SalesAutopilot Partnerprogram

Turbózza fel marketing szolgáltatói bizniszét mind a hazai, mind a nemzetközi piacon sokoldalú partnerprogramunk segítségével!

Az első videón Szász Mátyás, a „Marketing Innovátor” bemutatja, hogy számára, mint partner számára mit jelent a SalesAutopilot új partnerprogramja, és miért látja hihetetlenül izgalmas üzleti lehetőségnek a programot.

 

A második videón Csepregi Balázs mutatja be a program részleteit egy 2018. májusi webinárium keretein belül. A videó különlegessége, hogy a résztvevőknek lehetőségük volt élőben feltenni a kérdéseiket, amelyeket ott helyben meg is válaszoltunk.

Weboldal készítőként olyan különleges és összetett értékesítési rendszereket tud készíteni ügyfeleinek – töredék fejlesztési idő alatt -, amelyek megbízhatóan és tartósan fogják akár többszörözni ügyfelei értékesítési eredményeit. Nem csoda, ha ügyfelei minden eddiginél jobban fognak ragaszkodni cégéhez!

Online marketing tanácsadóként olyan sziporkázó kreativitást tud mutatni ügyfelei felé, hogy nem csoda, hogy ügyfelei folyamatosan Önnel szeretnének majd dolgozni.

Számlázó-, egyéb ügyviteli-, vállalatirányítási- vagy hasonló szoftvert fejlesztőjeként, anélkül tudja jelentősen növelni szoftverei által elérhető előnyöket – és saját bevételét -, hogy további modulokat vagy újabb szoftvereket kellene fejlesztenie. A SalesAutopilot szoftverrel való összekötés ugyanis olyan mértékben tudja megnövelni ügyfelei bevétel szerző képességét – és elégedettségét – amilyen mértékű növekedést saját fejlesztések által csak hosszú hónapok vagy évek munkája által tudna elérni.

Extra ügyfelek

Partnereinket folyamatosan és rendszeresen bemutatjuk több száz cégből álló ügyfélkörünknek és több, mint tízezer olvasónknak, így ha esettanulmányokon keresztül be tudja mutatni hozzáértését és professzionális hozzáállását, nem kérdés, hogy számos új ügyfél fogja megkeresni a program révén.

Extra bevétel

Nincs annál könnyebb bevételszerzés, mint amikor ügyfelei kiszolgálása közben teljesen természetes módon ajánlja a SalesAutopilot szolgáltatást, és ezért cserébe folyamatos jutalékot biztosítunk az Ön által megismert havi költései után. Annak érdekében pedig, hogy hosszú távon működjön üzleti kapcsolatunk, a partnereinktől érkező ügyfelek számára olyan előnyöket is biztosítunk, amely előnyök miatt minden félnek az az érdeke, hogy Ön ne kerüljön ki a képből.

Extra ismertség

Annak köszönhetően, hogy partnereinknek számos lehetőséget adunk ügyfeleink felé való bemutatkozásra és folyamatos jelenlétre, nem csak több ügyfele, de valószínűleg sokkal több ügyfele lesz, mint amennyit ki tud szolgálni. Ez pedig akár árszintjének tartós emelésére is lehetőséget ad, ami akár extra bevételszerzésre, akár könnyebb és könnyedebb üzletmenet megvalósítására is felhasználhat.

Extra segítség

Célunk olyan partnerségeket kialakítani, ahol az együttműködésnek köszönhetően nem csak a partner pénztárcája dagad, de életélménye is jelentősen javul. Nevezhetnénk ezt nehéz feladatnak is, mi inkább méltó célként tekintünk rá. Hiszünk ugyanis abban, hogy vállalkozásunk legfőbb célja nem lehet a pénz kereset, hanem hogy a KKV vállalkozások vezetőinek és marketingesek életét eredményesebbé és könnyedebbé tegyük.

Éppen ezért képzésekkel, értékesítés segítő és egyéb marketing eszközökkel, személyes beszélgetésekkel és számos további módon segítünk abban, hogy ezt a célt lépésről-lépésre közösen megvalósítsuk.

Hogyan vehet részt benne?

Ha szeretne még többet megtudni a fentiekkel kapcsolatban, vagy szeretne máris belevágni a közös munkába, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!*

(* Az alábbi űrlap kitöltése nem jelenti automatikusan a partnerprogramhoz való csatlakozást, csupán érdeklődése kifejezését. A jelentkezést követően minden érdeklődővel személyesen felvesszük a kapcsolatot, és a kölcsönös üzleti érdekek és üzleti nézőpontjaink kompatibilitása esetén kezdjük el az együttműködést.)