1
1

Hogyan biztosítsd webshopod stabilitását nehéz időkben? Gyakorlatorientált online kurzus 4+4 lépésben

36 darab előre megírt email és kérdőív sablon,
mindegyikhez hogyan csináld videó,
130 oldalas workbook,
egy online kurzusban.

A te webshopodra hogyan hatott a járványhelyzet, és hogyan jössz ki a helyzetből győztesen?

Megnőtt a kereslet a termékeid iránt?

 • Alig bírjátok kiszolgálni a megnövekedett igényeket?

 • Tartasz tőle, hogy a válság után visszazuhan majd a forgalom?

 • Az ügyfélszolgálat túl van terhelve a folyamatos kérdések, érdeklődések és panaszok miatt?

 • Nem tudod, mit kezdesz a most felvett emberekkel, ha később visszaesik a forgalom?

Csökkent a kereslet a a termékeid iránt?

 • Nem tudod, hogyan pótold az elveszett forgalmat?

 • Bizonytalan vagy, hogy milyen fajta kommunikációval “szabad” most értékesíteni?

 • Úgy érzed, nincs időd hírleveleket írogatni, az értékesítési emailek meg végképp nem hatnak?

 • A PPC hirdetéseid hatékonysága csökkent, még ha az átkattintás olcsóbb is lett?

Seemmi gond, előkészítettük számodra a megoldást, neked már “csak” kicsit cégre kell szabni!

Tedd a webáruházad válságállóvá, és állítsd stabil növekedési pályára az Automatizált Vevőgyár eszközkészlettel!

3 órás workshop, ahol személyre szabjuk a leveket.
 • Megnőtt a forgalmad? Egy komplett videót szenteltünk a megnövekedett forgalmú webáruházak számára alkalmazandó stratégiáról, melynek lényege, hogy hogyan teremtesz időt automatizálással és az időrabló tényezők átalakításával, plusz hogyan teszed stabillá az újonnan beáramló vevőtömeg által hozott forgalmat.

 • Megcsappant a megrendeléseit száma? Egy újabb videóban bemutatom neked azt a pár lépést, ami segít felszabadítani még több időt, hogy a vevőszerzésre és vevőmegtartásra tudj koncentrálni; majd bemutatom a két legegyszerűbb, mégis bombabiztos (bár némileg munkás) módszert a forgalomnövelésre.

 • Kapsz egy sablongyűjteményt, amiben olyan email és kérdőív sablonok vannak, amiket az elmúlt 16 évben mi és a TOP ügyfeleink alkalmaztak.

 • Felturbózhatod webshopod forgalmát vadiúj értékesítési emailekkel, amiket rögtön automatizálhatsz is. Megmutatom, hogyan tudod hatékonyan átadni a vásárlóidnak a legfontosabb információkat, és hogy miként tudsz velük hatékonyan kommunikálni.

 • Nem kell szenvedned a szövegírással, mert megírtuk neked előre. Nem fogod magad “béna marketingesnek” vagy “pénzéhes kereskedőnek” érezni! És segítek annak a lelki oknak az eltüntetésében is, ami megakadályoz a szuper szövegek írásában.

 • Egyszer megírod és évekig használatod az automatizusokhoz tartozó értékesítési leveleid. Nemrég találtam olyan emailt a rendszerünkben, amit már 7 (!) éve használunk.

 • A kampánylevelekhez is mintákat és ötleleket kapsz, így nem csak az automatikus értékesítési emailjeidet turbózzuk fel.

AZ ONLINE KURZUS 36 DARAB KÉZZEL FOGHATÓ SABLONT AD NEKED AHHOZ, HOGY STABIL, FENNTARTHATÓ NÖVEKEDÉST ÉRJ EL WEBÁRUHÁZADDAL

130 oldalas workbokkal, 36 darab sablon emaillel és kérdőívvel, és hogyan csináld videókkal segítünk abban, hogy végre szárnyakat kapjon a céged:

Mit tartalmaz az online+offline kurzus?

130 oldalas workbook

36 darab email és kérdőív sablon

Hogyan csináld videók?

2 ajándék könyv: Webshop Szupermarketing Kézikönyv és Gyorsindulási Segédlet
 • 36 darab email és kérdőív sablon, amikben még azt is jeleztük, hogy hol kell kicserélni a céged és a termékeid nevét!

 • Teljes rendszertervek, amikből kiderül, hogy mit és hogyan csinálj, ha visszatérő vevőket szeretnél.

 • Bemutatjuk a vevőgondozás egyszerű, de praktikus megközelítési módját, amikkel rajongó, visszatérő, továbbajánló vevőket szerezhetsz!

 • Mindezt egy gyönyörű, és egyben kézreálló nyomtatott formában, és online verzióban is megkapod (a nyomtatott verziót jelenleg csak Magyarországra postázzuk)

 Több, mint 30 darab előre megírt sablon levelet
 • 6 sablon a vevők utánkövetéshez – hogy ne engedd el a kezüket rögtön vásárlás után.

 • Teljesen kidolgozott vevőelégedettség-mérő rendszer, sablon emailekkel és a legfontosabb kérdésekkel.

 • Kedves levélsablonok a vevőpanaszok megválaszolására!

 • Újravásárlást ösztönző email automatizmus – mert mi is lehet jobb, az újravásárló vevőnél?

 • Növeld a kosárértéket a keresztértékesítő automatizmussal!

 • Kampány sablonok születésnapra, névnapra, újdonság bevezetéséhez, ünnepekre, árakcióhoz.

 • Igazán vonzó kuponos ajánlatokra is találsz példákat a sablonok között.

 • Kosárelhagyók visszaszerzéséhez is találsz emailt a workbookban!

 • A fentiek az online felületről is elérhetőek, de a nyomtatott kézikönyvben is benne vannak.

3 órás workshop, ahol személyre szabjuk az emailek szövegeit
 • Segítünk, hogy ne csak a sablonokat tudd használni, hanem Te is tudj hasonló értékesítési emaileket írni. Részletesen kielemezzük, hogy melyik email miért úgy van felépítve, ahogy a sablongyűjteményben találod.

 • Részletesen bemutatjuk az automatizált rendszereket videókon keresztül.

 • Lépésről lépésre megvalósítás: Hogyan csináld? videókban bemutatjuk, hogyan tudod a SalesAutopilot segítségével beállítani az automatizált rendszereidet.

 • A videókat a kézikönyv megfelelő részeitől QR kóddal, és rövid linkkel is eléred, hogy akár mobillal, tablettel, akár notebookoddal, asztali gépeddel is elérhetőek legyenek.

Mit mondtak a Vevőgyárban található módszerről?

“2015 végén ketten dolgoztunk napi 10-14 órát, ebből napi 5-7 órát admin feladatokkal, temérdek emaillel, telefonhívással. Havi kb 700 csomagunk volt, havi 9 millió körüli forgalommal. A Salesautopilot rendszerrel 2016 elején ismerkedtem meg. 2019 év végén mi a helyzet? Ketten dolgozunk, napi 7 óra munka, havi 2200-2500 csomag, 22-25 millió forgalom. Miben változott meg az életem? Több szabadidő, több pénz, több egészség és boldogabb család.

Német Sándor
www.autoalkatreszekwebaruhaz.hu

“Az ebben a kézikönyben található rendszerek közül már többet is megvalósítottam a SalesAuopilot egy korábbi kiadványa segítségével. Ez az összeállítás szenzációs. Olyan alapossággal magyarázza el a rendszereket, hogy lehetetlen nem megérteni. Ha nem alkalmaztam volna ezeket a módszereket, lehet, hogy már nem is lenne Webáruházam.
Ennek köszönhetem, hogy hozzám ragaszkodó visszatérő vásárlóim vannak. Ez igazi örömet okoz, ezért örömmel is működtetem, és nem utolsó sorban a 70-80%-os forgalomnövekedés nagy részét ezen rendszerek alkalmazásának tudom be. Eddig nagyon sokat dolgoztam a rendszer felépítésén, de egyre több időm marad másra az automatizálás miatt, többek között a családomra, aminek a feleségem nagyon örül, és a hobbimra. Ezen anyag nélkül lehet webshopot üzemeltetni, de nem érdemes. Köszönöm Balázs ezt a nagy segítséget.”

Ságer Ernő
www.piviz.hu

“2014 júniusában hallottam először az automatizációról. Először valami óriási automatizált gyártósor jelent meg lelki szemeim előtt. De aztán egyszercsak kaptam egy képeslapot, nem kisebb ígérettel, minthogy automatizáld a vállalkozást és onnantól kezdve ott élsz, ahol csak szeretnél. A kép egy fehér homokos tengerpartot ábrázolt pálmafák alatt. Ez az élet nekem is tetszene, álmodoztam…
A kivitelezéssel viszont elakadtam, mert őszintén: úgy éreztem, ez nekem túl bonyolult. Ennek ellenére nekiálltam és lépésről lépésre megvalósítottam 1-2 elemet, amit Balázs a videóiban bemutatott. Mégiscsak megy ez 🙂
A rendszerépítés során beleláttam a szoftver elemeinek összekattintgatásába, ill. házifeladat gyanánt muszáj volt 1-2 dolgot megcsinálnom benne, így egyre jobban összebarátkoztunk. A kész rendszer beüzemelése óta pedig automatikusan jön a bevétel a cégbe. Mi kell ennél több?

Heiszer Zsuzsanna
www.hutoszuro.hu
www.amegvalosito.hu

Hogyan tudod megszerezni a Vevőgyárat?

Görgess az űrlaphoz és rendeld meg mindössze 19.800 Ft-ért ezt a rendkívül gyakorlatias, növekedést biztosító útmutatót!

Az ár tartalmazza:

 • a workbook nyomtatott verzióját (magyarországi postázási cím esetén)
 • a workbook online verzióját
 • a teljes online kurzust az elméleti és a hogyan kattintsd össze videókkal
 • az összes email és egyéb szövegsablont

Tehát a workbookot online kurzussal együtt, online formában IS eléred, így azonnal hozzáláthatsz az Automatizált Vevőgyárad elkészítéséhez, nem kell még azt a pár napot se kivárnod, amíg a workbook postán megérkezik!

100%-os pénz visszafizetési garancia, ha 30 napon belül jelzed, hogy nem hasznos számodra az anyag!

vilagitotoronyA megrendelés menete

 1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot.
 2. Fizesd ki bankkártyával, az OTP Simple szolgáltatón keresztül.
 3. A megrendelés után a számlát email-ben küldjük pár percen belül.
 4. Külön emailben küldjük az online kurzushoz a belépési adatokat.
 5. Pár napon belül – kizárólag magyarországi postázis cím esetén – feladjuk a workbookot az általad megadott postázási címre.

paymentCsak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. A SalesAutopilot elkötelezett híve a modern, „trendi” online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes, és nyomon követhető. Nem mellesleg, így olcsóbban tudjuk adni a Workshopot is, mivel kevesebb adminisztrációval jár a megrendelési folyamat kezelése. Ha komolyan gondolod, hogy online marketinggel, értékesítéssel foglalkozz, akkor nem lehet akadály, hogy bankkártyával kell fizetni, és ez egyben mintaként is szolgálhat saját vállalkozásodhoz.
Biztonságos SSL Bankkártyás fizetés: Az OTP Simple az egyik legelismertebb hazai és legelismertebb nemzetközi fizetési szolgáltató. Rajtuk keresztül zajlik a fizetés, és mi nem is találkozunk bankkártya adataiddal. Legalább annyira biztonságos, mint amikor a közértben kártyával fizetsz.

Amikor a “Megrendelem a Workshopot!” gombra kattintasz,  az alábbi OTP Simple felületre irányítunk:

OTP Simple felülete

penztargep“Mennyit fogok összesen fizetni?”
Az Automatizált Vevőgyár Webshopoknak (az online kurzus és a workbook együtt) teljes ára bruttó 19800 Ft.

garancia100% Elégedettségi és Megvalósíthatósági Garancia
Ha úgy érzed, nem tudod, vagy nem akarod megvalósítani a kurzusban elhangzottakat, vagy bármilyen egyéb okból nem vagy elégedett, csak jelezd ezt számunkra 30 napon belül, és kérdés nélkül visszafizetjük pénzed.

ugyfelszolgalatSegítségre van szükséged a megrendelés során?
Hívj minket hétköznapokon 10:00 – 14:00 óráig: (+36) 1 490 0172

… vagy írj nekünk itt.

Gyakran ismételt kérdések

Nem webshopos bizniszem van. Így is megvehetem?
Igen, de kérlek olvass tovább. A workshop első sorban azoknak szól, akik webshopjuk segítségével árulnak termékeket. Természetesen akkor is megveheted, ha szolgáltatóként felkeltette az érdeklődésedet a workbook, de a sablon szövegek nem a te biszniszedre lesznek szabva, és a rendszerek felépítését is webshoppal, webshopoknak mutatjuk be.
Hogy szerezhetem meg az online kurzust?
Az online kurzus vagy a workbook nem érhetőek el külön. Az Automatizált Vevőgyár Webshopoknak tartalmazza az online kurzust, a workbookot, és az ingyenes szállítást is!
Biztos, hogy tetszeni fog nekem a Vevőgyár?
Mi bízunk benne, hogy mindenki elégedett lesz az általunk összeállított tudásanyaggal. Annyira bízunk a Vevőgyárban, hogy 100%-os garanciát vállaluk: ha nem tetszik, és a vásárlástól számított 30 napon belül írsz üf-nek, visszakapod az árát.
Megvehetem akkor is, ha nem vagyok SalesAutopilot felhasználó?
Természetesen, az értékesítési email szövegeket akár a gmail fiókodból is kiküldheted az ügyfeleidnek, de sokkal jobban jársz, ha automatizálsz, például a SalesAutopilottal.
Mennyibe kerül a kiszállítás?
A workbookot ingyenesen kiszállítjuk neked az általad megadott postázási címre.
Biztos, hogy nekem való a Vevőgyár?
Ha van már működő webshopod, és elkezdtek jönni a vásárlók is, akkor valószínűleg igen! A Vevőgyár elsősorban a már meglévő vásárlóidat fogja visszahozni! Azoknak ajánljuk, akik nem szeretnék újra és újra PPC kampányokkal visszahozni a visszatérő vásárlókat, hanem egy olcsóbb alternatívát keresnek. Ilyenek lehetnek az értékesítési emailek.

Akkor hogy is kell megrendelni az Automatizált Vevőgyár Webshopoknak online kuruzst és workbookot?

Kattints a piros gombra, töltsd ki az űrlapot, majd fizesd ki bankkártyával a rendelésed árát, mindössze 19.800 Ftot!

Ez az ár tartalmazza:

 • a workbook gyönyörű, nyomtatott verzióját magyarországi címre ingyen postázva
 • a workbook online verzióját
 • a teljes online kurzust az elméleti és a hogyan kattintsd össze videókkal
 • az összes email és egyéb szövegsablont

Tehát a workbookot online kurzussal együtt, online formában IS eléred, így azonnal hozzáláthatsz az Automatizált Vevőgyárad elkészítéséhez, nem kell még azt a pár napot se kivárnod, amíg a workbook postán megérkezik!

© 2001-2020 SalesAutopilot Kft. – Minden jog fenntartva!