E-mail marketing, CRM és automatizálási szoftver funkcionalitásbeli és időbeli korlátozás nélkül INGYEN!*

Miközben Ön azzal foglalkozik, amit a leginkább szeret,  a SalesAutopilot a nap 24 órájában gyűjti Önnek az érdeklődőket, konvertál belőlük vevőket és a vevőkből visszatérő vevőket!

Ezeken kívül a szoftver gondozza ügyfeleit, tartja és építi a kapcsolatot az érdeklődőkkel és ügyfelekkel, felméri az érdeklődést, nyomon követi az aktivitást, folyamatosan és önműködően kihasználja az adódó értékesítési lehetőségeket, melyeket önműködően – vagy kívánság szerint üzletkötői, telemarketinges vagy egyéb személyes segítséggel – le is zár.

Ez a rendszer egyszer és mindenkorra önműködővé teszi az értékesítését, hogy Ön végre annak élhessen, amit igazán fontosnak tart!

A TELJES RENDSZER, a szoftver, a know-how és képzés, benne egy élő rendezvényen való részvételi lehetőséggel most a MI KÖLTSÉGÜNKÖN az Öné!

A mi költségünkön rendszerbe állíthatja a világ egyik legkifinomultabb “minden az egyben” értékesítési és marketing gépezetét, amely azon túl, hogy a legszínvonalasabb hírlevél küldő, e-mail marketing és CRM funkciókat tartalmazza, gondozza az érdeklődőit, új vevőket konvertál és a meglévőkből pedig további forgalmat generál, mégpedig önműködően.

Kimondottan kis- és közepes vállalkozásokra fókuszálva mindent, amire csak szüksége lehet, beépítettünk egyetlen jól működő automatizálási gépezetbe, amely átveszi Öntől a legkülönfélébb értékesítési, marketing és egyéb folyamatok végrehajtását.

Töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot, és máris elkezdheti használni rendszerünket!

*Funkcionalitásbeli és időbeli korlátozás nélkül, kizárólag MENNYISÉGI korlátokkal!

Mivel annyira biztosak vagyunk benne, hogy a SalesAutopilot egy egyedülállóan rugalmas marketing-, értékesítés-, és folyamat automatizálási szoftver, hogy a legváltozatosabb rendszereket lehetséges felépíteni a segítségével, olyan konstrukciót alakítottunk ki, hogy Önnek minden lehetősége adott legyen a szoftver lehetőségeinek felmérésére. Ezért a szoftverbe CSAKIS mennyiségi korlátokat építettünk be: havi 400 e-mail küldés, 2.000 fős adatbázis, és 1 marketinges felhasználó. Így Ön a mi kockázatunkra el tudja kezdeni kiépíteni automatizált marketing- és értékesítési gépezetét, és így tökéletesen fel tudja mérni, hogy a szoftverünk alkalmas-e az Ön céljaira!