Szoftverünk neve 2016. szeptember 12-ével SalesAutopilot-ra változott, de Tudásbázisunk anyagait csak fokozatosan cseréljük le. Ha az alábbi leírásban és / vagy videóban még MailMaster-ként hivatkoztunk szoftverünkre, de ez a hivatkozás teljes mértékben vonatkozik a szoftver jelenlegi verziójára, a SalesAutopilotra is.

Szabadszavas kereső

DM levél elmentése feliratkozóhoz

A DM levél esetében lehetőség van arra, hogy a PDF fájlt ne csak kinyomtatni tudja a DM levelek nyomtatás oldalon, hanem az időzítésben szereplő feliratkozókhoz hozzá tudja rendelni az egyes, rájuk vonatkozó PDF fájlokat, amelyeket azután email-ben kiküldhet részükre. Ez a megoldás alkalmazható akkor, ha például egy tanfolyam részvételét igazoló, személyre szabott oklevelet szeretne nekik elektronikus formában (PDF formátumban) elküldeni.

Előkészítés

A DM levél időzítése által előállított PDF fájl egy Fájl típusú mezőbe tudja elmenteni a MailMaster. Tehát az email listában szerepelnie kell legalább egy, ilyen típusú mezőnek. Ha nincs, akkor a listánál a Beállítások / Lista mezői oldalon hozzon létre egyet.

Beállítás

Azt, hogy egy DM levél kimenete (a PDF fájl) a feliratkozó egy adott fájl típusú mezőjébe kerüljön elmentésre a DM levélhez tartozó időzítés beállításának 2. lépésében tudja megtenni. Válassza az Email lista egy mezőjébe opciót, majd a megjelenő legördülőből azt a fájl típusú mezőt amelyikbe szeretné a PDF-et elmenteni.

A PDF fájlra a mezőkódjával hivatkozhat ezután bármely levélben vagy akár köszönőoldalon.