A SalesAutopilot 2.0 december 1-i bevezetése után számos további finomítás született saját, és ügyfeleink első tapasztalatai alapján, és máris megszületett a 2.1-es verzió, ami egy újabb jelentős ugrást jelent.

Ha inkább VIDEÓT néznél, kérlek tekerj lejjebb! ⬇️

A 2.1-es verzió fejlesztéseit az alábbi csoportokba lehet sorolni:

  • A legnagyobb durranás az ügyfeleiddel, partnereiddel, és munkavállalóiddal történő érintésmentes szerződéskötést lehetővé tevő Eszerzodes.hu integráció, amely abban segíti a kis és közepes cégeket, hogy az ügyfeleikkel, partnereikkel, és akár munkavállalóikkal történő szerződéskötés automatizáltan és érintésmentesen tudjon megtörténni. A funkció segítsével azon túl, hogy csökken az egészségügyi kockázat, a járvány előttinél is gyorsabbá válnak a szerződéskötési folyamatok, és hatalmas kapacitások szabadulnak fel a korábban automatizálatlan folyamatok automatizálása által. Ennek köszönhetően több idő marad az emberekre történő odafigyelésre is, és a nem fizikai értelemben vett “human touch”-ra.
  • A második legfontosabb funkciócsoport a szoftver kezelését teszi gördülékenyebbé, jelentősen gyorsabbá és kére állóbbá.
  • A harmadik csoport légyege az új funkciókra – pl. a Vizuális Automatizmus Építőre – való átállást segíti.

Elég is a beszédből, zavaró tényezőket kikapcsolni, biztonsági öveket bekapcsolni… és indulhat is a videó! 🎥

TIPP: Rakd ki a videót teljes képernyőre, várj pár másodpercig, míg betölt a full HD verzió, és élvezd a videó minden részletét! 🙂

Szeretnéd profi automatizmusokkal hatékonyabbá tenni online folyamataidat?

…és végre annyi eredményt bezsebelni, amennyit a céged és a terméked megérdemel?

Próbáld ki a SalesAutopilot teljeskörű marketing automatizálási szoftvert, és a fenti videón látható funkciókat is azonnal eléred: SalesAutopilot Kipróbálás

Íme röviden a fejlesztések, amiket a videóban meg is mutatok

TIZEDIK – Karácsonyi sablonok: három új karácsonyi sablon érhető el az új, SalesAutopilot 2.0-ás sablnonok között, melyekből könnyedén tudsz saját sablont készíteni.

KILENCEDIK – Redesignolt indulást segítő képernyőújraalkottuk az indulást vagy akár újraindulást segítő képernyőt, és már az automatizmus építés is elérhető belőle.

NYOLCADIK – Lista publikus nevének megadása: A központi listás rendszer egyik fő eleme a központi leiratkozás üzenet. Ehhez tudsz publikus lista elnevezést beállítani, hogy a leiratkozók szalonképes, számukra érthető lista nevekkel találkozzanak.

HETEDIK – Levél mentése sablonként – Ha egy emailed munka közben átalakul a sok módosítástól, vagy ha te is gyakran készítesz új emailt másolással, akkor a csapatmunka érdekében bármikor vissza tudod menteni a salesautopilot 2.0-ás emaileket sablonná.

HATODIK: Meglévő levél alapján új levél létrehozása – az automatizmus építőben is. Email létrehozáskor új opció, hogy meglévő, korábbi emailből indulsz ki. Főleg akkor praktikus ez a funkció, amikor meglévő rendszeredet igyekszel átültetni a vizuális automatizmus építőbe.

ÖTÖDIK – Automatizmus építő kezdése másolt űrlappal: szintén az automatizmus építőre való átállást segíti, hogy már űrlapot is tudsz másolással kezdeni.

NEGYEDIK – Automatizmus építőben is elérhető negatív relatív időzítés: Egyre több webináriumot, online alkalmat tartasz? Új elem az automatizmus építőben az esemény, amelyhez képest be tudod időzíteni a korábban negatív időzítésűnek hívott relatív leveleket.

HARMADIK – Balmenü automatikus kinyitása-becsukása: Bombasztikus hatékonyságnövelő, hogy a bal oldali menü nyitása-csukása már automatikusan megtörténik – nem kell egyet sem kattintanod.

MÁSODIK – Megváltoztatható szélességű balmenü: ha te is kilóméteres neveket adsz emailjeidnek, űrlapjaidnak, ahogy én, már a menü szélességét is meg tudod változtatni pár kattintással.

ELSŐ – Köss szerződést érintésmentesen Ügyfeleiddel, Partnereiddel és Munkavállalóiddal a SalesAutopilot segítségével! Igazi nagyágyú ebben az érintésmentes időszakban, hogy a már eddig is létező Pdf készítés funkció kimeneteként már Eszerzodest is be lehet állítani. Így a beidőzített Pdf-et, mint például a mi viszonteladói szerződésünket a salesautopilot elkészíti, átadja az eszerzodes rendszerének, majd az eszerzodes kiértesíti és digitálisan hiteles módon aláíratja a szerződést a másik féllel. Ezek után mi is aláírjuk, visszajön az akáírt szerződés a SalesAutopilotba, és innen megy is tovább a folyamat automata része.

Amíg elkészül saját Tudásbázis leírásunk a funkcióról, addíg is érdemes megvizsgálni az Eszerződés saját leírását a SalesAutopilot – Eszerződés integráció működéséről!

A SZERZŐRŐL

Csepregi Balázs

SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.

facebookyoutube youtube

A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője, valamint marketing- és értékesítési vezetője. 20 éves marketing, projekt menedzsment és marketing rendszerépítési tapasztalatával, valamint a stratégiai megközelítésével hatékonyan segít a cég ügyfeleinek megtalálni a kreatív marketing és a megvalósíthatóság azon határterületét, ami a gyors fejlődéshez szükséges.

Gondolatok, kérdések, vélemények:

vélemény