ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER TERVEZÉS TRÉNING

Hogyan jusson túl a módszerek, szoftverek és technikák kavalkádján, és építsen végre egy kiszámítható értékesítési rendszert, ami tökéletes vevőket szállít, és olyan legendás élményt nyújt nekik, hogy újra és újra Önnél vásárolnak?

Egy tréning, ahol nem véletlenszerű ötleteket vagy soha ki nem próbált elméleteket fog hallani, hanem egy kiszámítható, lépésről-lépésre módszertant kap a kezébe értékesítési eredményei kiszámítható, folyamatos növelésére.

Ez a tréning, ahol:

 • Felismerheti az okokat, hogy eddig miért nem sikerült kiszámítható, egyre több eredményt hozó értékesítési rendszereket építeni,

 • Ahol megismerheti az értékesítési rendszerek tervezésének nemzetközi szinten is sokszorosan bizonyított módszertanát,
 • Megtudja, hogy eddig miért nem azt kapta online marketing kivitelezőitől amit elképzelt,

 • Egyszerűen megtanítjuk olyan rendszer tervrajzot készíteni, amit ha átad kivitelezőjének, végre lesz rá esélye, hogy pont azt kapja, amit megáldmodott,

 • Megtudja, miért nem készülnek el időre és miért nem hozzák a tervezett eredményeket értékesítési rendszerei,

 • Megmutatjuk azt a megvalósítási ciklust, amivel végre kiszámítható lesz a megvalósítás, és kiszámíthatóan egyre jobb eredményt fognak hozni rendszerei.

A tréning jelenleg prémium minőségű online videók formájában érhető el

Nem SalesAutopilot tréning!

Az Értékesítési Rendszer Tervezés Tréningen nem a SalesAutopilot használatát fogjuk tanítani. A tréningen való részvételhez nem szükséges a SalesAutopilot használata vagy annak magas szintű ismerete. Ugyan a megvalósítás később a SalesAutopilot szoftverrel lesz a legkönnyebb, elvileg ez bármilyen más hozzá hasonló szoftverrel is lehetséges. Egy valami biztos: ezen a tréningen nem lesz szó SalesAutopilot funkciókról.

Miről lesz szó akkor?

Megtanítjuk Önnek azt a módszertant és keretrendszert, amivel képes lesz túljutni a módszerek, szoftverek és technikák rengetegén, és képes lesz egy kiszámítható értékesítési rendszert építeni, ami folyamatosan szállítja a tökéletes vevőket, és olyan fantasztikus élményt nyújt nekik, hogy ők újra és újra vásárolnak Öntől.

Kíváncsi, honnan származik ez a bámulatos tréning tematika?
Akkor hadd kezdjem egy történettel!

Amikor 2017. márciusban részt vehettem a Digital Marketer “Traffic & Conversion Summit 2017” marketing konferenciáján a gyönyörű San Diego-ban, szinte egyetlen előadásra sem tudtam odafigyelni.

Valami történt ugyanis velem a konferencia előtti napon, ami teljesen “tönkretette” a koncentrációmat. Olyasvalamire bukkantam, amitől a fellegekben úsztam az egész konferencia alatt. Viszont a történet kb. két hónappal korábban kezdődött.

Már 2016. szeptember óta megvolt az 500 dolláros konferencia jegyem, amikor kaptam egy emailt a konferencia előtti workshopokról. Újabb 500 dollárért további workshopok közül választhattam. Fél nap, 500 dollár. Ez kb. 150.000 Ft-, de valahogy dollárban kimondva nem is tűnt annyira drágának.

Az egyik workshop nagyon megtetszett, de bevallom, alig mertem bejelentkezni. A workshopot ugyanis az Infusionsoft – az egyik legnépszerűbb amerikai marketing automatizálási szoftver – korábbi termékfejlesztési vezetője, Brad Martineau tartotta, és az volt az ígéret, hogy a workshopon megtervezzük automatizált marketing rendszerünket.

Na erre kíváncsi voltam!

Attól féltem viszont, hogy ha kiderül, hogy nekünk is marketing automatizálási szoftverünk van, nagyon pipák lesznek – hiszen nyilvánvalóan “kémkedni” jöttem –, és talán még ki is dobnak a workshopról. Az viszont nagyon érdekelt, hogy hogyan terveznek meg az ügyfeleikkel komplett marketing rendszereket.

Úgyhogy minden bátorságomat összeszedtem, és jelentkeztem, de ma már be kell valljam, nagyon szégyellem magam, hogy ennyire kishitű és szűkösség-gondolkodású voltam! Ők viszont szerencsére egészen másképp gondolkoztak!

A workshop és az azóta eltelt fél év teljesen megváltoztatta a gondolkodásmódomat rendszertervezés és megvalósítás tekintetében, és az az igazság, hogy most már látom, hogy talán én voltam aznap az egyik legizgalmasabb résztvevő a számukra is!

Miért érdekes ez Önnek?

Azóta rengeteg kemény munka és egy augusztusi arizonai villámlátogatás árán sikerült partneri kapcsolatba lépnünk Brad cégével a SixthDivision-nel, és így világelsőként megkapva a jogot a módszertanuk tanítására elhoztuk Önnek a módszertant, amivel vállalkozások ezreinek segítettek világbajnok módon megtervezni és megalósítani cégük teljes egészének automatizálását.

(A képen engem láthat fehér pólóban, valamint Khauth Györgyöt a SalesAutopilot vezetőfejlesztőjét tőlem kettővel jobbra, a Sixth Division főhadiszállásán. A szürke sapkás úriember a korábban említett Brad Martineau.)

Az első találkozás óta eltelt 8 hónapban szorosan együtt dolgozva a SixthDivision-nel nagyon sok órát töltöttünk a módszer elsajátításával és “magyarosításával”, mert bizony nagyon sok mindent újra és újra meg kellett rágnunk, hogy a magyar vállalkozói elme számára is emészthetővé tegyük magát a módszert.

Biztos vagyok benne, hogy még nagyon sokat fogunk finomítani rajta, de egy biztos, már most is fantasztikus eredményeket fog szállítani azoknak, akik rászánják ezt a napot, hogy maguk is elsajátítsák!

Érdekli a MÓDSZERTAN, amivel KISZÁMÍTHATÓAN SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZEREKET fog tudni építeni?
Nézze meg miről szól a tréning!

A tréning jelenleg prémium minőségű online videók formájában érhető el

Az Értékesítési Rendszer Tervezés Tréning programja:

Délelőtti blokk:

 • Szenvedett már valaha attól, hogy támadt egy értékesítési ötlete, amivel forradalmasítani tudta volna bizniszét, de valamiért sosem sikerült az ötletét megvalósítania? Bemutatjuk a Kis- és Középvállalkozások Sikerének 6 törvényét, amik gördülékennyé, gyorsabbá és frusztrációmentessé teszik ötletei megvalósítását.
 • Rengetegen szeretnék önműködővé tenni cégük ügyfélszerzését és értékesítését, de valójában fogalmuk sincs, hogy ez hogyan lehetséges. Bemutatjuk Önnek a módszertant, amivel pontosan fogja tudni, hogyan néz ki az Ön cége számára, amikor önmükődő a ügyfélszerzése és értékesítése. Sőt, nem csak tudni fogja hogyan néz ez ki, hanem el is fogja tudni kezdeni a megvalósítást.
 • Miután megismerte az elméletet, azonnal hozzálátunk a gyakorláshoz. Nem elméleti példákon keresztül fog gyakorolni, hanem már saját cége ügyfélszerzési és értékesítési folyamatain keresztül.

Délutáni blokk:

 • Ha dolgozott már online marketing kivitelezőkkel, akkor bizonyára Ön is járt már úgy, hogy megtervezett egy értékesítési rendszert, ezt átadta kivitelezőinek, majd valami egészen mást kapott vissza. Vagy ha saját maga készítette el a rendszerét, hetekkel vagy hónapokkal később már alig tudta kibogozni, hogy mit csinál egészen pontosan rendszere. Bemutatjuk a Megvalósítható Tervrajzot, ami megoldást nyújt az összes ehhez hasonló problémára. Használatával Ön pontosan azt az értékesítési rendszert fogja megkapni kivitelezőitől, amit megálmodott és évek múlva is könnyen át fogja látni annak működését.
 • Részletesen bemutatjuk Önnek azt a havi ciklusokon alapuló megvalósítási tervet, ami sokkal áttekinthetőbbé, következetesebbé, és gyorsabbá fogja tenni értékesítési rendszerei létrehozását.
 • Megnézzük, hogy sikerült-e a tréning elején tett összes ígéretünket tartanunk.
 • Bemutatjuk hogyan fogja tudni már másnap alkalmazni a tanultakat és elkezdeni építeni egy kiszámíthatóan sikeres értékesítési rendszert.

Mit kap a tréningen:

 • A Sikeres KKV Rendszerépítés Hat Törvénye formájában hat olyan ökölszabályként, amelyek eredménye egyszerűség, hatékonyság, eredményesség.
 • Egy olyan forgatókönyvet, amiben dokumentálni tudja cége összes pénztermelő folyamatát, méghozzá egy, vagy legfeljebb két A4-es papírlapon.
 • Egy olyan tervrajz készítési módszert, amivel egyetlen A4-es lapon bárki számára érthető módon le fogja tudni rajzolni cége tényleges vagy tervezett értékesítési rendszereit. Így a munkatársak betanítása is pofon egyszerű lesz, és a kivitelezők is könnyedén fognak tudni pont azt építeni Önnek, amit Ön megálmodott.
 • Annak a havi megvalósítási ciklusnak a pontos forgatókönyvét és dokumentumait, amelyek segítségével minden eddiginél gyorsabban fognak tudni haladni marketing és értékesítési rendszereik építésével.
 • 6 db olyan A4-es méretű „worksheet”-et (valahol a munkafüzet és a sablon között van a jelentése), amelyek a teljes módszertan minden elemét újra és újra könnyedén elvégezhetővé teszik Ön és munkatársai részére.

A tréning jelenleg prémium minőségű online videók formájában érhető el

Nézze meg, hogy Pongor-Juhász Attila miért tartja annyira fontosnak a tréninget, hogy az egész csapatát elhozza rá:

 

Nézze meg mit gondolnak korábbi résztvevők a tréningről:

 

Kokavecz N. Katalin
medkozpont.hu

 
 

Gere Tamás
pilotaszemmel.hu

 

Losonczi János
otthonfa.hu

Szeretné Ön is elsajátítani a módszertant, amivel kiszámíthatóan sikeres értékesítési rendszereket fog tudni építeni?
Töltse ki az alábbi űrlapot és adja le jelentkezését most!

A tréning jelenleg prémium minőségű online videók formájában érhető el

vilagitotoronyA megrendelés menete

 1. Töltse ki a bal oldali űrlapot
 2.  Fizesse ki átutalással, vagy bankkártyával az OTP Simple vagy a PayPal szolgáltatón keresztül
 3. A megrendelés után a  díjbekérőt/ számlát email-ben küldjük Önnek pár percen belül.
 4. A bankkártyás fizetés után pár percen belül megküldjük a videók eléréséhez szükséges információkat. Utalás esetén az összeg beérkezése után küldjük a hozzáféréseket.

penztargep“Mennyit fogok összesen fizetni?”
Az Értékesítési Rendszer Tervezés Online Tréning ára bruttó 48.260 Forint (38.000 Forint + ÁFA).

ugyfelszolgalatSegítségre van szüksége a megrendelés során?
Hívjon minket hétköznapokon 9:00 – 16:00 óráig: (+36) 30 624 3934

… vagy írjon nekünk itt

Mit mondanak mások az ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER TERVEZÉS TRÉNINGRŐL?

„Ez pontosan olyan nélkülözhetetlen eleme a biznisznek, mint induláskor egy üzleti terv. Ez a tréning egy igazi tervrajza a profi megvalósításnak. Képes megadni vállalkozásod fejlődésének egy olyan biztos talapzatot, amivel bevételnövekedést érhetsz el, eredményesebb lesz a csapatod, és sokkal könnyebb, valamint hatékonyabb egy külsős szakértővel való kommunikáció. Egy értelmetlen belső harcot kellene vívnom, hogy ne használjam, és ne tervezzek vele. Mert ez a jövő. Köszönöm Balázsnak ezt az értékes napot és a precíz felkészülést.”

Asztalos Péter, Pongor Publishing Kft.

„Nagyon hasznosnak és hatékonynak találtam tréninget, méghozzá azért, mert minden a helyére kerül a legapróbb lépéstől a nagy mérföldkövekig. Eredményközpontú, lényegre törő, lényeglátó, egyszerűsítő, de még is alaposan és precízen kidolgozható, mely aztán könnyedén átadható folyamatokat eredményez a munkatársak számára és könnyedén kivitelezhető automatizált rendszereket a kivitelező számára. Extra bónusz az új észjárás, melyet már a vállalkozás többi területén is használok.”

Horváth Gabriella, hennahajfestes.hu

“A tervezés hosszú időn keresztül nem volt a legjobb barátom. Hogy a folyamatokról és a rendszerekről már ne is beszéljek! Ám be kellett látnom, hogy ezek nélkül növekedés a bizniszben és hosszútávú siker nem érhető el. Az, amit a Sikeres Értékesítési Rendszerek tréningen megtanultam, fenti, általam eddig nem kedvelt és inkább elkerült tevékenységet érthetővé, átláthatóvá – mi több érdekessé és izgalmassá tette! Az már csak hab a tortán, hogy végre közös nevezőre kerültem azokkal a kollégákkal, akik a tervezés jelentőségét sokkal előbb megértették, mint én :)! Köszönet érte!”

Simonfi Ágnes, Ági Wellness Kft

“Ha szeretnéd megvalósítani a folyamataidat, rendszereidet, ha szeretnéd vezetői pozícióból gyorsan, könnyedén áttekinteni, hogy merre jársz a megvalósítás terén, ráadásul egy olyan módszert szeretnél, amibe könnyen be tudod majd vonni a meglévő és a leendő munkatársaidat, beszállítóidat, akkor szánd rá az időt. De ne csak ezt az egy napot. Ez olyan, mint a bringázás. Nem egy nap után lettél magabiztos, vagy profi. Ne ijedj meg, ha kezdetben nehezebben megy majd. A végén örülni fogsz az eredménynek.”

Klopfer Csaba, ensport.hu

Ismerje meg csapatunkat

és – sok ügyfelünk szerint – a hazai piac legkedvesebb szoftver cégének frontembereit!

1
Salesautopilot csapat
1

Csepregi Balázs
SalesAutopilot társtulajdonos

A SalesAutopilot társtulajdonosa, ügyvezetője, valamint marketing- és értékesítési vezetője. 15 éves marketing, projekt menedzsment és marketing rendszerépítési tapasztalatával valamint a stratégiai megközelítésével hatékonyan segít a cég ügyfeleinek megtalálni a kreatív marketing és a megvalósíthatóság azon határterületét, ami a gyors fejlődéshez szükséges.

Segítünk a KKV cégeknek
teljes körű marketing automatizálási szoftverrel és módszertannal

– azonnali eredményekkel, mégis tartósan növelni értékesítési képességeiket és eredményeiket
– kiiktatni az ismétlődő, idegőrlő, feladatok tömegét, hogy a cégben dolgozó emberek kiegyensúlyozott életet tudjanak élni.

Khauth György
SalesAutopilot társtulajdonos

A SalesAutopilot vezető fejlesztőjeként ismerik a legtöbben. Az elmúlt néhány évben az Önműködő Értékesítés területére koncentrálva csapatával egy olyan szoftvermegoldást dolgozott ki és fejleszt folyamatosan, amely a legtöbb cég értékesítését képes forradalmasítani.