…melyik a legégetőbb az Ön cégének?

Kezd véglegessé válni a keddi (okt. 30) egész napos Cégduplázó Webináriumunk menetrendje, majd kiugrok a bőrömből, annyira izgalmas lesz…

…de előbb megragadom az alkalmat, hogy kifejezzem, mennyire hálás vagyok vendégeinknek, akik önzetlenül, saját vállalkozásuk titkait fogják megosztani a többi SalesAutopilot felhasználóval! Köszönöm nektek! 🙂

Még valami, mielőtt belevágnánk, mert fontos lehet:

Nem tud ott lenni az egész webináriumon? Csak az egyik téma érinti?

Semmi gond, BÁRMIKOR csatlakozhat! A webinárium linkjét előző nap elküldjük Önnek, és akkor csatlakozik, amikor csak szeretne – de CSAK akkor, ha regisztrált!

Egyáltalán nem tud képernyő előtt lenni, de érdekli egy vagy több téma?

  • Mobilon és tableten is működni fog
  • Felvétel is készül, amit utólag elküldünk

…de mindkettőhöz regisztrálni szükséges 🙂

…és végre a részletek, vendégeink és a témák:
(A részletek még változhatnak, hiszen az élet dinamikus…)

10:00 – kezdés, a nap programjáról, bevezető

10:15 – Első interjú vendégem Német Sanyi (Suzuki Autoalkatrészek Webáruház) egy sokak szerint unalmas folyamatot automatizált le (először csak nagyon alapszinten), és ez hozott neki annyi _ _ _ _ _ _ _ -t, aminek segítségével azóta egészen új szintre emelte bizniszét. Egyik webáruháza azóta négyszerezett, másik kettő duplázott. Heti 3,5 napot dolgozik, és imádja amit csinál.

11:05 – Juhász Anna (Hosszúlépés – nem, nem az, amire gondol) még meg sem valósította, ami miatt a SalesAutopilot mellett döntött, és máris rendkívül lelkes automatizálás rajongó, aki nagyszerű eredményeket tudhat magáénak. Ő lesz második beszélgetőpartnerem.

11:50 – Krem Attila – partnerünk és trénerünk – egyik speciális autó részegység javítással foglalkozó ügyfele néhány hónap alatt piacvezető helyre tornázta fel magát egy olyan megrendelési és szolgáltatási folyamattal, amiben “semmi különös nincs”, egyszerűen csak “normálisan” átgondolták, mire van szükségük a vevőknek. Attila, és az ügyfél két képviselője lesznek beszélgetőpartnereim.

12:40 – Vannak ügyfeleink, akik mindent összekattintgatnak, és vannak, akik mindent rábíznának egy külső szolgáltatóra. Sajti Karesz, partnerünket azért szeretném bemutatni ügyfeleinknek, mert ő a kettő közötti kategóriának dolgozik: azoknak segít, akiknek fontos, hogy átlássák, hogy mi történik SAPI fiókjukban, de nem szeretnének mindent ők maguk összekattintgatni.

13:15 – Én magam röviden összefoglalom azt a pofonegyszerű szolgáltatásfejlesztési folyamatot, amit a fenti vállalkozók megismerése után magamnak “desztilláltam”. Egy olyan egyszerű folyamatról van szó, amit azonnal elkezdhet alkalmazni, és egyszerre lesz automatizáltabb működés és jobb ügyfélélmény az eredmény.

13:25Ügyfélélmény tervezésről, és izgalmas értékesítési kampányokról fogok beszélgetni a komoly nagyvállalati ügyfélszolgálat vezetői tapasztalattal (=ügyfélélmény teremtés nagy mennyiségben és gazdaságosan) is rendelkező, most Call Center Concierge szolgáltatást nyújtó Berka Lacival egy vagy két izgalmas esettanulmányt fogunk megnézni, és saját ügyfélélmény tervezési folyamatát is megosztja velünk.

14:15 – Bemutatom a “SAPI Robi” szülőatyját, aki megosztja saját kreatív alkotófolyamatának titkát, és abban fog segíteni Önnek, hogy hogyan tud nyomás alatt, szoros határidőkkel is minőségi kreatív ötletekkel előállni.

14:40 – Ebben a blokkban Krem Attilával átnézzük, honnan indult ma már “legendás” toborzási folyamatunk (sokszor még elutasított jelentkezők is hálálkodnak, hogy részük lehetett az élményben), hogyan optimalizáltuk a hatékonyságát az elmúlt években bekövetkezett munkaerőpiaci változások miatt, és milyen nem látható “titkos” összetevőkre van szüksége, hogy Ön is eredményesen alkalmazza.

15:15 – Zólomy Orsolyával, a Profiles Magyarország tanácsadójával, “HR-es második anyukánkkal” pedig mélyen belemegyünk a jelenlegi munkaerőpiaci helyzet megértésébe, és kivesézzük, hogy mit tehet egy KKV annak érdekében, hogy TOP munkatársakat vonzzon, és tudjon megtartani.

Nem tud ott lenni az egész webináriumon? Csak az egyik téma érinti? Semmi gond, BÁRMIKOR csatlakozhat! A webinárium linkjét előző nap fogjuk elküldeni Önnek – de CSAK akkor, ha regisztrált!

Egyáltalán nem tud képernyő előtt lenni, de érdekli egy vagy több téma?

  • Mobilon és tableten is működni fog
  • Felvétel is készül, amit utólag elküldünk

…de mindkettőhoz regisztrálni szükséges 🙂

Ha még nem regisztrált, regisztráljon most a webináriumra!

Ui.: A webináriumról felvétel is fog készülni, amit a regisztráltaknak fogunk elküldeni. Ha még nem regisztrált, itt az ideje! 🙂

 A Cégduplázó Webinárium támogatója a Télapó, a Kedvezményes SalesAutopilot Éves csomagok szállítója.

Gondolatok, kérdések, vélemények:

vélemény