való ismerkedés során felmerülő kisebb-nagyobb elakadásaikon, kétségeiken, segíts nekik megtalálni a számukra legoptimálisabb szolgáltatásainkat, és kövesd nyomon a SalesAutopilot-tal való boldogulásuk útját!

Akkor is érdemes ezen a pozición gondolkoznod, ha más szakmai irányban látod magad cégünknél. Az “Ügyfélsiker Munkatárs” ugyanis az a munkakör, ami a belépő pozició az összes szakmai munkakörhöz – kivéve talán a programozó.

Tovább

MENEDZSER ASSZISZTENS

Ha szeretsz a körülötted levőknek segíteni, gyorsan megoldani gyakorlatias problémákat, és fontos neked rendet tartani egy pörgős irodában, erősítsd vezetőinket a SalesAutopilot csapatánál! A menedzser asszisztensi feladatokat nem egyedül, hanem tapasztalt kolléganőnkkel együtt fogod elvégezni. Így ketten fogjátok alkotni a “Cég és iroda működtetés” csapatot.

Tovább

JUNIOR BACK-END WEBES ALKALMAZÁSFEJLESZTŐ

Ha szenvedélyesen szereted a back-end fejlesztői munkát, ha fontos számodra a profizmus minden területen, és ha olyan fejlesztéseken akarsz dolgozni, ami jobbá teszi emberek ezreinek életét és ezt te akár láthatod is, akkor gyere és dolgozz Magyarország egyik legizgalmasabb SaaS csapatával!

Tovább

JUNIOR FRONT-END WEBES ALKALMAZÁSFEJLESZTŐ

Ha szenvedélyesen szereted a front-end fejlesztői munkát, ha fontos számodra a profizmus minden területen, és ha olyan fejlesztéseken akarsz dolgozni, ami jobbá teszi emberek ezreinek életét és ezt te akár láthatod is, akkor gyere és dolgozz Magyarország egyik legizgalmasabb SaaS csapatával!

Tovább

TECHNICAL CUSTOMER CHAMPION

Ha szenvedélyesen szereted az online marketinget, a profizmust, elsősorban technikai beállítottságú vagy, és szeretsz embereknek segíteni, segíts a SalesAutopilot ügyfeleknek túljutni a szoftver használata során felmerülő kisebb-nagyobb technikai elakadásaikon, megtalálni nekik a megfelelő tudásanyagokat, és vegyél részt a jövőbeli elakadások megelőzésében a legkülönfélébb kreatív módokon!

Tovább

NÁLUNK DOLGOZNÁL, DE MÁS POZÍCIÓT KERESEL?

Amennyiben kiemelkedő tehetség vagy – marketing szövegírástól a szoftver értékesítéséig, partner menedzsmenttől a keresőoptimalizálásig bármilyen területen -, és már most is nagyra értékeled a SalesAutopilot szoftvert valamint cégünk munkáját, könnyen lehet, hogy más területen is tudnánk együttműködni, mint a fent meghirdetett pozíciók.

Ha tehát a fenti pozíciók nem számodra lettek kitalálva, viszont más területen szívesen dolgoznál a világ egyik leginkább sokoldalú marketing automatizálási szoftverének nemzetközi sikerre vitelén, kérjük az alábbiak szerint küldd el jelentkezésed!

Amennyiben inkább humán beállítottságú vagy, és olyan pozíciót keresel, amelyben elsősorban emberekkel kell foglalkoznod (értékesítés, szövegírás, stb), vagy legalábbis nem technikai munkakört keresel, kérlek a fenti “Ügyfélsiker Munkatárs” pozíciónál add le jelentkezésed, majd a jelentkezés során a számos lehetőség közül a számodra legésszerűbbnek tűnő helyen világosan fejtsd ki, hogy milyen pozíciót képzeltél el magadnak.

Ha inkább technikai beállítottságú vagy (programozó, rendszergazda, stb), kérlek a fenti “Technical Customer Champion” pozíciónál add le jelentkezésed, majd a jelentkezés során a számodra legésszerűbbnek tűnő helyen alaposan írd körül a számodra ideális pozíciót.

FONTOS: Akár humán jellegű pozícióra jelentkezel, és emiatt az “Ügyfélsiker Munkatárs” pozíciónál jelentkezel, akár technikai pozíciót keresel, és a “Technical Customer Champion” pozíciónál jelentkezel, CSAK a teljesen befejezett jelentkezéseket értékeljük ki, mert az összes feladat megoldására szükség van ahhoz, hogy felmérjük a tehetséged jellegét és azt, hogy hogyan tudnánk együtt dolgozni.

Share This