…hogyan jöttek ki az ördögi körből, és indult el a felfelé spirál!

Igazából ez volt a szakállasnak is a legnagyobb gondja. A biznisz eddig is jól ment, de nem mondhatnám, hogy sok ideje volt az öregnek. Még egy kis reggeli tornára sem futotta – csak nézze meg a hatalmas pocakját!

Persze hiheti, hogy könnyebb dolga van mint Önnek, de higgye el nekem, tele van olyan teendőkkel, amikre Ön soha nem is gondolna!

Úgyhogy a kérdés nála is ez volt:

Hogyan fog cégfejlesztéssel (és cégfejlesztésre) több időt teremteni, amikor már most sincs ideje?!

Tudom, hogy Önnek nincs ilyen gondja, de biztos hallott már olyanról, aki ismer valakit, aki… 😉

(Na jó, mindketten tudjuk, hogy Önnél is ez a helyzet… és ígérem senkinek nem mondom el!)

Szóval mit csinál, ha pontosan tudja, hogy a feladat az lenne, hogy ne a vállalkozásában, hanem a vállalkozásán dolgozzon (ahh, már szinte közhely), csak éppen:

  • A háttérfolyamatok napi szinten felzabálják az összes idejét, és még annál is többet. Hiába magyarázta el már ötvenszer a munkatársainak, hogy mit hogyan kell csinálni, a legapróbb váratlan esemény, és borul minden, Önt pedig máris elborítják az operatív “hülyeségek”, és egy perc ideje sem jut stratégiára. (Igazából pisilni sem jut ideje, és a legfőbb vágya egy húgyhólyag bővítő implantátum lenne, hogy ezzel is spóroljon egy kis időt minden nap – mit gondol, honnan tudom? ;-))
  • Hiába ad bele apait-anyait, az ügyfelek panaszkodnak, és őszintén szólva joggal. Amikor különböző üzleti képzéseken legendás ügyfélélményről hall, kinyílik a bicska a zsebében, mert már annak is örülne, ha viszonylag normálisan sikerülne kiszolgálni őket. A kollégái is igyekeznek, de valahogy mindig eggyel több tányér pörög, mint amennyit fenn tudnak tartani. És még ha viszonylag jól is megy az ügyfélkiszolgálás, egy komolyabb kampányt már végképp nem mer elindítani, mert az extra vásárlásoktól biztosan összeomlana a rendszer.
  • Nemhogy fantasztikus munkatársakat nem talál, de már az is szerencse, ha egyáltalán van pár jelentkező. Sőt, igazából már az is csoda, ha eljut odáig, hogy fel tud adni egy jó álláshirdetést, mert a sürgős feladatok miatt egyszerűen nem jut hozzá. Ha pedig mégis sikerül összerakni és feladni egy jó álláshirdetést, ha mégis elkezdenek normális számban jönni a jelentkezők, akkor pedig hetekre maga alá temeti a sok életrajz és interjú, és megint borul minden. Persze dönthet úgy is, hogy kicsit lazít a szigoron, és felveszi az első valamire való jelöltet, de azt is tudja, hogy egy könnyelmű döntéssel csak egy időzített bombát telepít a cégébe.

Még elolvasni is nyomasztó ezeket! …nemhogy együtt élni velük!

Ön is ismeri az életélményt, és szegény öregnek is ilyenek voltak a telei már évszázadok óta.

Úgyhogy szerintem az öreg szakállas lesz a legboldogabb, hogy a Cégduplázó Webináriumon október 30-án megoszthatja Önnel azt a 3 + 1 lépéses titkos folyamatot, amit mostanra már egy csomó ügyfelünknek is megtanított!

Szerintem minél előbb regisztráljon »

Ui.: Van kiút az ördögi körből, és nem is olyan bonyolult! (Oké, a bunjee jumping sem bonyolult, csak félelmetes…) A webináriumon bemutatjuk a se nem bonyolult, se nem félelmetes folyamatot, amit legeredményesebb ügyfeleink is alkalmaztak…

 A Cégduplázó Webinárium támogatója a Télapó, a Kedvezményes SalesAutopilot Éves csomagok szállítója.

Gondolatok, kérdések, vélemények:

vélemény