Nyerjen betekintést a legeredményesebb online marketing technikák alkalmazásába akár azonnal –
gyakorlatias, ingyenes oktatóanyagok

Az alábbi ingyenes letölthető anyagok egy-egy az online marketinggel, vagy az online vállalkozói léttel kapcsolatos témát mutatnak be olyan részletességgel, hogy könnyedén tovább tudjon lépni az adott területtel kapcsolatban.

AZ ONLINE MARKETING CSAPDA (PDF)

“Tévedések, félreértések, hazugságok és gondolkodási minták, amelyek örökre kudarcra ítélik a hazai online vállalkozások túlnyomó részét” című írásunk bemutatja mindazokat a gyakran gondolt, és szinte soha ki nem mondott csapdákat, melyekbe talán majdnem az összes olyan vállalkozó belelép, akik úgy döntenek, hogy kihasználják az Internet adta lehetőségeket.

Szint: kezdő, haladó

Le szeretném tölteni »

 A NAGY ÖNMŰKÖDŐSÍTŐ (videó oktató sorozat)

Automatizálás nélkül gigantikusak az értékesítés veszteségei, az egyedi, személyre szabott marketing pedig lehetetlen. Önműködő értékesítési rendszerek nélkül még a legprofibb értékesítési rendszerek is csak elképesztő veszteségekkel képesek működni. Ön indokolatlanul SOK vevőt veszít a hirdetéseinél, a weboldalán, a hírlevelében, az ügyféllistáján, a rendezvényein, és valójában MINDEN kommunikációs / konverziós ponton. Vegye igénybe teljes körű mentőcsomagunkat és vessen véget a pazarlásnak! Egyszer, s mindenkorra!

Szint: kezdő, haladó, profi

Kérem a videókat »

A FORDULÓPONT (VIDEÓ INTERJÚ SOROZAT)

Százmilliós cégek a nulláról pár év alatt! Hét cégvezető megszégyenítő egyenességgel és lenyűgöző lényeglátással beszél az átütő, de mégis folyamatos üzleti eredmények kulcsáról! Ez a videósorozat Fordulópont lehet 2014-es üzleti törekvéseiben.
Főbb témák:

  1.  A hagyományos vállalkozói modell csődjének legfőbb okai,
  2. A piacvesztés valódi okai és egy bizonyítottam működő ellenszer,
  3. Három alapvető és végzetes hiba, melyekből legalább egyet MINDEN vállalkozó elkövet!
  4. Egy zseniális módszer arra, hogy erőforrásokat teremtsünk, mégpedig időt és pénzt egyszerre,
  5. Melyik az a három terület ahol a legtöbb pénzt „hagyjuk az asztalon”, és hogyan hajolhatunk le érte a legegyszerűbben!?
  6.  A vevő-élettartam-érték növelésének alapelvei.

Szint: kezdő, haladó, profi

Kiváncsi vagyok az interjúkra »

HOGYAN KERÜLJE EL A SPAM SZŰRŐKET? (PDF, regisztráció nélkül)

Ezen dokumentum részletesen bemutatja mindazon okokat, amelyek miatt egy e-mail nem jut célba. Sokan azt gondolják, hogy az egyetlen dolog, ami történhet, hogy levelüket kiszűrik a spam szűrők, valójában azonban ennél sokkal több probléma merülhet fel, és így a lehetséges megoldások száma is sokkal szélesebb körű, mint ahogy azt a legtöbben gondolnák. Ami miatt pedig egyetlen marketinges sem passzolhatja le ezt a kérdést rendszergazdájának, informatikusának, az az, hogy gyakran még a szakemberek sem ismerik ezen részterületet annyira, hogy meg tudják oldani a felmerülő problémákat.

Szint: kezdő, haladó

Azonnali letöltés »