A legteljesebb ellenőrzőlista + kézikönyv marketing email-jei célbajuttatásához…

Csökken az email marketing eredményessége? Baj van a levelek célbajuttatásával? Már-már bedől a “nem működik az email marketing” nyavajgásnak? Egyértelmű útmutatót kap olyan nem-technikai teendőkről, amikkel a legnagyobb valószínűséggel elkerüli a spamszűrőket és email olvasói rajongóivá válnak.
Íme csak a legkézenfekvőbb eredmények, amikre számíthat, ha követi az egyszerű lépéseket:

  • eredményes, “jófej marketinges” cég, akinek várják a hírleveleit az olvasók (holott korábban Ön is úgy érezhette, hogy nem annyira jófej a feliratkozókhoz, és így elmaradtak az eredmények is)

  • az érzés, hogy “sínen vagyunk és kiszámíthatóan jönnek az eredmények” (holott korábban talán készek voltak eltemetni az emailt mind médiumot)

  • forró, reszponzív lista ami sokkal jobban konvertál (holott, korábban inaktiválódott sok feliratkozó és egyre csökkent az eredményesség)

Gördítsen a lenti űrlaphoz, töltse ki, és máris küldjük Önnek a Legteljesebb Kézikönyvet és Ellenőrzőlistát.

Öt területen fog segíteni Önnek a kézikönyv és az ellenőrzőlista, amit minden küldés előtt fog tudni használni:

  • Alapok. Nyolc olyan tennivaló, amik összességében nem tartanak tovább pár percnél, csak helyes döntésekről és néhány aprócska feladatról szólnak.

  • Emailje tartalma. Hét pont emailjei tartalmának összeállításáról a formázástól a mondanivaló tálalásáig.
  • Olvasóival való kapcsolatának minősége. Három pont arról, hogy hogyan építsen ki olyan kapcsolatot olvasóival, hogy annak minőségi voltát az email küldő szoftverek is felismerjék.
  • Listakezelési gyakorlata. Négy pont arról, hogy hogyan kerülje el azokat a technikai hibákat és tendenciákat, amik rossz színben tüntetik fel Önt az email küldő szoftverek szemében.
  • Technikai profiságok. Néhány további részlet, amik semmi energiába nem kerülnek vagy csak egyszer kell elvégezni őket egy óra alatt, mégis drasztikusan és folyamatosan kihatnak az eredményekre.

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

© 2001-2017 SalesAutopilot Kft. – Minden jog fenntartva!