A legteljesebb ellenőrzőlista + kézikönyv marketing email-jei célbajuttatásához…

Csökken az email marketing eredményessége? Baj van a levelek célbajuttatásával? Már-már bedől a “nem működik az email marketing” nyavajgásnak? Egyértelmű útmutatót kap olyan nem-technikai teendőkről, amikkel a legnagyobb valószínűséggel elkerüli a spamszűrőket és email olvasói rajongóivá válnak.
Íme csak a legkézenfekvőbb eredmények, amikre számíthat, ha követi az egyszerű lépéseket:

  • eredményes, “jófej marketinges” cég, akinek várják a hírleveleit az olvasók (holott korábban Ön is úgy érezhette, hogy nem annyira jófej a feliratkozókhoz, és így elmaradtak az eredmények is)

  • az érzés, hogy “sínen vagyunk és kiszámíthatóan jönnek az eredmények” (holott korábban talán készek voltak eltemetni az emailt mind médiumot)

  • forró, reszponzív lista ami sokkal jobban konvertál (holott, korábban inaktiválódott sok feliratkozó és egyre csökkent az eredményesség)

Kérem a Kézikönyvet és az Ellenőrzőlistát!

Kattintson a fenti gombra, és máris küldjük Önnek a Legteljesebb Kézikönyvet és Ellenőrzőlistát.

Öt területen fog segíteni Önnek a kézikönyv és az ellenőrzőlista, amit minden küldés előtt fog tudni használni:

  • Alapok. Nyolc olyan tennivaló, amik összességében nem tartanak tovább pár percnél, csak helyes döntésekről és néhány aprócska feladatról szólnak.

  • Emailje tartalma. Hét pont emailjei tartalmának összeállításáról a formázástól a mondanivaló tálalásáig.
  • Olvasóival való kapcsolatának minősége. Három pont arról, hogy hogyan építsen ki olyan kapcsolatot olvasóival, hogy annak minőségi voltát az email küldő szoftverek is felismerjék.
  • Listakezelési gyakorlata. Négy pont arról, hogy hogyan kerülje el azokat a technikai hibákat és tendenciákat, amik rossz színben tüntetik fel Önt az email küldő szoftverek szemében.
  • Technikai profiságok. Néhány további részlet, amik semmi energiába nem kerülnek vagy csak egyszer kell elvégezni őket egy óra alatt, mégis drasztikusan és folyamatosan kihatnak az eredményekre.
Kérem a kézikönyvet és az ellenőrzőlistát!

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

© 2001-2017 SalesAutopilot Kft. – Minden jog fenntartva!