Ahogy már októberben beharangoztuk, sokat dolgozunk a szoftver kezelőfelület designján. Elsőként a lista és levélszerkesztés képernyő újításáról számolunk be.

Az új képernyőknek nem csak a kinézete, hanem néhány esetben a felépítése is változott, ennek köszönhetően könnyebben kezelhetővé válik a szoftver, így a munkatársaid is gyorsabban fogják elsajátítani a használatát.

Lássuk, mi változott:

  1. Listaszerkesztő képernyő designja és funkciója
  2. Levélvarázsló ráncfelvarrása

Mielőtt máris szaladnál megnézni az új képernyőket jelzem, hogy csak a fiók fő felhasználója – azaz, aki regisztrálta a fiókot – tudja bekapcsolni az új verziót az egész fiókra értve, minden felhasználónál.

Ismerd meg az új felületeket!

Listaszerkesztő képernyő designja és funkciója

A listaszerkesztés képernyőn eddig olyan beállítás is megjelent, amit csak a haladó felhasználók használtak. Most a könnyebb átláthatóság érdekében ezen haladó funkciókat elrejtettük. Természetesen, amennyiben szükséges a speciális beállításokat könnyedén előhívhatod.

Ebben a rövid videóban összeszedtük az összes lényeges információt, amit érdemes tudni az új kezelőfelületről.

Levélvarázsló ráncfelvarrása

A levélszerkesztés képernyőt nem felépítésében, inkább megjelenésében változtattuk. A régi képernyőfelépítés mellett jól látszik az új letisztult designja.
Ha szeretnéd tudni, hogyan zajlik a levél létrehozása az új képernyőn, nézd meg az alábbi videót.

“Mikor lesznek elérhetők ezek a képernyők a fiókomban?”

Meglévő levél vagy lista módosítása esetén a fő felhasználó számára a képernyő tetején megjelenik egy zöld figyelmeztetés, hogy a képernyőnek új verziója érhető el. Bekapcsolás után röviden bemutatunk néhány fontos változtatást.
Amennyiben nem jelenik meg nálad a zöld figyelmeztetés, vedd fel a kapcsolatot a fiók fő felhasználójával, aki be tudja kapcsolni az új képernyőverziókat a fiókotokban.

Ha mégis visszaváltanál a régi verzióra, ugyanezen a felületen megteheted.

Nem állunk meg két képernyőnél! A háttérben most is folyamatosan dolgozunk a kezelőfelület fejlesztésén, hogy neked és a kollégáidnak minél gördülékenyebb legyen a munkavégzés.

Kíváncsi vagy milyen képernyők fejlesztésén dolgozunk?

Mutatok két vázlatot, a feliratkozók listázása képernyőről és a feliratkozó manuális hozzáadásáról,  amin fejlesztőink épp dolgoznak.

Bízunk benne, hogy az új képernyők még inkább hozzájárulnak a gördülékeny szoftverhasználathoz, hogy az igazán fontos, kreatív, embert igénylő feladataitokra és projektjeitekre tudjatok koncentrálni. A “robotmunkát” bízzátok SAPI Robira. 🙂

Javasoljuk, hogy a legújabb verziójú böngészőket használd! Ha esetleg hibát észlelsz, akkor frissítsd a böngésződet, és ha továbbra is fennáll a hiba, kérlek írj az ügyfélszolgálatunknak a Kapcsolat menüpont alatt.

A SZERZŐRŐL

Csepregi Balázs

SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.

facebook twitter youtube

A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője, valamint marketing- és értékesítési vezetője. 15 éves marketing, projekt menedzsment és marketing rendszerépítési tapasztalatával, valamint a stratégiai megközelítésével hatékonyan segít a cég ügyfeleinek megtalálni a kreatív marketing és a megvalósíthatóság azon határterületét, ami a gyors fejlődéshez szükséges.

Gondolatok, kérdések, vélemények:

vélemény