…vegyen részt a Béta Tesztelői Programban…

Amennyiben nem kapott emailben személyes jelentkezési linket a Béta tesztelői programhoz, akkor az Ön számára még nem elérhető a jelentkezés. Ezesetben ezt a cikket a SalesAutopilot fejlődéséről szóló hírként érdemes olvasnia 🙂

A SalesAutopilot továbbfejlesztésében az egyik legfontosabb fókuszunk a kezelőfelület designjának és használhatóságának további javítása.

Az alábbi rövid cikkben az alábbi három résztémában talál izgalmas információkat:

 • Bemutatom hol tart a SalesAutopilot kezelőfelület megújulása
 • Indul a SalesAutopilot Béta Tesztelői Program
 • Készül a SalesAutopilot vizuális folyamatépítője

A SalesAutopilot kezelőfelületének megújulása

Ügyfeleink visszajelzése alapján – és őszintén szólva saját magunk igényének is megfelelve – sok-sok hónappal ezelőtt elkezdtük a SalesAutopilot kezelőfelületének megújítását. Ahogy egy hatalmas építmény esetén is, ez a munka is az alapozással kezdődik, ami általában nem annyira látványos.

Mi is számos technológiai fejlesztést és előkészítést végeztünk mielőtt elkezdtük volna a konkrét felület átalakításokat, de ezen munka kezd beérni és hamarosan elkezdenek a felületek is megújulni.

Mivel fontosnak tartjuk, hogy minél előbb kapjunk visszajelzést felhasználóinktól, azt a megközelítést választottuk, hogy a legnagyobb mértékben használt felületeket kezdjük el átalakítani először, és amint elkészülnek, azonnal be tudjuk mutatni őket.

A kezelőfelületeknek általában nem csak a külalakját változtatjuk meg, hanem magát a működés logikáját is optimalizáljuk, hogy ne csak szebb, de könnyebben használhatóak is legyenek.

A képernyők, amelyeken először dolgozunk:

 • Email lista létrehozása
 • Email szerkesztés varázsló
 • Levél és időzítéseinek áttekintése
 • Feliratkozók listázása
 • Feliratkozók adatlapja

Íme néhány betekintő kép, hogy lássa, mire számítson:

A fenti képeken látszik, hogy az egyik fő irány, hogy mindent, ami egy induló felhasználónak nem szükséges, elrejtünk a felületről, hogy minél egyszerűbb legyen az indulás. Emellett viszont a haladó funkciók, részletes beállítások egy csoportba kerülnek, hogy haladóbb felhasználóink is mindent egy helyen kényelmesen megtaláljanak, ami összetett rendszereikhez szükséges.

Az első élesítésre váró képernyő éppen a lista szerkesztés képernyő, melyet a Béta Tesztelői Program használói akár azonnal el is érhetnek, úgyhogy lépjünk is tovább…

SalesAutopilot Béta Tesztelői Program

Akármennyire is logikusnak tűnik, a Béta Tesztelői Programot NEM azért indítjuk el, hogy nekünk kevesebbet kelljen tesztelnünk!

Sőt!

Az indulás előtt kibővítettük a tesztelés folyamatát, és az utolsó tesztelési fázisban gyakorlatilag cégünk minden egyes munkatársa részt vesz. Így már nem csak fejlesztők, nem is csak marketingesek, nem is csak online szakemberek látják az új felületeket, hanem egy cégben dolgozó összes munkakörből látja valaki.

Ez azért jó, mert a SalesAutopilot már régen nem csak email marketing szoftver, nem is csak marketing automatizálási szoftver, hanem egy komplett kisvállalati cég automatizálási szoftver. Ez viszont azt is jelenti, hogy ügyvezetőtől marketingesen keresztül targoncásig mindenki kezeli valamely részét.

Úgyhogy mi is – azon túl, hogy mind használjuk – mind teszteljük is.

Miért lehet érdekes Önnek is csatlakoznia a tesztelők táborához?

 • Ha nagyon sokat használja a szoftvert, és minden apró fejlesztés nagy időmegtakarítást, hatékonyság növekedést, vagy életélmény javulást eredményezhet, lehet, hogy fontosnak tartja, hogy az Ön visszajelzései alapján (is) fejlődjön a szoftver,
 • ha egyszerűen csak az elsők között szeretne új, szebb, logikusabb képernyőket használni,
 • ha annyira hálás a SalesAutopilot létezéséért, hogy szeretne visszajelzéseivel segítséget nyújtani egy még jobb felület kifejlesztésében, ezzel is vállalkozások újabb tucatjainak és százainak segíteni eredményességük és életminőségük javulásában,
 • ha szenvedélye a UI-UX, de talán nincs saját szoftvercége, és szenvedélyét szeretné ily módon is mások javára fordítani.

Hogyan lehet csatlakozni a Béta Tesztelői Programhoz?

Amennyiben ennek a blogposztnak a megjelenésével egy időben kapott tőlünk egy meghívó emailt is, akkor Ön azon meghívón keresztül tud csatlakozni. A meghívóban egy olyan űrlap linkje szerepel, ami egyértelműen beazonosítja, hogy melyik fiókjával szeretne csatlakozni, ezért kérjük, hogy nagyon figyeljen oda, nehogy “rossz fiókban” kapcsoljon be hirtelen új funkciókat.

Kiket fogunk “bevenni”?

A SalesAutopilot felhasználói tábora rendkívül sokszínű. Egyszemélyes vállalkozók, ügyvezetők, marketingesek, HR szakemberek, asszisztensek, online megvalósítók, ügynökségi szakemberek, és még sorolhatnám. Ezért az a célunk, hogy a programban hasonló arányban legyenek jelen felhasználók az összes jelentős felhasználói csoportból, mert minden felhasználónk véleményét szeretnénk ismerni.

A program első körben limitált lesz. Örömmel veszünk minden jelentkezést, de nem minden jelentkezést fogunk elfogadni, hogy a fent megfogalmazott arányokat meg tudjuk valósítani.

A programot időnként újra meg fogjuk nyitni egy-egy rövid időszakra, és ha az első fázisban nem sikerül bekerülnie, még mindig elképzelhető, hogy egy későbbi fázisban tud csatlakozni.

A SZERZŐRŐL

Csepregi Balázs

SalesAutopilot – társtulajdonos, ügyvezető.

facebook twitter youtube

A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője, valamint marketing- és értékesítési vezetője. 15 éves marketing, projekt menedzsment és marketing rendszerépítési tapasztalatával, valamint a stratégiai megközelítésével hatékonyan segít a cég ügyfeleinek megtalálni a kreatív marketing és a megvalósíthatóság azon határterületét, ami a gyors fejlődéshez szükséges.

Gondolatok, kérdések, vélemények:

vélemény